mariamarysiamargareta 01.06.09, 10:09 Podoba wam się ten płaszczyk? polki.pl/work/privateimages/formats/GALLERY_MAIN/36020.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposka Re: Zielony płaszczyk Solar 01.06.09, 10:19 jak dla mnie to nie ten odcień wolę bardziej .... trawiaste odcienie zieleni i fason ... Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Zielony płaszczyk Solar 01.06.09, 10:33 fason dla szparaga - i to jego podstawowa wada (rym częstochowski wyszedł sam). Narzuca minimalistyczną resztę - nie powinna z nim konkurować, bo "z nim samym dużo się dzieje". A poza tym podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
cappuccio Re: Zielony płaszczyk Solar 01.06.09, 16:09 A mnie się podoba i to nawet bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Zielony płaszczyk Solar 01.06.09, 16:09 Bardzo fajny,tylko ma jakby za długie rękawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumer-time Re: Zielony płaszczyk Solar 01.06.09, 21:13 Mnie się bardzo podoba. To z obecnej kolekcji? Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.filizanka Re: Zielony płaszczyk Solar 01.06.09, 23:32 nie bardzo, nie przepadam za takimi kolnierzykami, nadaje plaszczowi zbyt ugrzeczniony charakter. No, to chyba glownie przez ten kolnierz, bo tak to plaszczyk i kolor moglby byc. Odpowiedz Link Zgłoś
mariamarysiamargareta Re: Zielony płaszczyk Solar 02.06.09, 08:42 Tak, kosztuje 269 zł, ale myślę, że w związku z letnią wyprzedażą cena powinna trochę pojść w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
abdabr Re: Zielony płaszczyk Solar 02.06.09, 17:23 Kolor mógłby być bardziej trawiasty, a rękawy wydaję mi się dziwnie szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Zielony płaszczyk Solar 02.06.09, 22:11 Kolor mi się podoba, nie podoba krój zwłaszcza pod szyją.Nie cierpię takich kołnierzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_fashion Re: Zielony płaszczyk Solar 04.06.09, 14:06 a ja lubię właśnie taki styl, kołnierzyk trochę właśnie ala lata 70', pasek sprawa że płaszczyk jest trochę bombkowy, czyli ma mój ulubiony w tym sezonie fason. Generalnie jestem na tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariamarysiamargareta Re: Zielony płaszczyk Solar 04.06.09, 17:26 Dziękuję za Wasze komentarze i opinie. Ostatecznie po przymierzeniu zdecydowałam się na inny model, w pomarańczowym kolorze. Znacznie lepiej czuję się w ciepłych kolorach. www.cogdziezaile.pl/index.php?p=13284 Odpowiedz Link Zgłoś