confused.girl 22.07.08, 11:19 Błagam ;) Polećcie mi sprawdzaną krawcową, która uszyje dość prostą sukienkę koktajlową. Po tym co widziałam w sklepach jestem na tyle zdesperowana, żeby sie przełamać i w końcu poszukać dobrej krawcowej :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleska Re: Krawcowa - Wrocław 22.07.08, 16:14 Dobra krawcowa jest na Powstańców Śląskich, za skrzyżowaniem z Hallera - taki długi pawilon za Bankiem Zachodnim i Rossmanem - po schodach trzeba wejść na piętro i minąć salon fitnes. Ja nic u niej wprawdzie nie szyłam, tylko robiłam przeróbki, z których jestem zadowolona. WIdziałam, że przychodzi do niej wiele osób, zarówno starsze panie, jak i młode dziewczyny. Potrafi doradzić w kwestii kroju, materiału etc. Cenowo trudno mi stwierdzić, jak jest, ale za zrobienie przeróbek raczej wzięła więcej niż mniej, aczkoliwek nie miałam zastrzeżeń co do jakości wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Krawcowa - Wrocław 22.07.08, 21:44 Dzięki :) A jesteś pewna, że szyje też na miarę, bo ostatnio zostałam wysłana na Bałuckiego i okazało się, że robią tylko przeróbki :P Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: Krawcowa - Wrocław 23.07.08, 19:27 Na sto procent szyje na miarę:) Ostatnio szyła mi spodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Krawcowa - Wrocław 23.07.08, 22:19 Dzięki:) W takim razie przejdę się tam przy najbliższej okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: Krawcowa - Wrocław 24.07.08, 09:29 Znalazłam namiary i telefon, jakyś potrzebowała. "EL-MA" Pracownia Krawiecka Wrocław, ul. Powstańców Śląskich 159, tel. 071 3323377 Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Krawcowa - Wrocław 24.07.08, 11:05 aleska napisała: > Znalazłam namiary i telefon, jakyś potrzebowała. > > "EL-MA" Pracownia Krawiecka > Wrocław, ul. Powstańców Śląskich 159, tel. 071 3323377 Super :D Wielkie dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gradowa Re: Krawcowa - Wrocław 23.07.08, 10:07 wprawdzie to już było 3 lata temu, więc nie wiem czy jeszcze aktualne. Szyłam kieckę ślubną: gorset + krótka spodnica u p.Halinki, która na codzień szyje stroje dla opery. Jeżeli jesteś jeszcze poszukująca, mogę odnaleźć nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Krawcowa - Wrocław 23.07.08, 22:22 Dzięki:) Jakby to nie był problem to poprosze o numer. Ale jeszcze fajniej by było, gdybyś mogła mi podać adres, gdzie ta pani przyjmuje - jednak mimo wszystko lubię obejrzeć zakład przed zdecydowaniem się na skorzystanie z usług ;) Odpowiedz Link Zgłoś