nonkonformistka 10.08.08, 14:10 hej, potrzebuje klasyczną hobo, dużą, kolor stonowany (do wszystkiego), albo niekoniecznie, koniecznie skórzana i w dobrej cenie (500-700) - widziałyście taką? szukam i szukam i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: hobo 10.08.08, 14:14 bo znalazlam tylko cos takiego: www.catchingout.com/towarowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: hobo 10.08.08, 15:22 Oj... mi się nie podobają takie torebki :/. Proszę, jak masz 500-700 zł, to wydaj to na jakiś okaz ;). p.s. jak już znajdziesz tę wymarzoną, to zalinkuj zdjęcie - może się przekonam, że i ten typ torebki bywa ładny :). Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: hobo 10.08.08, 15:44 rok temu przywiozlam sobie z wakacji granatowa furle elisabeth - dzieki niej prawie przekonalam sie do teorii "jedna torba do wsztskiego". Jest dostepna w wielu kolorach (zastanawiam sie nad czerwona, tylko furli u mnie nie ma), czarna akurat najmniej ciekawa. Bardzo ja polecam , skore ma rewelacyjna - po roku noszenia prawie codziennie wyglada jak nowa a ladowalam w nia czasami zakupy w spozywczym :) Jak znajde wrzuce fote mojej, poki co mozesz sobie obejrzec na stronie furli. www.furla.com/binary/furla_new/pe_prodotti_borse/B0Z5_B549.1199033993.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: hobo 10.08.08, 15:51 Znalazlam :) img505.imageshack.us/my.php?image=furlabag001dwf9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: hobo 10.08.08, 16:23 o... granatowa mi się spodobała :) świetna :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformistka Re: hobo 10.08.08, 21:55 ta jasna to dokładnie to, czego szukam! to kolekcja z zeszłego roku? i nie wiesz, czy gdzieś w Polsce można kupić torby furli? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: hobo 10.08.08, 21:59 W Warszawie w Galerii Mokotow jest sklep Furli. Tez byl/jest outlet na Saskiej Kepie. Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformistka Re: Furla 11.08.08, 01:43 są drogie, za drogie dla mnie - ok. 1500-1800 Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Furla 12.08.08, 02:01 ja za moja zaplacilam ca.900 zl i byla to pierwsza cena we wloskim butiku. Na stronie jest chyba aktualna kolekcja ale ten model wydaje sie byc stalym elementem. W czerwcu ogladalam ja w wersji pomaranczowej wiec trzyma sie juz pare sezonow :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: hobo 12.08.08, 06:02 jest też sklep na pl. trzech krzyży.Dzisiaj chyba będe to zobacze ceny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: ps. Torby furli - inne tańsze 12.08.08, 06:06 dla mnie mają jedną wadę mało przegródek i kieszonek wewnątrz;-) i często są zamykane wyłącznie na zatrzask;-) nie na suwak.Co nie przeszkadza mi je czasem kupowac;-) A co do toreb w tym przedziale cenowym jaki podała autorka wątku - zerknij na torebki VERSO - czasem mają ciekawe. tu akurat są nieskórzne pokazane ale są tez ze skóry i na stronei jest pokazane mało wzorów www.brothers.pl/galanteria-torebki/torebki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: hobo 12.08.08, 02:02 mi tez :) Chyba powinnam ja lepiej traktowac :) Odpowiedz Link Zgłoś