pendlare 30.06.08, 14:58 co sadzicie o tej firmie. Byłam wczoraj u nich i kupiłam sobie dwie zajebiaszcze tuniki (lniane) oraz śliczna marynareczkĘ. Mam nadzieje, ze w nich pochodze troche i nie zrobia sie z nich szmaty po dwóch praniach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Tatuum 30.06.08, 15:17 Szarobure kolory, nuda we wzornictwie, tak jakby w modzie od lat nic się nie działo. Sklep jak dla mnie nie do odróżnienia od Carry. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Tatuum 30.06.08, 15:23 a jak na tak nudny sklep mają przegięcia cenowe Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Tatuum 30.06.08, 15:45 Moda w stylu "Wiejski weekend" (jak Jackpot). Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Tatuum 30.06.08, 16:34 bardzo lubię, dobra jakość ubrań, mam żakiet, jedwabną bluzkę, dzianinową bluzkę - ta ostatnia prana kilka razy, zero zniszczeń. Kupiłam też płócienną torbę - jest po prostu niezniszczalna a przeżyła już naprawdę wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
g_l_o_r_i_a Re: Tatuum 30.06.08, 19:28 Nigdy nie byłam w środku, z wystawy te ubrania są... nijakie. I drogie. Topy są koszmarne - 50 złotych za kawałek bawełny z nadrukiem logo? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Tatuum 30.06.08, 20:00 generalnie kolorystyka nie w moim typie. Mam od nich jedna jedwabną bluzke kupiona na promocji za 59 żł i jestem bardzo zadowolona. Raz mi tez wpadła w oko 1 sukienka aleniestety okazała się za mała wiec jej nie kupiłam. Generalnie bardzo rzadko tam zaglądam :). Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Tatuum 30.06.08, 20:03 Prawie nigdy tam nie wchodze, jakies takie to nudne i mdle kolorystycznie, jak Carry. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Tatuum 30.06.08, 20:28 bardzo bardzo nie lubie tego sklepu. Ich atutem są ekologiczne i naturalne tkaniny. Jednak kolory są nudne, szarobure tak jak napisała Gabba. Fasony są przedpotopowe, nieciekawe i źle skrojone. Jakby dla bezkształtnego manekina. Takie ubrania zdecydowanie postarzają. Powiem więcej: wystrój sklepu, witryny sklepowe, a nawet oświetlenie są zdecydowanie zniechęcające. Nie lubie wchodzić do tego sklepu, a nawet nie wyobrażam Sobie jak można w nim pracować. Natomiast, wierze, że jak w każdym sklepie, można znaleźć w nim chociaż jedną fajną rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama_20001 Re: Tatuum 30.06.08, 21:11 Jateż mam jakieś ubrania od nich są dobrej jakości ale wzornictwo i kolory nie rzucają na kolana. To raczej ubrania wakacyjno-wyjazdowe Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Tatuum 30.06.08, 21:34 Jeszcze parę lat temu lubiłam tam wchodzić-coś ciekawego i całkiem zgrabnego dało sie tam upolować.Pamiętam np. taki komplecik- spódniczke mini i kamizelkę zapinaną z tyłu blisko ciała z kapitalnego materiału-naturalnego, ale z połyskiem. Super to było- niestety kilka kilogramów temu :) Od lat jednak nie widze tam nic ciekawego, podzielam zdanie poprzedniczek-szaroburo i drogo. A mój ostani zakup jest sprzed paru lat-świetne aksamitne trawiasto- zielone spodnie. Nosze je kilka sezonów-wcale się nie wytarły, ani nie spłowiały Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Tatuum 01.07.08, 08:42 Z kolorów jakie tam mają, lubię tylko ich zieleń, taki trawiasty, naturalny odcień. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Tatuum 01.07.08, 11:31 > co sadzicie o tej firmie. ze jest zachowawcza Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: Tatuum-a ja od lat lubie! 01.07.08, 14:28 a ja bardzo lubie. ceny mnie nie przerazaja i czesto kupuje. owszem fasony zachowawcze ale ja jestem po 30 wiec zachowawczosc tez mnie nie przeraza Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Tatuum-a ja od lat lubie! 01.07.08, 14:47 a to ten sklep, z którego chcesz się za niedługo wynieść do bardziej "dla starszych pań" ? :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Tatuum-a ja od lat lubie! 01.07.08, 14:56 Dopiero co pisalas w swoim watku, ze ubierasz sie w sklepach, w ktorych ubieraja sie mlodzi ludzie... Skoro, jak tam pisalas, szukasz sklepu na wczesna starosc, nie musisz szukac daleko;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Tatuum-a ja od lat lubie! 01.07.08, 14:59 pfff, czyli parę sztuk ciuchów kupiłam w "sklepie wczesnej starości" dobre Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Tatuum-a ja od lat lubie! 01.07.08, 15:05 eirenne napisała: > pfff, czyli parę sztuk ciuchów kupiłam w "sklepie wczesnej starości" > > dobre No wiesz, jezeli ktos najpierw pisze, ze ubiera sie w sklpeach mlodziezowych, martwi sie o starosc, ktora ma nastapic kolo 40-tki, a potem tej samej oosbie odpowiada zachowawczosc Tatuum, cos tu zgrzyta...:-). Choc ja nie ukrywam, ze uwazam ten sklep za nudny, jak juz pisalam. > > Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Tatuum-a ja od lat lubie! 01.07.08, 21:43 kurczę nie wiem, co zgrzyta, ale w zasadzie jest mi wszystko jedno ;) wiele rzeczy z Tatuum nie jest w moim typie, ale te, które mam, wydają się dość młodzieńcze (hehe), zresztą i tak wszystko zależy od zestawienia, nawet najmodniejsza kieca źle zestawiona na nieodpowiedniej osobie będzie wyglądać babciowato... Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Tatuum-a ja od lat lubie! 01.07.08, 16:49 lilka69 napisała: >... ale ja jestem po 30 ja tez ;-P Odpowiedz Link Zgłoś