grzeszna_marta 31.05.09, 07:58 Czy czerwień jest dalej modna czy już nie ? Ostatnio zakupiłam bluzkę w tym kolorze i teraz mam poważne wątpliwości czy będę ją nosić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justka079 Re: Czerwień 31.05.09, 09:14 No faktycznie, bardzo wielki problem, ja na Twoim miejscu pobiegłam bym oddać. A tak na poważnie czerwień jest ponadczasowa a ja noszę taki kolor jaki mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gladyss Re: Czerwień 31.05.09, 09:28 A czy musi być modna...? to chyba lepiej jak nie jest;) A czerwień jest bardzo twarzowa, to mój ulubiony kolor ubraniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: Czerwień 31.05.09, 11:27 no właśnie mój też jestem w tym kolorze taka ... wyrazna ;-) wiem nie musi być modny. Przeważnie kupuję ubrania w których dobrze wygladam i świetnie się czuję . Byłam po prostu ciekawa bo wszędzie teraz tylko fiolety , wszelkie odcienie żółtego a ja najchętniej nosiłabym wszelkie odcienie indygo tylko ,ze ciężko dostać ten właśnie kolor Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: Czerwień 31.05.09, 09:52 Tak naprawdę to czerwień jest ponadczasowa i praktycznie co sezon możemy odnaleźć ją w którejś z kolekcji projektantów mody, zmieniają się jedynie tendencje dotyczące kolorów z którymi ją łączymy: w tym roku populranością cieszą się zestawienia czerwieni z kobaltowym i turkusowym (Gucci), poza tym jest jeszcze styl marynarski (czerwień, biel, granaty), czerwień w połączeniu z zielenią tez jest OK, no i oczywiście z jeansem www.polyvore.com/poppies/set?id=3370754 www.polyvore.com/23.04.09/set?id=8213842 www.polyvore.com/green_red/set?id=7995767 www.polyvore.com/pablo_picasso/set?id=8636289 www.polyvore.com/cgi/set?id=8067825 www.polyvore.com/goodness/set?id=6321092 Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Czerwień 31.05.09, 11:48 Takie są skutki jak się najpierw działa a potem myśli. Następny zestaw pytan poproszę :)). Odpowiedz Link Zgłoś