elejna 08.07.08, 21:24 Czy któras z Was zna tę stronę?Da sie tam zrobic zakupy w ogole wejsc na te strone , próbuje pół dnia i nic z tego, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beesok Re: www.shopbop.com ??? 09.07.08, 14:43 da sie :) a strona bardzo fajna i zakupy jak najbardziej polecane :) Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: www.shopbop.com ??? 09.07.08, 15:00 o matko 2 dzien nie moge wejsc na te strone, nie otwiera mi sie , bardzo długą ją wczytuje a nastepnie kupa, nie wiecie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: www.shopbop.com ??? 09.07.08, 15:10 ja weszlam teraz bez problemu. moze masz ja zablokowana? polecam, swietne zakupy mozna zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: www.shopbop.com ??? 09.07.08, 15:14 a może któras z Was wklei mi linka i tak spróbuje, nie mam pojecia dlaczego nie moge , dziwi mnie tez ze moge ja miec zablokowaną bo niby czemu ,jak nigdy dotąd nie odwiedzałam tej styrony. Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: www.shopbop.com ??? 09.07.08, 15:12 mnie to nigdy nie spotkało. Może brak Ci jakichś wtyczek? Próbuj, bo warto :> Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: www.shopbop.com ??? 09.07.08, 16:01 Niestety moje wkurzenie i znudzenie siega zenitu próbuje wejsc z róznych linków on line i nie ma szans, na pasku niby wyswietla mi sie Juicy Couture....and More Free shipping ale strona sie nie chce otworzyc :-( Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: www.shopbop.com ??? 09.07.08, 16:37 moze stprobuj w innej przegladarce ja otworzyc :) mi sie w Avant Browser bezproblemu otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
ampulek Re: www.shopbop.com ??? 10.07.08, 09:35 Hej! A macie jakiś...polski odpowiednik? Ps. ja weszłam bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
marakasz Re: www.shopbop.com ??? 29.07.08, 11:06 robi się... tzn widziałam przymiarki na razie podobne to to dużo nie jest ale opisują się jakby chcieli własnie zrobic cos podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
marakasz Re: www.shopbop.com ??? 30.07.08, 15:17 zapomniałam dodać:D secondstreet.pl wejdz sama ocen czy warto Odpowiedz Link Zgłoś