kina1 13.01.09, 11:38 W którym warszawskim Centrum handlowym sa najlepsze wyprzedaże, które Wam najlepiej pasuje? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia515 Re: Warszawa- które CH 13.01.09, 12:55 chyba wyprzedaże nie zależą od CH, ale od danej sieci sklepów. Ja w tym roku skorzystałam z wyprzedaży w Reserved (kupiłam kilka bluzek w cenie od 19,90 do 34zł), Mango (płaszcz - z 309zł na 39zł), Venezii (półbuty z 279 na 139zł). Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Warszawa- które CH 13.01.09, 15:17 nie wiem o wyprzedazach ale fagasy ze wzgledu na top shop i galeria mokotow ze wzgledu na duzy wybor w salonach dwa centra handlowe do ktorych dojazd mam wyjatkow utrudniony i nie umiem tam parkowac (niski sufit parkinku w gm przyprawia mnie o dusznosci) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Warszawa- które CH 13.01.09, 15:18 topshop pisze sie chyba razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_fashion Re: Warszawa- które CH 13.01.09, 17:18 ale ten polski topshop to żadna rewelka... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Warszawa- które CH 13.01.09, 17:30 szybko sie rozchodza lepsze rzeczy tzreba byc szybkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Warszawa- które CH 13.01.09, 19:14 klif, promenada, gal mok, arkadia, blue city. jak dla mnie najgorsze sa fagasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_devil Re: Warszawa- które CH 14.01.09, 22:19 we wszystkich sklepach sieciowych wyprzedaże są jednakowe różnica może się pojawić w asortymencie poszczególnych sklepów danej marki ponadto są CH bardziej i mniej oblegane przez zakupowiczów, tam gdzie bywają tłumy trudniej będzie złapać odpowiedni model, rozmiar bla bla.. no i jeszcze kwestia tego, co chcesz kupić, jakie sklepy lubisz, wtedy warto zorientować się na stronie danego CH które marki może Ci zaoferować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Warszawa- które CH 15.01.09, 09:11 Jeżeli nie jesteś z Warszawy to najwięcej butików pod jednym dachem i wygodny dojazd będziesz miała do Arkadii I Złotych Tarasów. Ale ja tych centrów nie znoszę bo tam się przelewa mnóstwo ludzi i po po 1/2 h boli mnie głowa. No ale udane zakupy można zrobić. Moje ulubione CH ze względu na sklepy i ludzkie warunki robienia zakupów to Klif, Galeria Mokotów i Blue City + Reduta Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Warszawa- które CH 15.01.09, 13:02 ja najbardziej lubie tarasy,natomiast najczęściej bywam w gal moku a nie znosze arkadii Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia a'propos złotych - czy tam 15.01.09, 13:09 w dalszym ciągu funkcjonuje płatny parking? to jest to co mnie do nich totalnie zniecheca, jade jak tylko tam jest coś co potrzebuje a tak to omijam;-) Odpowiedz Link Zgłoś