olcia.kaktus Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 09.06.08, 10:15 mąż swojego czasu sorabiał sobie jako "kanar" wiec mu kupiła z napisem "bileciki do kontroli" Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi [...] 09.06.08, 10:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoniowawiedzma Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 09.06.08, 14:02 ja mam taki z napisem, który uwielbiam: "plant a man (i narysowany ludzik z jedną nogą w doniczce) grow your own dope":-) kupiony na ciuchach za 2 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: "I co się gapisz";-))) 09.06.08, 14:46 Ja mam koszulkę z napisem: "Je suis blonde... et alors?!" czyli "Jestem blondynką, no i co?" Miałam też kiedyś kupione w USA: "Don't touch me" i "no look today". Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: "I co się gapisz";-))) 09.06.08, 20:20 Marze o koszulce z Milli Vanilly ( kto to pamieta...) Zbieram koszulki z Matką Boska - mam juz trzy :D I jedną z Brucem Lee :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona817 Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 09.06.08, 21:17 Były koszulki z napisem "Usunęłam ciążę" tudzież "Miałam aborcję". Zawsze mnię korciło zrobić koszulkę z portretem nojego syna i napisem "A ja nie usunęłam!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: berlin berlin spalimy wam berlin 10.06.08, 02:10 If I'll want a baby inside of me, I'll eat one. Albo moją sygnaturkę. :) Widziałam je w sieci, jak się zbiorę, to sobie kupię ;) Swoją drogą, "Come to the dark side, we have cookies" jest boskie. Też bym nosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
crazyrabbit Re: berlin berlin spalimy wam berlin 10.06.08, 02:58 Jeśli zachcę posłuchać tupotu małych stópek... ... założę buty mojemu kotu. Cooooooodne!!!! Rozwala mnie też: Chcę być księdzem , jak mój ojciec :) Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Nie "tiszert" ale "tiszyrt" 10.06.08, 06:53 Wymowa na koncu tego wyrazu jest bardziej podobna do "y" niz do "e". Odpowiedz Link Zgłoś
tsheshynianka Re: Nie "tiszert" ale "tiszyrt" 10.06.08, 10:17 Ja bym chciała mieć taki napis na T-shircie: najseksowniejsza w mieście-hah! Odpowiedz Link Zgłoś
paulka-paulka Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 11.06.08, 14:58 "JA mam cipę, więc to JA ustalam zasady " ;)) Widziałam kiedyś koszulkę z takim napisem, strasznie mnie rozbawiła, ale nie wiem czy miałabym odwagę taką ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
heels Re: Tiszert z jakim nadrukiem zawsze chciałyście 15.06.08, 00:43 Looking for attention... but not from you Odpowiedz Link Zgłoś
rufusg ejj, a tak przy okazji, to mam takie pytanie. 15.06.08, 13:22 nie wie może ktoś jak nazywają się takie nadruki do przyprasowania na bluzkę, i gdzie można je nabyć?????? czasem w różnych takich gazetach było i teraz tego poszukuję, gdyby ktoś to znał, to bardzo proszę, żeby mi odpisał, chociaż jak owa rzecz się nazywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
tiffany79 Re: ejj, a tak przy okazji, to mam takie pytanie. 19.06.08, 15:40 Ja mam taką : "If lost please return to the nearest party" Odpowiedz Link Zgłoś
voguer Re: ejj, a tak przy okazji, to mam takie pytanie. 19.06.08, 19:17 Chcialbym miec taki: Jan Pawel drugi nie jest moim autorytetem! Odpowiedz Link Zgłoś