nioma 10.06.09, 11:24 pomponik.pl/galerie/podpatrzono/final-konkursu-zostan-modelka/zdjecie,1046679,1, Może dla niektórych za szczupła ale mi się bardzo podoba. Lubię szczupłe kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:27 Można żyletki na niej ostrzyć. Taaak, "zazdroszczę". ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:30 Ja całe życie miałam uraz do "za dużych" figur, nigdy osoby przy kości mi się nie podobały. Poza tym z własnego doswiadczenia wiem, ze mozna malo wazyc a nie byc anorektyczka. Wieksza czesc zycia wazylam 42-43kg przy wzroscie 168cm, jadlam bardzo duzo, mialam tylko tzw błyskawiczna przemiane materii, ledwo zjadlam a juz spalilam. Teraz niestety juz musze zwracac uwage na to co jem, waze prawie 58kg. Z wiekiem mi sie zmienilo. A Rubik wyglada uroczo. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:35 Ja jej o nic nie oskarżam ;-) Musiała się po prostu w pewnym momencie dostosować, żeby nie wypaść z obiegu (wybiegu ;-)) / zarabiać więcej - widziałam niedawno jej zdjęcia z początku lat 00' - tamta Ania Rubik w porównaniu z dzisiejszą Anią (przepraszam, "Anją" :P) to pyza. Ale między Rubik a osobami "przy kości" jest jeszcze duuuża przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:37 P.S. jeszcze chwila i będzie mogła służyć za pomoc naukową dla studentów anatomii. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:39 Gabrielo> bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:32 patrząc na nią wiem, po co wymyślono ubrania, w jej przypadku bluzki z rękawkami. Nie, nie podoba mi się, za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:00 Nie podoba mi się bo jest za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:06 Ojej, stasznie chuda. Nie wygląda to najlepiej. Gdzie te czasy, kiedy modelki promowały sport i zdrowy tryb życia? Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:16 listekklonu napisała: > Ojej, stasznie chuda. Nie wygląda to najlepiej. Gdzie te czasy, kiedy > modelki promowały sport i zdrowy tryb życia? Przeminęły w kokainowych oparach... Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 16:08 Przeminęły w kokainowych oparach... Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:29 Moim zdaniem wygląda niezdrowo. Ramionka ma chudziutkie, żadnych mięśni. Czy ta dziewczyny poradziłaby sobie z przyniesieniem zakupów z supermarketu? Wiem, wiem nie musi, ale tak sobie gdybam.. Ja wolę posągowe kobiety w stylu modelek z lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:32 Sama mam rozmiar 32 i jestem bardzo szczupła, ale Anja jest ciut za chuda. Na dodatek niemal od początku kariery robi coś, co w tej chwili jeszcze bardziej potęguje jej chudość - zawsze wciąga językiem policzki, żeby uwydatnić kości policzkowe. A co do samego konkursu to wybrali w rym roku wyjątkowo nieładne dziewczyny. W zeszłym roku wygrała Masza, wysokie miejsce zajęła Ada K., obie są fantastyczne. Zobaczymy jak tegoroczna zwyciężczyni wyjdzie na zdjęciach, ale póki co wygląda brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje skrzywiony dekielek jak nic 10.06.09, 15:13 n_nicky napisała: > dodatek niemal od początku kariery robi coś, co w tej chwili jeszcze bardziej > potęguje jej chudość - zawsze wciąga językiem policzki, żeby uwydatnić kości to się powinna udać do psychologa,ona ma coś pod dekielkiem nie halo... Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 23:54 Akurat w przypadku Anji, prawdopodobnie nie jest to celowe - dziewczyna ma wadę wymowy i gdy mówi to język jej trochę do przodu "wypada". I jednych ta jej cecha denerwuje, a innym się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sue.ellen Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:49 Fantastyczne obojczyki!! Uwielbiam takie. Ale na twarzy za chuda i nogi moglyby byc ciut grubsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 14:11 Ja nienawidze chudych kościstych nóg, a w szczególności kolan, no i totalny brak biustu. Można być bardzo szczupłym a przy tym proporcjonalnym. Moim skromnym zdaniem zupełnie inaczej wyglada figura kobiety naturalnie chudej a tej co się notorycznie odchudza lub wręcz zażywa kokaine aby nie odczuwać głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 15:11 przestraszyło mnie to zdjęcie - normalnie zagłodzona osoba,przecież ona nie ma wcale ud,jej obwód ud jest identyczny z obwodem łydek. Wygląda na chorą a nie na super kobietę fuj. Wstyd się zachwycać czymś takim i przez to nieświadomie to promować. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje puste i płytkie i niebezpieczne 10.06.09, 15:30 niestety,ale Bravo Girl wszyscy wiemy kto czyta - małolaty więc się na patrzą i zaczną się głodzić.A wszyscy wydawcy takowych gazet to debile,że promują coś takiego oczywiście dla kaski.Bo pieniądze rozsądek całkowicie odbierają co widać na fotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: puste i płytkie i niebezpieczne 10.06.09, 17:44 No ale z drugiej strony czytelniczka Bravo Girl ma prawo być taka chuda z racji wieku. Wiem co mówię, bo mniej więcej do piętnastego roku życia wyglądałam jak szkielet, rosłam cały czas tylko w górę, a na boki wcale;) No ale panna Rubik już dawno chyba wyszła z wieku nastoletniego i teraz wygląda po prostu na zagłodzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: puste i płytkie i niebezpieczne 10.06.09, 17:46 listekklonu napisała: > na boki wcale;) No ale panna Rubik już dawno chyba wyszła z wieku > nastoletniego i teraz wygląda po prostu na zagłodzoną. no ale chyba nie miałaś fazy z cofaniem policzków żeby uwydatnić kości policzkowe haha. Odpowiedz Link Zgłoś
buka123 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 19:06 lubię wystające kości obojczyka [z umiarem]. ale jak na nią patrzę to mnie boli ): nioma, ona nie jest szczupła. ona jest chuda. szczupła znaczy normalna, a normalna nie znaczy nosząca rozmiar 32. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 19:25 ona nie jest szczupła. ona jest chuda. szczupła znaczy normalna, a > normalna nie znaczy nosząca rozmiar 32. Wyobraź sobie, że przy tym rozmiarze nie wyglądam jak kościotrup i nie czuję się nienormalna. Odpowiedz Link Zgłoś
buka123 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 20:20 nikt Ci braku normalności nie zarzuca. co nie zmienia faktu, że przy rozmiarze 32 rozmiar 38 wydaje się być wręcz olbrzymi. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 20:37 no ja tego nie napisałam: "normalna nie znaczy nosząca rozmiar 32." ;) A co do 38 to jak dla mnie jest to standardowy rozmiar, na pewno nie olbrzymi, chociaż przy dzisiejszej tendencji większości sklepów do zaniżania rozmiarów faktycznie wypada jak dawne 40, więc do 32 jest przepaść ;) Ale żeby nie czepiać się już tych rozmiarów: www.presschicago.com/gallery/main.php?g2_itemId=36577 to inna polska modelka - Magda Frąckowiak. Magda chudsza od Anji czy Anja od Magdy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 20:57 tez lubie szczuple kobiety, no mi niestety do "mojego" idealu daleko:) jak dla mnie ujda i te ramiona i cala reszta poza niestety buzia-jest tak wyciagnieta,ze az przykro patrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 22:23 Ja również uważam, że Rubik jest za chuda. Nie podoba mi się jej wychudzona twarz, taka szczurowata;) Nie mówiąc o jej udach niestety:( Obojczyki są wg mnie ok;) Dziwny ma zarys piersi po tą sukienką ale może się czepiam:D Natomiast co do tej dziewczyny która wygrała konkurs to jak dla mnie jest nieurodziwa. Jestem w szoku, że wygrała! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 22:26 Nieładna - wystraszona, smutna buzia, żółtawa cera, rączyny jak patyczki, zabiedzony wygląd. (Zanim mnie ktoś oskarży o zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 00:01 Akurat cerę i skórę to ma przepiękną. Nieskazitelną, świetlistą i od czasu gdy skończyła ze zbyt ciemną opalenizną cudownie złocistą. Wybija się pod tym względem nawet na tle innych gładkoskórych modelek. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 00:12 josemir napisała: > Akurat cerę i skórę to ma przepiękną. Komentuję zalinkowane zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 00:26 A ja żadnej chorobliwej, żółtawej cery nie widzę, tylko piękny złotawy odcień skóry. Obstaję przy swoim: skóra-marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 01:52 josemir napisała: > A ja żadnej chorobliwej, żółtawej cery nie widzę, tylko piękny złotawy odcień > skóry. Może kwestia monitora :) Ale i tak jakoś smutno ta dziewczyna wygląda, nawet nie przez chudość tylko ogólnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 02:00 www.presschicago.com/gallery/main.php?g2_itemId=36583 ... Błagam, niech ktoś mi powie, że to fotomontaż... Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 nioma 11.06.09, 11:00 nioma napisała: > Lubię szczupłe kobiety. Ja też. Bardzo podoba mi się obecna A. Rubik :) No nic nie poradzę, ze im starsza jestem...coraz bardziej podobają mi sie takie "wychudzone" figury. Wygląda swietnie, a ta sukienka (kolor!) przesliczna :) Odpowiedz Link Zgłoś