Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A za co was podziwiam .. :)

30.03.08, 00:12
    W jednym watku pyskowałam na 'ofiary mody' wstretne i złośliwe ;)
    Ale za co podziwiam większość obywaltelek tego forum .. za akceptację własnego ciała (przecież dalekiego od ideału;) i brak kompleksów (w tym zwariowanym jak nigdy świecie)
    Zazdroscze, podziwiam, szacun ;) respect ;) takie tam :)
    I tyle, i skończyłam :)
    Obserwuj wątek
      • ensoleillement Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 01:54
        cóż, ja uważam że moje nie jest aż tak dalekie od ideału;) więc żadna to
        zasługa:):):)
      • wee_monstar Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 10:43
        Naprawde chcialas wyrazic tylko podziw dla odwagi i braku kompleksow
        dziewczyn?
        Dla mnie twoj wpis brzmi troche jak:" wow, takie brzydkie i
        niezgrabne jestescie a macie odwage tak sie pokazywac na forum..ale
        fajnie,ze akceptujecie swoje cialo i nie macie kompleksow..."

Wiekszosc dziewczyn z watku "co mam dzis na sobie" jest zgrabna i
        szczupla i wcale nie tak daleko im od idealu, ktory byc moze masz na
        mysli...
        • ctrl_alt Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 11:31
          I atak i już podejrzlwosc .. :/
          tak, naprawde chciałam wyrazić podziw. Czy w watku "co mam dzis na sobie" czy innych zgrabne lub mniej, rózne, jak w życiu. Chodzi mi bardziej o to, że na mnie nic "nie leży" a przyczyna jest brak akceptacji swojego ciała. Ze uwielbiam patrzec na dziewczyny, jako całosc, które swietnie wygladaja, bo swietnie sie czuja we wlasnym ciele. I tyle.
      • magdaksp Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 13:01
        ja sie przyznam-nie czuje sie swietnie wsiwm ciele,tylko stwarzam takie
        pozory.czasem mam takie mysli ze w koncu nie jestem taka gruba i powinnam sobie
        darować odchudzanie ale jdnak czesciej mysle jak walczyc z kilogramami:)
        • ensoleillement Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 15:28
          ojj głupia magda, niejedna by się dała pociąć by wyglądać jak Ty:)
          • cledomro Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 15:53
            no właśnie :)))). masz dziewczyno masę wdzięku, niezaprzeczalną urodę i
            charyzmę, doprawdy, czemu się katować?!
            • anna_sui Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 18:01
              Twarz faktycznie ma ladna, ale jest gruba. Gdyby schudla, to bylaby fajna laska
              z niej.
              • magdaksp Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 18:13
                do tej pory wydawało mi sie ze osoba nosząca rozmiar 36-40 nie jest gruba ale
                widac wielu ciekawych rzeczy można sie osobie dowiedzieć na fm
                • ensoleillement Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 18:44
                  nie słuchaj zazdrośnic:) ciesz się, że daria darzy się specjalymi względami, bo
                  ten komentarz nizej o brzydkiej twarzy to do mnie jak mniemam:)

daria- nie poczuwam się niestety:)
                  • daria291 Re: A za co was podziwiam .. :) 31.03.08, 07:41
                    Enso,dobrze że sie nie poczuwasz,i ze masz mocna wiare w
                    siebie.Napisałam o Tobie(i o jeszcze jednaj,ZNACZNIE paskudniejszej;-
                    ) )ale ciewawe dlaczego sie domysliłas?
                • cledomro Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 20:48
                  taaak. w sumie te grubaski, które noszą rozmiar 34 też powinny się wstydzić :D.
                  ach, jak mnie bawi to forum bardzo często :)))).
              • thank_you Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 14:47
                O matko, Ty chyba grubej kobiety nie widziałaś..
                A jak Magda jest gruba, to jutro Jarek polubi Donka;P
        • asidoo Re: A za co was podziwiam .. :) 20.04.08, 10:04
          Magda, ja tak miałam przed urodzeniem dziecka 62kg/173cm. Teraz ważąc 68 czuję
          się szczupła i zgrabna, ale już niedługo to spadnę poniżej 60, bo będę miała 1
          miesiąc przymusowej głodówki (operacja na stawy żuchwowe).
          Ciąża (taka w której przybierze się ponad 30 kg) leczy z kompleksów i próźności!
      • inez69 Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 16:11
        ctrl_alt
        ja też Cię podziwiam, zauważyłam, że masz swoje zdanie i potrafisz
        go bronić jak lwica. To tyle ze słodzenia sobie nawzajem;) Podzielam
        Twoje zdanie, zazdroszczę tym wszystkim kobietkom, że tak ładnie,
        zgrabnie itd. itp. i że wystawiają się na cenę często piraniowatych
        forumek:)
        Ogólnie też mam kompleksy, ale ostatnio zdarzają mi się takie dni,
        że staje przed lustrem i stwierdzam -hmm... nie jest tak źle. Jak
        będę miała takich dni więcej, to tez zacznę zamieszczać swoje
        zdjęcia, głownie dlatego, że liczę na konstruktywna krytykę.
        Póki co, wielki uśmiech dla wszystkich forumek-walczymy z
        kompleksami!
        • daria291 Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 16:23
          OCZYWIŚCIE ŻE NA ZDJĘCIACH WIDAC SAME IDEAŁY,A ZGRABNA FIGURA TO
          TYLKO POŁOWA SUKCESU.Magda,Ciebie uwazam za najatrakcyjniejsza
          forumowiczkę,mozna Ci darowac nawet niemodelkowata figurę(jak dla
          mnie to Twoja jest i tak lepsza niż niejednego chudzielca który się
          pokazuje na forum).Faktem jest tez,że widzimy tu kilka zgrabnych,ale
          b brzydkich z twarzy dziewczyn.
          • sankanda Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 18:39
            rozumiem, ze tym ostatnim nie mozesz wybaczyc oblednej figury...
            • yavanna86 Re: A za co was podziwiam .. :) 30.03.08, 20:22
              A czymże jest dla Was ideał?
              Ja akurat fotek nie zamieszczam - bo nie lubię :P ale swoje ciało akceptuję w
              całości, choć zapewne różne krytyczne osobniczki miałyby się do czego przyczepić :>
              Chodzi o to żeby czuć się JEDNOśCIą i powiedzieć sobie "biegam i nie jem
              słodkiego żeby czuć się lepiej" a nie "żeby pozbyć się tej fałdy"...ino z
              przekonaniem
              • black_magic_women magdaksp-OT 31.03.08, 00:04
                Zapytam niedyskretnie,czy nie wystepujesz moze w pewnej reklamie w TV?
                • ensoleillement Re: magdaksp-OT 31.03.08, 00:20
                  ha! zawsze myślę o Magdzie jak widzę tę reklamę:) ale to chyba jednak nie...?
                  • anulkina Re: magdaksp-OT 31.03.08, 07:51
                    hahaha tez o tym pomyślałam ;) Magda z tego co mi wiadomo miala juz
                    kilka "wystapien" telewizyjnych, ale w tej reklamie to raczej nie
                    ona :)
                • magdaksp Re: magdaksp-OT 31.03.08, 13:59
                  nic mi otym nie wiadomo:)a w o jaka wam chodzi:)?
                  • ensoleillement Re: magdaksp-OT 31.03.08, 16:53
                    nie ma czasu na spanie jak mniemam:)
                    • magdaksp Re: magdaksp-OT 31.03.08, 18:39
                      heyah?musze obejrzec dokladnie:)
      • ansag Re: A za co was podziwiam .. :) 31.03.08, 00:13
        Mi baaardzo daleko do ideału, a jednak podobam się sobie.
      • daria291 Re: A za co was podziwiam .. :) 31.03.08, 07:36
        Nie wiem jak mozna o Magdzie powiedziec że jest gruba.Moim zdaniem
        lepsza Magda z kobieca figura,niz niejedna "chuda"
        forumowiczka,pomine juz nicki...Wg mnie najwazniejsza jest wyrazista
        twarz,figura schodzi na dalszy plan,ale oczywiscie tez jest
        wazna.Zadna z pokazujacych sie na FM "chudych" forumowiczek mi sie
        nie podoba z twarzy,porazka. Nadmierna chudość,ukazuje się
        niekorzystnie wlasnie na twarzy.
      • daria291 Re: A za co was podziwiam .. :) 31.03.08, 07:37
        A ludzie nie wklejaja tu swoich zdjęć z róóóóoznych powodów
        ;-)Czasami by sie chciałao,a nie mozna:-)) I bynajmniej nie wchodza
        tu w gre kompleksy.
      • sankanda Re: A za co was podziwiam .. :) 31.03.08, 20:13
        podziwiam większość obywaltelek tego forum .. za akceptację własnego
        > ciała (przecież dalekiego od ideału;) i brak kompleksów (w tym
        zwariowanym jak
        > nigdy świecie)

slowo "brak" ma wyjatkowo negatywna konotacje... chyba dlatego nie
        podoba mi sie wymowa twojego postu.
      • etolie21 Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 09:16
        Jak to dobrze, ze niektorzy moga nadrobic strojem. Tylko modny ciuch ich ratuje.
        Patrzac w lustro moga sobie obserwowac swoj stroj, co odwraca ich uwage od
        twarzy i figury i od razu lzej na sercu.
        • e.milia Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 09:50
          a co, myślisz, że tylko brzydkie i niezgrabne dziewczyny lubią ładnie się ubrać?
          A wszystkie ładne i zgrabne już nie muszą, bo "ładnemu we wszystkim ładnie",
          nawet w worku na ziemniaki?
          • sankanda Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 10:14
            a co ? nie wiedzialas, ze tylko brudasy sie myja? ludzie czysci nie
            musza, bo przeciez sa czysci ;)
            • e.milia Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 10:21
              :))))))))))))))
              • etolie21 Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 10:36
                Chodzilo mi o osoby, ktore pokazuja tu swoje zdjecia w roznych strojach. Ja tez
                jestem piekna i lubie sie ladnie ubierac.
                • e.milia Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 11:43
                  Nie rozumiem. No i co z tego, że pokazują swoje zdjecia?
                  • sankanda Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 12:04
                    a niech pokazuja, byle przyzwoite ;)
                    • sankanda Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 12:13
                      ale etoile ma troche racji... niektore sa tak pokraczne, ze nawet
                      strojem nie nadrobia ;)
                      • sankanda Re: A za co was podziwiam .. :) 19.04.08, 12:14
                        dlatego nie pokazuja swoich zdjec...
                        • shellerka Re: A za co was podziwiam .. :) 20.04.08, 00:50
                          kurcze ja wciaz mam ochote pokazac swoje, ale kto wie... moze forum czyta
                          kochanka szefa? albo ktos z firmy? Studentki pracujace w Mc Donalds moze i maja
                          gdzies czy ktos je rozpozna, ale w pewnym wieku, w pewnych branzach... hmmm...
                          • magdaksp Re: A za co was podziwiam .. :) 20.04.08, 01:26
                            no popatrz ani nie jestem studentka ani tym bardziej nie pracuje w mcdonaldzie ...
                            • shellerka Re: A za co was podziwiam .. :) 20.04.08, 01:44
                              slowa przenosnia tez nie znasz? na podstawie przejrzanych watkow domyslam sie ze
                              nie pracujesz na zadnym odpowiedzialnym, wymagajacymy powagi stanowisku. Wiesz..
                              Ja juz jako 20 latka - pracujaca w jednej z lepszych w miescie kancelarii, nie
                              umialam sie tak totalnie "wyluzowac" nawet na imprezie bo ciagle wydawalo mi sie
                              ze moze mnie spotkac jakis klient i potem bede sie czula conajmniej dziwnie. Tak
                              samo tu... W necie
                              • magdaksp Re: A za co was podziwiam .. :) 20.04.08, 02:16
                                ale nie bardzo rozumiem dlaczego nie mozesz wkleic tu fotki skoro masz na to
                                ochote?wiele dziewczyn jednak nie pokazuje twarzy,watpie zeby to forum bylo az
                                tak popularne zeby cie ktos rozpoznal np po butach.
                                i co z tego ze nie pracuje na żadnym poważnym stanowisku(i nie zamierzam na
                                takim pracować,żadnych dress codow,wielkich firm itd,itp,wiec nie obawiam sie ze
                                mi ktoś te fotki za pare lat wyciągnie:)).tym bardziej jak czytam takie posty
                                jak twoje to utwierdzam sie w przekonaniu ze nie chce miec"powaznej pracy na
                                wysokim stanowisku"i byc wiecznie pod presja "co ludzie powiedza".pisze to
                                naprawde bez zlosliwosci,bo moze faktycznie glupio by bylo gdyby jakas pani
                                prokurator wklejala fotki na fm:)
                                inna sprawa ze są różne branże.mój mąż pracuje w domu mediowym ,nie obowiązuję
                                tam żaden dress code,pracują z nim ludzie zakolczykowani,z dredami itd a firma
                                jest poważna i obraca naprawdę kolosalnymi sumami.mój mąż zajmuje wysokie i
                                odpowiedzialne stanowisko jednak nie przeszkadza mu to w prowadzeniu swojego
                                kibicowskiego bloga i pisaniu artykułów na różne, średnio poważne tematy do
                                portalu o warszawie.nie pisze pod pseudonimem gwoli ścisłości.życie prywatne to
                                jednak życie prywatne...
                                na pewno nie posunęłabym się do tego żeby napisać ze np praca pracownika stacji
                                benzynowej jest mniej odpowiedzialna i wymagająca niż praca policjanta.bo to już
                                mi śmierdzi wywyższaniem się...
                                • p.o.s.h Re: A za co was podziwiam .. :) 20.04.08, 08:28
                                  Dziwny jest ten watek, bo to zazwyczaj sliczne dziewczyny sa krytykowane,
                                  atakowane, bo inne, zawistne im po prostu zazdroszcza.
                                • abigail83 Re: A za co was podziwiam .. :) 24.04.08, 12:06
                                  Magda, tak z ciekawosci - w ktorym domu mediowym Twoj maz pracuje?
                                  • shellerka Re: A za co was podziwiam .. :) 24.04.08, 12:21
                                    no nie wiem...
                                    • shellerka ... 24.04.08, 12:37
                                      przyjmuje waszą krytykę i rozumiem, że macie odmienne zdanie. Luz.. Na forum
                                      ślubnym zamieściłam fotki, bo tam wchodzą przyszłe panny młode, których akurat w
                                      firmie nie było w tamtym okresie. Zresztą ostatnio i tak pousuwałam.
                                      Natomiast, przypomniał mi się pewien epizod. Pracowałam wtedy na pierwszym
                                      poważniejszym stanowisku i taka strasznie byłam z siebie zadowolona, pewna
                                      siebie i pełna entuzjazmu. Pisałam bloga. Tak się złożyło, że parę razy notki
                                      dodawałam w pracy. Nikt absolutnie niczego sie nie domyslal. Tak mi się zdawało.
                                      I nikt oczywiście nic mi nie mówił. Pisałam w blogu o prywatnych przygodach, ale
                                      też o pracy. Nic złego, a mimo wszystko, kiedy zmieniłam pracę i w nowej
                                      potrzebne mi było świadectwo pracy, które gdzieś posiałam, zadzwoniłam do starej
                                      firmy i przypadkiem odebrał telefon informatyk. Wiecie o co spytał? Kiedy znowu
                                      zacznę pisać, bo mi to wychodziło i brakuje mu nowych notek. To by było na tyle.
                              • alex_koz Re: A za co was podziwiam .. :) 20.04.08, 16:07
                                shellerka napisała:

> slowa przenosnia tez nie znasz? na podstawie przejrzanych watkow
                                domyslam sie z
                                > e
                                > nie pracujesz na zadnym odpowiedzialnym, wymagajacymy powagi
                                stanowisku. Wiesz.
                                > .
                                > Ja juz jako 20 latka - pracujaca w jednej z lepszych w miescie
                                kancelarii, nie
                                > umialam sie tak totalnie "wyluzowac" nawet na imprezie bo ciagle
                                wydawalo mi si
                                > e
                                > ze moze mnie spotkac jakis klient i potem bede sie czula
                                conajmniej dziwnie. Ta
                                > k
                                > samo tu... W necie

shellerka, no prosze Cie. naprawde przeraza mnie twoje myslenie, a
                                moze raczej zal mi Ciebie ze az tak sie przejmujesz, ze mozesz
                                klienta na miescie spotkac i jeszcze pomysli, ze nie jestes
                                profesjonalistka, bo tanczysz na parkiecie do Britney albo podobnych
                                hitow. OMG!

i pisze to z pozycji kogos, kto pracowal w jednej z lepszych
                                kancelarii w miescie, jak i wielu innych tzw. prestizowych
                                miejscach, gdzie musialam biegac w garniturku nawet przy 35
                                stopniach.
                          • anaeva Shellerko!!!! 21.04.08, 15:55
                            Z przykrością muszę stwierdzić ,że jesteś dla mnie wyjątkowym,
                            wzorcowym wręcz przykładem kobiety,
                            której brak KLASY.

Mimo wszystko pozdrawiam
                            • lillyannn Re: Shellerko!!!! 21.04.08, 16:18
                              Zgadzam sie
                          • siog Shellerko 23.04.08, 22:58
                            przeoczylam ten watek...
                            ale smiac sie chce jak czytam Twoje watki, a ten wpis tym bardzej. Przeciez
                            wklejalas juz swoje zdjecia na innym forum, a nawet swojego dziecka. wiec albo
                            hipokryzja albo brak pamieci.

shellerka napisała:

> kurcze ja wciaz mam ochote pokazac swoje, ale kto wie... moze forum czyta
                            > kochanka szefa? albo ktos z firmy? Studentki pracujace w Mc Donalds moze i maja
                            > gdzies czy ktos je rozpozna, ale w pewnym wieku, w pewnych branzach... hmmm...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka