danuu 02.03.08, 16:36 Zainspirowana watkiem e.milii i niesmialo pojawiajaca sie wiosna (u mnie juz tulipany rosna!) pokazuje swoje kolorowe rajstopy :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1096702,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danuu Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 02.03.08, 16:40 Aha, tych zoltych jeszcze nie odwazylam sie zalozyc ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 02.03.08, 16:43 Ale dużo! :) Ja mam tylko niebieskie i zielone :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins dokładam swoje;) 02.03.08, 17:11 img340.imageshack.us/img340/6491/rastopyyg6.jpg właśnie jestem w trakcie układania w komodzie;) fuksja i electric blue się nie załapały,albowiem schną w łazience ..z moich rajstopowych "pragnień" brakuje mi koloru w odcieniu jeans Odpowiedz Link Zgłoś
nivja Re: dokładam swoje;) 02.03.08, 17:46 Niezła kolekcja:) jak nosisz czerwone? Bo mam takie i nie mam odwagi wyjść w nich:( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: dokładam swoje;) 02.03.08, 17:56 co do czerwonych to noszę je do stonowanych zestawów, jako jedyny wyraźny akcent, np szarych/grafitowych/czarnych/granatowych/ecrue/zimny fiolet zestawień (kombinacje dowolne;)+ obuwie w zależności..czarne,szare lub koniakowe..do tego dorzucam czasami czerwone kolczyki ;) lub szal Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: dokładam swoje;) 02.03.08, 18:29 A to moje :) powoli powiekszam kolekcje :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1096882,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins pomarańczki..;) 02.03.08, 19:57 martusiu, świetne te pomarańczowe :)..możesz zdradzić jaki to kolor i firma (o ile pamiętasz, bo ja mam z tym problem;) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: pomarańczki..;) 02.03.08, 21:25 hazel_dobkins napisała: > martusiu, świetne te pomarańczowe :)..możesz zdradzić jaki to kolor > i firma (o ile pamiętasz, bo ja mam z tym problem;) H&M :) Nazwy koloru nie pamietam :( Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: dokładam swoje;) 02.03.08, 20:00 a ja mam dokładnie takie jak martusia67 trzy ze środkowego rzędu plus te fioletowe w kwiaty, więc nie wklejam, żeby nie nudzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: dokładam swoje;) 02.03.08, 19:17 wooow, marzy mi się taka kolekcja:) też mam sporo, ale nie aż tyle. dzisiaj doszły cudowne granatowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanna.wanna Re: dokładam swoje;) 02.03.08, 19:22 > img340.imageshack.us/img340/6491/rastopyyg6.jpg Hazel, toz to caly sklep moznaby Twoimi rajstopami zaopatrzyc ;)) Kurcze, zazdroszcze tej 'gamy' :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins ;) 02.03.08, 19:54 właściwie oprócz "jeansu" mam już wszystkie na których mi zależy (choć u martusi zauważyłam piękny pomarańczowy kolor;), w moim przypadku odpadają jakiekolwiek wzory, bo wolę jednokolorowe..podobnie rzecz ma się z rajstopowymi podkolanówkami i skarpetkami (czuję się źle kiedy pod spodniami mam rajstopy lub pończochy, a próbowałam niejednokrotnie..)..w przypadku tych jednak bardzo często występuje dekompletacja (czasowa lub trwała;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanna.wanna Re: ;) 02.03.08, 20:08 Rajstopy pod spodniami to koniecznosc dla mnie przez polowe roku, bo tak marzne ;] I owszem, musze wyznac, ze to koszmar :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 19:23 Mam wszystkie kolory rajtek, jakie wymyślono (prócz czerwienie - nie lubię), więc nie będę się tu powtarzać bo dziewczyny pokazały. Pokazuję natomiast najnowszy nabytek, z którego jestem dumna. Malarstwa na nogach to jeszcze nie miałam :-) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1097032,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1097033,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 19:27 LOL chciałabym je na nodze zobaczyć w jakimś zestawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 19:45 ja tam nikogo nie bede przebijac fotoforum.gazeta.pl/3,0,1097049,2,1.html, moje Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Zadziala, jak skasujesz przecinek na koncu. N/T 02.03.08, 23:51 -- Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 20:00 no właśnie szukam pomysłu na zestaw, ale najrozsządniej będzie chyba z prostą dżinsową spódniczką. Myślą o sandałach fuksjowych ale to chyba za duży odjazd jak na polskie ulice :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
solar_242 panterka 09.03.08, 19:18 mam ciekawe rajstopki, chcialabym sie nimi pochwalic, ale, mozecie sie smiac..., nie wiem jak je pokazac-pierwszy raz tu jestem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 19:54 już Cie chciałam zagryźć jak za buty ostatnio, ale na szczęście nie podobają mi się te malarskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 20:02 mnie i mojemu chlopakowi te malarskie tez sie nie podobaja, ale moze w innym deseniu mnie by wpadly w oko :P ? a najgorsze w rajstach jest to ze sie zaraz, moze nie zaraz, rozpruwaja, zaciagaja itd. ostatnio siedzialam i cerowalam na tylku (oczywiscie dla mnie to nic zlego w cerowaniu rajstop jesli "łat" nie widac, spod krotszych spodni czy spodniczki), a tak normalnie mozna smigac. jakis czas temu chlopak sie pytal czy cerowalam rajstopy bo widac grudki :D. pojechalam do silesi i kupilam 4 pary rajsop w gattcie (tak wyszlo) i wydalam kurde za pare 14 zl(+ dojazd za 2 osoby 40 zl), u mni pod nosem mam kolorowe rajtki za 8-9 zl (zolte i fioletowe) i jakos lepsze gatunkowo , bo nie widac tak bardzo oczek Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 link 02.03.08, 20:05 img127.imageshack.us/img127/4657/dsc000123cv3.jpg zawsze bede stawiac na imageshack, bo probowalam przez forum i widac nici ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: link 02.03.08, 21:36 link z fotoforum dzialal gdy sie usunelo przecinek z konca. ajesli chodzi o rajstopy to ich szczerze nieznosze i nie mam ani jednych Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 20:07 Wow to i chłopak ogląda me rajtki :-) muszę się uczesać przed kompem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 21:30 Ja kupuje rajty w H&M za 9,90 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Kto mnie przebije? :-) 02.03.08, 22:37 bosh już nie mogę czytać tych Twoich wywodów naprawdę...mój chłopak też mówi, że go to denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 :-) 03.03.08, 09:11 Piszę to bez złośliwości: skojarzyło mi się Twoje nawiązywanie do chłopaka jak porucznik Kolombo do żony ;-))) Swoją drogą fajnie, że Twój chłop włazi na to forum i się interesuje. Mój tylko się śmieje, że znowu o butach dyskutuję intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: :-) 03.03.08, 11:16 olesia301 napisała: > Swoją drogą fajnie, że Twój chłop włazi na to forum i się > interesuje. Mój tylko się śmieje, że znowu o butach dyskutuję > intelektualnie. Moj tez sie tylko ze mnie smieje :D Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: mam nadzieje ze ironia zostala zrozumiana nt 03.03.08, 13:27 napewno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: mam nadzieje ze ironia zostala zrozumiana nt 03.03.08, 21:51 hmm nie, akurat moj chlop lezal na lozku i zapytalam sie popatrz na lapa, podobaja ci sie takie rajstopy? a dzisiaj bylam u niego, on rozmawia z kolega obok na lozku i w pewnym momencie ... no agusia siedzi na modzie... tak, XX (do kolegi) zobacz, ona zaraz napisze ; dzisisaj zalozylam szare rajstopki i czarne buciki a jutro zaloze jeansy, zolte rajstopki i adidaski . i sie oboje smieja a ja z nimi :D i zaraz dodaje, no... ona teraz bedzie cale 3 godz siedziec przed kompem <lol> przegladajac buty na allegro i ciuchy dzisiaj jeszcze jak byl sam, a zajmowal sie poranna toaleta (zrobilam z rana nalot do chlopaka, bo nie poszlam do szkpoly) przyszedl i zaczal sie sie smiac (na temat watku : jak to jest z tymi rajstopami do otwartych butow) gdzie odp na post mowiac co lubie a co nie :D Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: mam nadzieje ze ironia zostala zrozumiana nt 04.03.08, 07:42 :-))) Ja zawsze mam otwarte 2 okna - jedno modowe, drugie z czymś bardziej konkretnym (choć moda to też konkret ;-)))) Jak Mąż na horyzoncie - czytam prasę jak nie - o lompach ;-) żartuję, ale faceci pewnie niezły ubaw mają. Swoją drogą ja nabijam się z niego, jak godzinami może siedzieć na forum i o jakimś wężyku do samochodu gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 02.03.08, 20:08 A to moje skromne fotoforum.gazeta.pl/3,0,1097097,2,1.html Chyba musze co nieco nadrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 02.03.08, 21:35 olesia, zapytalam sie tylko co o nich sadzi i powiedzial ze mu sie nie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 03.03.08, 10:53 maggi9 --> ale masz ladne te malinowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_4 Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 03.03.08, 07:59 Ale wam zazdroszczę, babki...! Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 03.03.08, 19:03 ja też!!:p ja posiadam jedynie czarne, grafitowe i fioletowe, z czego 2 ostatnie już się właściwie nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
sunnysmile Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 04.03.08, 09:48 A ja mam do Was pytanie. Sama ostatnio kupiłam swoje 2 pierwsze pary kolorowych rajstop (oliwka i śliwka). Jakie buty do tego nosicie? Na płaskim obcasie? Baleriny? Bo ja właśnie muszę coś kupić sobie z butów do spódnicy i do rajstop. A że większość dnia jestem w biegu, to muszą być to raczej albo na płaskim obcasie albo super małym. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 04.03.08, 09:51 Ja nosze kazde :) kozaki, czolenka, baleriny, peep toe :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 04.03.08, 10:30 Ja praktycznie mam same buty albo płaskie, albo na małym obcasie. I noszę kolorowe rajstopy do płaskich obcasów - do kozaków, balerinek, itd. Podziwiam kolekcje kolorowych rajstop niektórych Pań :) I trochę zazdroszczę, bo moja jest mała... chyba zapragnęłam wybrać się do sklepu w celach uzupełnienia jej, bo kilku kolorów ewidentnie mi brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gijerma Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 04.03.08, 14:47 też mam kilka par kolorowych rajstop, ale nie bardzo wiem z czym je nosić, jak je fajnie zestawić:) wydaje mi się, że noszenie ich ciągle do dżinsowej mini albo spódnicy dżinsowej do kolan to jednak nuda. a wy jak je zestawiacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 04.03.08, 14:57 Wiesz, to zależy od konkretnego koloru. Ja czasem nosiłam takie rajstopy, zwłaszcza jeśli kolor był intensywny, jako jedyny kolorowy akcent stroju, plus dodatki w tym kolorze, ale też mi się znudziło. Teraz odważniej dobieram kolory :) Niedawno pytałam o to, z czym nosić turkusowe rajstopy - tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=76430803 I szukam inspiracji na stronach modowych i blogach szafiarek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 04.03.08, 15:34 ja narazie nosze do adidaskow. jak bywalo cieplo to do czolenek,ale zamierzam nosic do peep toe i balerinek :D, do otwartych butow nie bede zakladac. - za zimno na bardziej otwarte buty - brzydko to wyglada moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Nasze kolorowe rajstopy :) 04.03.08, 16:04 ja akurat dzinsowej spódnicy nie posiadam, bo nie lubię ;)i miałabym chyba problem z konkretnym jej zestawieniem;) co do zestawień, to mam dwie ścieżki łączenia: 1. kolor rajstop dopasowany do gamy kolorystycznej ubrań np. butelkowo zielona sukienka we wzory miód, fiolet,morski - rajstopy fioletowe,morskie + koniakowe obuwie 2. jako jedyny zdecydowany akcent kolorystyczny do ubrań, dodatków, butów w stonowanych odcieniach np ubrania - ecrue,khaki, granat - fuksjowe rajstopy - szarości, granat,oliwka - miodowe czasami dodaję np szal czy kolczyki w kolorze rajstop itp :) - Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins + 04.03.08, 16:49 zdecydowanie polecam (sama często zglądam) stronę wearpalettes.blogspot.com/ z zestawieniami kolorów i jeszczę parę zdjęć z rajstopami bp0.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/RvEZV0wWFkI/AAAAAAAADlw/eqqOuLKNj5M/s1600-h/R0092066.jpg bp3.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/R0razg292qI/AAAAAAAAFO0/JoagBS3YoNQ/s1600-h/IMG_8083.jpg bp2.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/R62JWntxR-I/AAAAAAAAGWQ/K3IqVybzWwY/s1600-h/IMG_8098.jpg bp0.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/Rxsm78WAepI/AAAAAAAAERg/aUFsH-h32Cg/s1600-h/R0114017.jpg bp0.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/RxnpxcWAeYI/AAAAAAAAEPY/FkUl8tA-N5Y/s1600-h/R0112943.jpg bp3.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/Rw0wfMWAc0I/AAAAAAAAEC4/xnIE9ah6ef0/s1600-h/R0099104_2.jpg bp3.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/RwIjX8WAbQI/AAAAAAAAD2g/asuysv1SW7s/s1600-h/R0096636.jpg bp1.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/R3FdjE2uGwI/AAAAAAAAFnw/GhDYOVHK3ak/s1600-h/IMG_0683.jpg bp1.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/R8U6kLqipHI/AAAAAAAAGrI/7H0s5Esl5yI/s1600-h/IMG_2812.jpg bp0.blogger.com/_6UzdmF8O-Oo/RvEZV0wWFkI/AAAAAAAADlw/eqqOuLKNj5M/s1600-h/R0092066.jpg img182.imageshack.us/img182/3741/img0291ul1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: + 04.03.08, 16:58 Hazel, dzięki za pomysły i linki. Ciebie, z taką kolekcją rajstop, można nazwać specjalistką :) Właśnie, ja dzinsową spódniczkę co prawda posiadam (i to dość krótką, taką mini...), kupiłam sobie kiedyś, sama nie wiem czemu i po co, bo i tak leży w szafie. Jakoś chyba nie lubię i ciężko mi ją z czymś zestawić. Wolę innego rodzaju spódnice. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: + 04.03.08, 17:02 ;) nie ma sprawy, to czysty relax i przyjemność ja też kiedyś próbowałam z jeansówkami..źle się czuję..za to jeansy uwielbiam :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: + 04.03.08, 17:13 Ech...:) Ja szukam dzinsowej mini, ale bez przetarc, dzetow i wyszywanek. Aha, no i zeby jednak byla dluzsza niz szersza w rozmiarze 36, co wcale nie jest proste. Szukam w sklepach dla mlodziezy, ale tu czaszka na tylku, albo rozyczka na udzie :( Chcialam pozyczyc od mojej siostry, ktora nie chodzi zima w niej nie chodzi, ale powiedziala tonem starszej i madrzejszej siostry: "Nie pozycze ci, zima sie nie chodzi w miniowkach, przeziebisz sie, dostaniesz zapalenia pecherza i nie przyjdziesz na moje wesele!"... : ( Szkoda ze nie dopytala czy cieple majtki nosze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: + 04.03.08, 17:25 :) ja nosze pod jeansami. i tak mnie napadlo wczoraj bym zalozyla rybaczki i szara bluzeczke i rajstopki (wybralam fioletowe) dzisiaj chcialam do tego zestawienia zalozyc zolte rajstopki, ale myslalam ze bede sie przebierac na w-f (na szorty) i unikajac skomplikowanego pzebierania, zalozylam dlugie spodnie i skarpetki. w pt zalozylam adidasy, zolte rajstopy, rurki (mialam podwiniete przez 20 minut, potem rozwinelam), i koszule biala w rozne odcienie rozowu - krate do tej pory zakladalam granatowe rajsopty i czarne buty z czarna spodniczka (+ jakas bluzka) jak bedzie cieplo napewno zaloze do balerinek i peep toe ze spodniczka czy rybaczkami, rozne odcienie rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
gijerma Re: + 04.03.08, 17:43 wiecie, właśnie skompletowałam te 'nieszczęsne' turkusowe rajty z: granatową bluzeczką z golfikiem, na to szara koszulka i bolerko ciemnoszare, takie bez wiązania;) no i moja mini... wydaje mi się, że wygląda to znośnie, ale, kurde, nie jestem pewna czy wyszłabym na ulicę w tym stroju... niby mam w nosie opinię innych, ale na mojej wsi (taaaa...:D) NIKT nie nosi kolorowych rajstop, a i kolorowe ciuchy mało kto nosi... Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: wearpaletes 04.03.08, 17:51 > zdecydowanie polecam (sama często zglądam) stronę > wearpalettes.blogspot.com/ > z zestawieniami kolorów super ta stronka, nie mogę się oderwać :) Odpowiedz Link Zgłoś