malagracja Kolory nylonów. 19.04.09, 13:02 Nylony są produkowane we wszystkich kolorach jakie tylko istnieją i w wielu odcieniach. Są także nylony z tylko kolorową manszetą, bądź szwem. Widziałam też nylony (Cervin) z kolorowymi aplikacjami, np. chiński smok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Leg Avenue 19.04.09, 13:07 Różnorodność wzorów i kolorów. :) Chociaż przeważają pończochy samonośne, to można dostać kolorowe pończochy z imitacją szwu, point heel (itp), kolorowe kabaretki do pasa. Minusem jest rozmiarówka. www.legavenue.com/lingerie/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Veneziana 19.04.09, 13:09 1. Calze Madlene: czarne pończochy z czarno-czerwoną różą z tyłu nogi. 2. Calze nadia ma czerwono-czarną manszete. Calze Riga jest imitacją point heel :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja BEBAROQUE 19.04.09, 13:21 Niektóre modele mnie zadziwiają :-) Firma z potencjałem, chociaż stosunkowo droga (i bardzo droga). www.bebaroque.co.uk/product.php/63/0/bebaroque___lascivious www.bebaroque.co.uk/product.php/33/0/betty_s_getting_married___ www.bebaroque.co.uk/product.php/32/0/mrs_godiva Polecam szukać na aukcjach internetowych :-) Można znaleźć stare modele, bardzo często połączenie szwa i point heel z jakimś szalonym wzorkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś