siog 17.02.08, 20:26 Foam, poczta sie rypnela i nie mam zadnych wiadomosci!!!!! nawet te stare zniknely! napisz co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: OT: Foamclene 17.02.08, 21:07 nie zdecydowalam sie wiec nie pisalam... :) echbta pocztaniech ja szlag raz a dobrze to moze programiste nowego zatrudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: OT: Foamclene 17.02.08, 21:33 A nie sądzicie, że ta nowa poczta to jakiś bajzel? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: OT: Foamclene 17.02.08, 21:35 koszmar a nie poczta! jak przerzucilo na nowa to widomosci jakie mialam z ostatnich dni skasowalo:( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: OT: Foamclene 17.02.08, 21:44 no wlasnie probuje skonfigurowac nowa poczte z moim gmailem, i juz prawie myslalam ze mi sie udalo ale nadal cos nie dziala:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.szestowicka Re: OT: Foamclene 17.02.08, 22:14 mi też nie, szlag mnie już trafia :[ miałam kilka pilnych wiadomości do napisania i musiałam wysyłać ze strony, bleh. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: OT: Foamclene 17.02.08, 23:46 A mnie się właśnie przed chwilą udało. Po paru godzinach prób i wyczerpaniu zasobu słownika wulgaryzmów... W sumie ta ich instrukcja jest dobra, tylko zapomnieli dodać, że kiedy przy ściąganiu poczty wyskakuje okienko z loginem i hasłem, to jako login trzeba wpisać wszystko, łącznie z "@gazeta.pl". A przynajmniej na tym u mnie polegał cały problem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: OT: Foamclene 17.02.08, 23:56 jezeli chodzi o mnie to akurat polaczenie gmaila z nowym kontem na gazecie nie zajelo mi ostatecznie az tak duzo czasu, bo jakos szybko gdzies doczytalam ze musze zezwolic na wysylanie wiadomosci przez POP przez konto gazetowe (bo tu wlasnie lezal moj problem) a potem juz poszlo migiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: OT: Ryfka 18.02.08, 00:07 Ryfka, ja nie wiedzialam ze z Ciebie tez SATC-maniaczka! myle sie?? wlasnie zauwazylam w twojej liscie marzen "Sex and the city. kiss and tell":)) (aka SATC-Bliblia:))) pewnie im blizej premiery filmu tym wiecej watkow co do filmu bedzie powstawac albo i nawet trzeba bedzie watek do gory podczepic, hehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: OT: Ryfka 18.02.08, 00:32 No ba :) A u nas premiera podobno dopiero miesiąc po hamerykańskiej - w czerwcu :( Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: OT: Ryfka 18.02.08, 04:09 zawsze moge zdac relacje...;-) zreszta podejrzewam ze bedzie do nielegalnego sciagniecia przed moim wyjsciem do kina. Odpowiedz Link Zgłoś