shellerka 12.09.08, 13:25 images48.fotosik.pl/9/6438b355f67d94c4.jpg images42.fotosik.pl/9/23c6ff566f8059af.jpg a ta?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sankanda Re: no dobra... a ta? 12.09.08, 13:28 taki pod prysznic, nie ten na basen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: no dobra... a ta? 12.09.08, 13:29 sankanda! Ale przyznasz że nie jest nudna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: no dobra... a ta? 12.09.08, 13:32 nudna moze nie, ale chyba trudna ja zniesc na dluzsza mete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: no dobra... a ta? 12.09.08, 13:29 taka pomarszczona mi sie nie podoba. a powiedz czegos zukasz? masz jakis fason w glowie czy na razie po omacku, na zasadzie ze cos wpadnie w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: no dobra... a ta? 12.09.08, 13:36 nioma, tamtą pierwszą kupiłam wczoraj - kosztowała 10,50 na allegro i urzekł mnie bigel, czy jak to się tam nazywa:) jest taka babciowata ( w sensie pamietam, ze moja prababcia taką nosiła do kościoła) Druga - nie podoba mi się i zalinkowałam ją tak o. Szukam torebki na ramię i do ręki w kolorze - właśnie nie wiem sama w jakim:) Szukam i nic mnie nie powala. Szukanie mam ograniczone do netu, bo nie mam ostatnio wogóle czasu na zakupy w terenie:) Tak wymyśliłam sobie coś miodowego... dużego... i miękkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: no dobra... a ta? 12.09.08, 13:38 shellerka> to faktycznie, trzeba przegladac i przegladac az cos w oko wpadnie, ja ostatnio tak znalazlam czarna torbe ze skory w stylu hermes, ten duzy model. Miesci sie do niej pol domu, jest bardzo wygodna, a kosztowale niecale 100zł. Zycze powodzenia w poszukiwaniach, a ta torebeczka moze zablysnie w zestawieniu z jakimis ciekawymi ciuchami. Koniecznie zaprezentuj zdjecie, jak masz an nia pomysl to moze faktycznie okazac sie czyms wiecej niz nudna torebka. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: no dobra... a ta? 12.09.08, 13:29 sprawia wrażenie mocno już wymęczonej nie lubię "złotych" metalowych dodatków zabieg z marszczeniami skóry mi się podoba i granatowy(?) kolor na który mam chrapkę;) Odpowiedz Link Zgłoś