emily.emma 27.09.08, 13:48 Chciałam się Was spytac, co sądzicie o podkolanówkach,nosicie? lubicie? Te kupiłam rok temu i dopiero niedawno wygrzebałam je z szafy ;) img157.imageshack.us/my.php?image=ssa52983ec2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingeborg Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 13:52 lubimy, pasują nam do naszego bawarskiego looku, nosimy. ale to nie znaczy ze są modne. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 13:56 wczoraj była bodajże na jedynce "Jedwabna opowieść". Tam dziewczyna miała superfajne grube zakolanówki. Megafajnie to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 13:54 Jakie fajne! Ja lubie i czasem nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 18:13 Ja mysle że przy naszym klimacie i patrząc na ocieplenie wspolczesnych butów ładne zakolanówki czy podkolanówki nie sa złe wrecz przeciwnie. Ja ostatnio ubrałam takowe do trzewików i mimo, że na zewnątrz było chyba z 8 stopni było mi w nich w sam raz. Wiadomo trzeba fajnie zestawić. Mnie się podoba jak jest ubrana kobieta po lewej: www.style.com/blogs/sartorialist/wp-content/uploads/2008/09/9248marslimpants.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 21:18 bardzo fajne te Twoje podkolanówki, sama bym takie chciała:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 22:25 Kuknij sobie na marni na spring 2009. Kolekcja IMHO srednia, ale prawie same kolanowki.. i kolka. Te Twoje mi sie nie widza, kokardka i azur i kolor szary sa ok w tym sezonie.. ale moze niekonieczne naraz na nodze.. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 22:49 ja bym z tych twoich wyciagnela kokardke, niedbale spuscila je tak troche, zeby siegaly do polowy lydki i do tego np. szare wiazane botki typu oxford. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 23:17 hej, gdzie kupiłaś swoje podkolanówki? strasznie mi się podobają (ale bez kokardki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
maudesme Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 27.09.08, 23:42 Lubię i będę nosić :) Właśnie nabyłam fioletowe i popielate - prawie takie jak mi się wymarzyły :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 28.09.08, 09:16 widzialam w avanti (pazdziernikowym) dziewczyny poubierane w podkolanowki takze widze ze modne nadal :) ps. fajne sa te podkolanki (podkolanowki?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 28.09.08, 09:23 Ja osobiście nie noszę, ale bardzo mi się podobają, szczególnie te twoje :) A co z tzw. ocieplaczami? Powrócą do łask tej zimy? Rok temu kupiłam takie musztardowe w h&m, ale nie bardzo wiedziałam jak je nosić.. Odpowiedz Link Zgłoś
emily.emma Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 28.09.08, 10:14 Ja moje kupiłam w jakimś małym sklepiku pod Londynem, ale mam nadzieje ze u nas w jakiś sieciówkach tez znajde podobne:) dzięki za rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-karuzela Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 28.09.08, 13:33 świetne, bardzo urocza ta kokardka! ja swoje bardzo lubie -zwłaszcza szare czy czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Podkolanówki - jeszcze modne? 29.09.08, 11:05 ja też bym takie same chciała! fajne Odpowiedz Link Zgłoś