trolejbuska 14.08.08, 16:38 co sądzicie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasadenkaa Re: Marconi 14.08.08, 21:03 Gorąco polecam! Razem z mamą mamy dobrych kilka torebek tej firmy - od wielkich do pracy i na codzien po małe - "niedzielne" lub imprezowe - nic nigdy się nie zepsuło (zamek, podszewka), więc cena jak najbardziej adekwatna do jakości. Dobra alternatywa dla tych którzy nie chcą lub nie mogą patrzec na wyższą półkę (osobiście wolę zbierać fundusze np. na lepszy samochód niż wydawać kilka stów na torbę), ale nie interesuje ich firma "krzak". Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Marconi 14.08.08, 21:20 Myślimy: telegraf bez drutu! :) Nic nie poradzę, mam takie vintage'owe skojarzenie z Guglielmo Marconim... Odpowiedz Link Zgłoś
cola2008 Re: Marconi 15.08.08, 12:53 Mialam 3 torebki tej firmy. Rzeczywiscie taniocha ale niestety wg zła jakosc. Jedna wytrzymala 1 tydzień (!). Byla ladna taka bialo-kremowa, ale jak kladlam ja gdzies np na ławke, na krzeslo to dziekuje bardzo. Caly spod byl obtary, pozadzierany do materialu-oczywiscie to nie byla skora i to wiedzialam od poczatku ale nie sadzilam ze wytrzyma mi tydzien! Druga zlota, z podobnego materialu wytrzymala dluzej ale szybko odpadl zamek. No i trzecia jeszcze sie trzyma:) Moze ja mialm pecha i szybko sie zepsuly albo nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś