czekoladka18 17.11.06, 11:05 I jak się czujecie po histroii? Ja uważam,że była trudna i czuję,że teraz jej nie zdam...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Historia rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:17 poszła tak sobie... te tamty wypracowań. ale mam nadzieje, że będzie chciaż te 30 %. poza tym do maja mamy czas =) i tak uwazam, ze wczorajszy rozszerzony angielksi był o wiele gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Historia rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:24 a mnie się właśnie wydaje, że było dosyć łatwe:) ale się zobaczy jak bedą wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakak Re: Historia rozszerzona 17.11.06, 13:33 a jakie były tematy prac do wyboru? bo ja pisałam podstawową i myślę że nie była trudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Historia rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:51 Wedlug mnie byla dosc latwa spodziewałem sie czegos znacznie gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Historia rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:16 Była raczej prosta.Tematy bardzo fajne.Myślałam,że będzie dużo gorzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Historia rozszerzona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:18 tak- tematy do pracy były łatwe. ale za to zadania!!!!!!! - TRUDNE !!! brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Historia rozszerzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:19 Moim zdaniem zadania też były łatwe i nie wymagały wiele wiedzy.Ciekawe co będzie na prawdziwej maturze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia prosze o klucz do historii rozszerzonej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:08 jak by ktos mial dostepny link do arkuszy chociaz i klucza to bede wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Historia rozszerzona IP: *.tomnet.lublin.pl 19.11.06, 16:43 A ma ktoś moze arkusz do rozszerzonej?? Odpowiedz Link Zgłoś