damianbsc 28.05.08, 18:35 Nie mam co robic z zyciem, wiec poswiece je na szmatki, kupujac je za astronomiczne ceny bede napychal kieszenie kolesia tylko przez to, ze ma logo BOSS a nie PRIMARK. he heh e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seroo1 "rewolucyjny pomysł", 20 tys. użytkowników, 800... 28.05.08, 21:12 800 tys. odsłon w miesiącu... Toooooo jest serwis społecznościowy !!! Nie to co krytykowana w co drugim wydaniu g.pl "nasza-klasa" ze swiomi nędznymi 11 milionami użytkowników i co najmniej taką samą liczbą wejść DZIENNIE... Kocham gazetę za możliwość poujeżdżania na pisiołkach i rozumiem, że z czegoś trzeba żyć. Ale żeby aż tak dokładnie wylizywać nie powiem co różnym palanciarskim sponsorom... Redaktorskie małolaty - obrzydliwość... Błeee... Odpowiedz Link Zgłoś
hela6 sory ale jest różnica między 28.05.08, 21:30 skupieniem ludzi na portalu tematycznym a takim gdzie zapisze się każdy kto choć przez chwile do szkoły chodził. Co nie zmienia faktu, że ten drugi był bardziej genialnym pomysłem. stworzyć produkt dla niemal każdego to lepsze niż wymyślenie papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: sory ale jest różnica między 28.05.08, 22:10 No właśnie, sa serwisy społecznościowe "o wszystkim i dla wszystkich", tak jak nasza-klasa, czy grono. A są też serwisy społecznosciowe skupiające ludzi o podobnych zainteresowaniach, jak to, o czym mowa w artykule. Na serwisy pierwszej kategorii loguje się więcej osób, ale z badań wynika, że jednak po jakimś czasie stają się nudne.. i tracą na popularności, coraz mniej użytkowników zaczyna z nich korzystać i po pewnym czasie 'wymierają'. Po jakimś czasie nie ma po prostu tam co robić, kończą się możliwości. Natomiast z serwisami skupiającymi ludzi o podobnych zainteresowaniach jest inaczej - ludzie przez dłuższy czas są w nie zaangażowani i coraz chętniej na nie wchodzą. Mogą kontaktować się, czy wymieniać poglądy z ludźmi o podobnych zainteresowaniach i na tematy, które rzeczywiście są dla nich ciekawe. Mają więcej możliwości, niz serwisy nie ukierunkowane tematycznie. Stąd też prognozuje się, że takich tematycznych serwisów społecznościowych będzie coraz więcej i będą popularne przez dłuższy czas(chociaż wśród mniejszej ilości osób). Odpowiedz Link Zgłoś
adamschodowy heh a myslalem ze chodzi o blip.pl :) 29.05.08, 11:00 heh a myslalem ze chodzi o blip.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Re: "rewolucyjny pomysł", 20 tys. użytkowników, 8 29.05.08, 20:40 ten serwis moze byc bardziej niszowy. ja zapotrzebowanie na nasza klase widzialam juz na gronie net gdzie w czesci edukacja i szkoly bylo nieproporcjonalnie duzo ludzi.. jakby chcieli naprawde zbierac sie we wspolnoty lokalne.. tak samo wyglada to craiglist ktore poza tym ze jest proste do bolu jak google co moze poszerzac rynek, pozwala od razu grupowac sie wg lokalizacji (miasta).. ciekawe? a z ta moda to super fajne.. ja przez jakis czas wertowalam vogue'i i musze przyznac ze bardzo rozczarowal mnie fakt iz nie sa narodowe.. tzn vogue rosyjski zawiera projekty, layouty, gęby modelek i wszytsko robione przez znanych projektantow ale tych samych co wszędzie.. dla mnie byloby super fajnym gdyby byly zupelnie niezalezne i prezentowalyby jakas warstwe kulturowa tyowa dla danego kraju.. a taki serwis tej laski to jak galeria handlowa z butikami i nie tylko.. super fajny pomysl.. troche mniejszy bo niszowy. wymiana idei i w ogle.. ciekawe jak wygalada ponadnarodowosc takiego serwisu.. nie chcialo mi sie zagladac ale jak daja duze mozliwosci np. zamieszczania plikow video z pokazami, fajne formaty do prezentacji projektow to super.. artysci sztuk wizualnych mogliby zalozyc cos podobnego seroo1 napisał: > 800 tys. odsłon w miesiącu... > Toooooo jest serwis społecznościowy !!! > Nie to co krytykowana w co drugim wydaniu g.pl "nasza-klasa" ze > swiomi nędznymi 11 milionami użytkowników i co najmniej taką samą > liczbą wejść DZIENNIE... > Kocham gazetę za możliwość poujeżdżania na pisiołkach i rozumiem, że > z czegoś trzeba żyć. Ale żeby Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Re: Modowe MySpace 28.05.08, 22:12 myślałem że w treści będzie o Bebo <rozczarowany> Odpowiedz Link Zgłoś
goodwater Re: Modowe MySpace 29.05.08, 09:50 też jestem rozczarowany :), myślałem, że ktoś z Wyborczej będzie chciał sobie zrobić jaja z komentujących :) Odpowiedz Link Zgłoś
mb.mb ostatnie zdj;] 29.05.08, 05:44 hej nie widzicie ten kolo na ostatnim zdj to nicklas bendtner!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktos210 Modowe MySpace 29.05.08, 09:39 przecież to zwyczajne gó.. jest! Bez sensu zresztą ! Odpowiedz Link Zgłoś