x.armide 18.04.08, 20:37 jak jest z trwaloscia tych spodni? czy rozciagaja sie tak samo szybko jak tansze marki czy warto wydac 270 zl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: wrangler- spodnie 18.04.08, 21:12 mam 3 pary, w tym dwie leżą od dawna na dnie szafy bo mi się zdążyły znudzić. jeśli chodzi o rozciąganie czy spieranie to nie zauważyłam ani jednego ani drugiego w ciągu średnio 1,5-2 lat użytkowania każdej z par (od pozostałych 2 lat leżenia w szafie tym bardziej:P ) Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: wrangler- spodnie 18.04.08, 21:32 kupuj śmiało, mam kilka par i jestem zadowolona, a nawet mam wrażenie ,ze z każdym wydaniem są lepszej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: wrangler- spodnie 19.04.08, 14:32 z moich doświadczeń, nie rozciągają się..już bardziej przy lee, tżeba brać na to poprawkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: wrangler- spodnie 19.04.08, 14:54 mnie sie nie żadne rozciągnęły, ale polecam wybranie się do outletu żeby kupić za znacznie mniej niż 270pln :) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: wrangler- spodnie 23.04.08, 14:37 Przestrzegam! Noszę wrangery oraz lee, bo maja mój rozmiar. Noszę 42, co nie jest niczym dziwnym IMO, ale cóż, reszta firm i sklepów sprowadza markowe dzinsy tylko do rozmiaru konfekcyjnego 38 max 40. Nie mam więc wyjścia. Ale wkurzona jestem strasznie. To są dzinsy o wyjątkowo kiepskiej jakości!!! Jeszcze za 250 zł! matko! 1. po pierwsze - w każdych wranglerach szew boczny się przemieszcza na przód. Widziałam to nie tylko na sobie, ale też na kilku innych osobach. To samo dzieje się z Lee, ale już tylko co druga para tak ma. 2. rozciągają się niesamowicie. Wranglery Eve - rozciągneły sie o 2 rozmiary po godzinie noszenia! Wranglery Tina - o 1 rozmiar Lee Denver - rozciągają się o 1 rozmiar 3. są niesamowicie nietrwałe. Po 4 miesiącach są do wyrzucenia - przecierają się ekspresowo, w kroku, na szwach, odpadają guziki itp. Więc może się zastanów. Ja nie mam wyjścia i złorzeczę jak mogę. Chyba, że kupisz jakieś inne modele i przypadkowo trafisz dobrze. Co do outletu - nie wiem jak gdzie indziej, ale w Trójmiescie w outlecie można dostać Lee i Wranglery taniej o 60 zł, ale za to z widoczną wada (popruciem itp). Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: wrangler- spodnie 23.04.08, 15:48 kurcze, to mi, posiadaczce trzech wiekowych już par żadna z tych rzeczy się nie przydarzyła. ale modele rzeczywiście mam inne. Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: wrangler- spodnie 23.04.08, 16:13 A w mojej kolekcji jest jedna para TINY. Od czterech lat w doskonałym stanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: wrangler- spodnie 23.04.08, 16:59 Kiedyś nosiłam tylko Wranglery i nigdy nic mi się z nimi nie działo złego a wręcz przeciwnie niektóre pary przetrwały kilka ładnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: wrangler- spodnie 24.04.08, 14:14 > Co do outletu - nie wiem jak gdzie indziej, ale w Trójmiescie w outlecie można > dostać Lee i Wranglery taniej o 60 zł, ale za to z widoczną wada (popruciem itp > ). można też dostać o 100pln taniej identyczne jak w normalnym sklepie:) o tym samym outlecie mówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: wrangler- spodnie 24.04.08, 12:51 Mam jedną parę z "normalnego" Wranglera, sprzed 7 lat - nic im się nie dzieje, są w idealnym stanie. Dwie mam jeszcze z outletu - na razie mają tylko rok ale też jestem z nich bardzo zadowolona:) Za outletowe płaciłam coś ponad 100 pln...za tamte 7 lat temu kupione 220 pln... Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: wrangler- spodnie 24.04.08, 12:58 KAŻDE jeansy się rozciągają, Wranglery też, ale nie odbiega to od średniej statystycznej. To moja ulubiona marka jeansów od lat - nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: wrangler- spodnie 25.04.08, 12:25 hm... słowo daję - nie kłamię. Albo jestem niszczycielem spodni, albo w moim rozmiarze tak się dzieje, w tych dżinsach. A może ciągle trafiam na kiepskie egzemplarze? Tin przerobiłam z 8 sztuk bo swego czasu innych dżinsów na mnie nie było (rozmiar 33). Czas przeżycia 1 pary - 3 miesiące. Kurcze, jak to jest, że do sklepów trafiają damskie dżinsy tylko do rozmiaru 31? Odpowiedz Link Zgłoś