zielona.filizanka 08.03.09, 18:32 Szukam kolczykow w stylu tego, ktory nosi Gok Wan. Kolczyk wyglada jak kiel(z tym ze jest czarny) www.simplygokwan.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangusia Re: Kolczyk a'la Gok Wan ("kiel") 08.03.09, 18:57 poszukaj na allegro w biżuteri wpisz hasło tunele albo niby-tunele np takie www.allegro.pl/item570696673_kolczyki_niby_tunele_z_rogu_bawolego_z_papui.html Odpowiedz Link Zgłoś
lady_agrest Re: Kolczyk a'la Gok Wan ("kiel") 08.03.09, 19:23 www.bodyjewelleryshop.com/online_store/acrylic_claw_darkside_black_acrylic_claw_9204795.cfm to chyba to ;p możemy złożyc się na przesyłke,bo ja też taki chce :P Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.filizanka Re: Kolczyk a'la Gok Wan ("kiel") 08.03.09, 20:06 kurcze ten z allegro tez wyglada fajnie, sie jeszcze namysle;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Kolczyk a'la Gok Wan ("kiel") 08.03.09, 20:47 lady_agrest masz tunele?jeśli tak zazdroszczę odwagi ;), bo to jedna z rzeczy które zawsze chciałam mieć, ale nigdy się na to nie odważyłam znając "przyjemności" związane z rozpychaniem, jakie miałam okazje obserwować na przykładzie swojego współlokatora z czasów studiów ;) co do tematu, ja posiadam 3 pary pseudo, tych kolczyków z allegro - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.filizanka Re: Kolczyk a'la Gok Wan ("kiel") 08.03.09, 21:12 hazel_dobkins napisała: > lady_agrest masz tunele?jeśli tak zazdroszczę odwagi ;), bo to jedna > z rzeczy które zawsze chciałam mieć, ale nigdy się na to nie > odważyłam znając "przyjemności" związane z rozpychaniem, jakie > miałam okazje obserwować na przykładzie swojego współlokatora znaczy co, ze te tunele rozpychaja dziurke w uchu?;) bo nie kumam za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Kolczyk a'la Gok Wan ("kiel") 08.03.09, 22:40 tunel to poprostu otwór (odpowiednik dziurki w noszeniu kolczyków), powstający na skutek działania rozpychaczy, którymi moga być tunele ("kolczyki" z pustą przestrzenią w środku), bo to także nazwa tego co nosi się w tym otworze np. st.blog.cz/f/filip-delonge.blog.cz/obrazky/951362.jpg lub plugi (całkowicie wypełnione w środku)np img101.imageshack.us/img101/2873/gallery199225500x5005wy.jpg img211.imageshack.us/img211/1849/img0245ml5.jpg Tunel mozna też zrobić za pomocą cięcia chirurgicznego, ale chyba popularniejsze jest przez stopniowe poszerzanie otworu przez wkładanie w/w rozpychaczy o zwiększonym obwodzie..3mm, 4mm...5 mm itd Odpowiedz Link Zgłoś
kangusia Re: Kolczyk a'la Gok Wan ("kiel") 09.03.09, 08:35 a niby tunele to po prostu kolczyki które tunele udają - do noszenia w normalnej dziurce na kolczyk Odpowiedz Link Zgłoś