katharin 21.05.08, 17:57 czy kupujac suknie slubna rok przed czasem moze nastapic na tej sukience przebarwienie,zżółkniecie badz z szarzanie materiału. jak uchronic suknie przed tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: biała suknia 21.05.08, 19:20 na pewno przechowac w ciemnym miejscu :-), mialam welon mojej mamy na slubie,ktory ma 30lat,nic nie zzolkl,bo siedzial w ciemnej szafie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: biała suknia 21.05.08, 19:44 Jezeli bedziesz trzymac suknie w pokrowcu, tak by sie nie kurzyla i nie byla wystawiona na dzialanie slonca, raczej nic nie powinno sie jej stac. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta60_s Re: biała suknia 22.05.08, 15:26 Jeżeli kupujesz w salonie niema problemu wisi w magazynie i przed ślubem odbierasz odświeżoną.Jednak w domu musisz owinąć ja naturalnym płótnem,może być prześcieradło.Jednak z doświadczenia wiem że najładniej z ciałem gra ekrii wtedy panna młoda nie wygląda tak blado. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: biała suknia 22.05.08, 17:02 Moja lezy od kilku lat w folii pod lozkiem, ze tak powiem, ciekawe co sie z nia dzieje:) Niby czeka na corke, ktorej jeszcze nawet nie mam:) Jedwab moze zzolknac, zapytaj sprzedawcy jak najlepiej ja przechowywac. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: biała suknia 22.05.08, 22:44 katharin napisała: > czy kupujac suknie slubna rok przed czasem(...) Aż na rok przed ślubem? Az tak Ci się spodobała? :-) Odpowiedz Link Zgłoś