klymenystra 09.04.09, 16:05 Watek sklepu www.cette-rajstopy.pl . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagracja Fajny wygląd sklepu. 09.04.09, 16:08 Szkoda, że nie mają nylonów. Z chęcią bym u nich kupowała ;) Moze warto napisac w tej sprawie do nich? Co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Fajny wygląd sklepu. 09.04.09, 16:39 no jak nie mają? 100 % polyamid:D to też nylony:D ale nie dyskutuję z tym,że stretch pewnie:D ciekawe jak te point heel'e wyglądają z bliska Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Fajny wygląd sklepu. 09.04.09, 16:42 ale samonośki to mają baaaardzo drogie, a nie są szczególnie ładne;/ Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Nylony 09.04.09, 16:45 "Nylony" to przecież nazwa pończoch no-stretch. :) I maja tylko w 3 rozmiarach. Napisze do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Nylony 09.04.09, 17:49 Napisz :) Ja sie przymierzam do kupna kilku par u nich. Pewnie sie bede tak jeszcze tydzien zastanawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Fajny wygląd sklepu. 09.04.09, 23:39 Ja też już kiedyś na te ze szwem (i nie tylko) patrzyłam, elastyczna to dla mnie tym lepiej, będę mogła nosić do koronkowych pasów :). Swoją drogą - wiecie może, czy ktoś produkuje pończochy (elastyczne czy nylonowe) ze szwem i imitacją cuban heel? Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Fajny wygląd sklepu. 10.04.09, 11:31 Tak, jest firma w Białymstoku, ktora planuje takie wprowadzic. Ale bede widziala sie z nimi dopiero po swiętach. Odpowiedz Link Zgłoś
monissska Re: Fajny wygląd sklepu. 10.04.09, 14:32 www.swistak.pl/a3922740,Sex-ponczochy-Cottelli-Collection.html dośc wysoki ten cuban, ale nadal cuban:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Fajny wygląd sklepu. 11.04.09, 15:29 Dzięki Wam bardzo dziewczyny! Malagracjo - gdyby to wypaliło, to będę całować ich po rękach :), bo cuban heel to moje wielkie niespełnione marzenie. Jak odłożę kupię te ze świstaka, bo mi się bardzo spodobały :). Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Fajny wygląd sklepu. 11.04.09, 15:31 Pinup, jak bardzo pragniesz cubana to przeciez jest wiele nylonów z takim wykończeniem :-) Zobaczymy czy wypali. Powiem szczerze, ze ja nie jestem fanką tego typu eksperymentów, ale może inni się ucieszą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Fajny wygląd sklepu. 11.04.09, 15:50 No właśnie point heel widzę bardzo często, ale cuban widziałam tylko w FF-ach. Wołałbyam elastyczne, chociaż nylonami z imitacją kubańskiej pięty i naszytym szwem też bym nie pogardziła... Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Fajny wygląd sklepu. 11.04.09, 16:23 nylony.pl/gio_ff_cuban.htm www.nylon-dreams.co.uk/fully_fashioned_cuban_heel_stockings.htm cgi.ebay.com.sg/GORGEOUS-VTG-FF-SEAMED-NYLONS-CUBAN-HEEL-BOXED-9-5_W0QQcmdZViewItemQQitemZ310123039245 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Fajny wygląd sklepu. 18.04.09, 12:35 Dziękuję, te FF-y są prześliczne, ale wolałabym coś tańszego, np coś w tym stylu: www.nylony.pl/cervin_esprit.htm ale z kubańską piętą (chętnie ze szwem przez całą stopę :D ) albo coś takiego jak te z cette, ale też z prostokątnym wykończeniem :). No ale nic, najwyżej będę zbierać na jakieś FF. Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Fajny wygląd sklepu. 19.04.09, 09:05 To takie ma Leg Avenue :-) Tylko, ze ten szew (chyba) jest namalowany i biegnie od piety (point, cuban - ale moze maja tez inne) :-) Przez cala stope napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Cuban heel 11.04.09, 15:37 esensa.pl/product-pol-726-Przepiekne-ponczochy-cuban-heel-z-kokardka.html esensa.pl/product-pol-168-Ponczochy-kubanska-pieta-ze-szwem.html Odpowiedz Link Zgłoś
pinupgirl_dg Re: Cuban heel 11.04.09, 15:52 Te drugie pończochy (chociaż to chyba point) barrrrdzo mi się podobają. Śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś