mal-sia 04.06.08, 19:10 nosicie małe torebki-kolorowe?ile macie torebek?ja mam 4 i moj mąz uwaz ze o 3 za duzo:)spodobała mi sie mała torebka,i chce miec ale nie wiem czy mi pasuje-nie jestem szczuplutka.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-aria Re: małe torebki......:) 04.06.08, 19:15 Uwielbiam kolorowe torebki-niekoniecznie bardzo małe.Mam ich około 20,więc nie wiem o co chodzi Twojemu mężowi Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: małe torebki......:) 05.06.08, 08:52 Samych małych mam 8, ale noszę rzadko, bo są mało praktyczne. Często na ulicy takie widuję i zastanawiam się, dziewczyny, co wy tam możecie pomieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: małe torebki......:) 05.06.08, 08:54 Mam jakies male, ale przerzucilam sie na noszenie duzych torebek jako znacznie wygodniejsze. Z malych lubie wlasciwie kopertowki, na wyjscia jak znalazl. Inne leza w szafie i czekaja na lepsze dla nich czasy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: małe torebki......:) 05.06.08, 09:09 Mam dwie małe torebki, ostatnio wynalazlam na allegro fajne małe i tanie torebki :) teraz zastanawiam sie ile sztuk zamowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: małe torebki......:) 05.06.08, 09:39 nie mam zadnej porzadnej torby nie wiem czy sie kiedykolwiek dorobie :) marzy mi duza skorzana torba z zary, ale ceny zwykle mnie przerazaja Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Martusia,podasz jakieś namiary na te z allegro?n/t 05.06.08, 09:31 Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella oj torby:? 05.06.08, 10:01 wole duze, ale sa ciezkie, a do tego male sa urocze - wiec do pracy zwykle mam duza gdzi miesci sie wszystko wlacznie z kilogramem owocow, a w tym mam mala - z portfeleem kluczami i dokumentami, tak zeby miec pod reka jak mam gdzies wyskoczyc, zeby duzej nei targac;) Duze torby fioletowa i ciemnozlota, mniejsze czarna, turkusowa, w kwiaty, jeszcze jedna czarna, jeszcze mniejsze rozowa(taki stylowy koszyczek, bez zlych skojarzen ) , jeszcze jedna biala w rozowe kwiaty delikatne , sportowych toreb – takich rowerowo turystcznych z trzy (w tym zolta) , z 15 sie by pewnie uzbieralo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: oj torby:? 05.06.08, 17:12 uwielbiam małe torebki! duze tez, wszystkie lubie;)) małych mam 3 - jedna czarna, białka i kremową. są super na wieczorne wyjścia, aby schować najpotrzebniejsze rzeczy;) teraz zastanawiam sie własnie nad taka kopertówką - kremową, aby pasowała do sukienki na wesele;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: małe torebki......:) 05.06.08, 17:38 Mam 5 sztuk. Lubię je, ale nadają się na wieczorne wyjścia albo kiedy wiem że nic więcej niż telefon,klucze,portfel nie będę potrzebować. Odpowiedz Link Zgłoś