Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik

10.06.09, 11:24
    pomponik.pl/galerie/podpatrzono/final-konkursu-zostan-modelka/zdjecie,1046679,1,

Może dla niektórych za szczupła ale mi się bardzo podoba.
    Lubię szczupłe kobiety.
    Obserwuj wątek
      • gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:27
        Można żyletki na niej ostrzyć. Taaak, "zazdroszczę". ;-)))
        • nioma Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:30
          Ja całe życie miałam uraz do "za dużych" figur, nigdy osoby przy
          kości mi się nie podobały.
          Poza tym z własnego doswiadczenia wiem, ze mozna malo wazyc a nie
          byc anorektyczka. Wieksza czesc zycia wazylam 42-43kg przy wzroscie
          168cm, jadlam bardzo duzo, mialam tylko tzw błyskawiczna przemiane
          materii, ledwo zjadlam a juz spalilam. Teraz niestety juz musze
          zwracac uwage na to co jem, waze prawie 58kg. Z wiekiem mi sie
          zmienilo.

A Rubik wyglada uroczo.
          • gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:35
            Ja jej o nic nie oskarżam ;-) Musiała się po prostu w pewnym momencie
            dostosować, żeby nie wypaść z obiegu (wybiegu ;-)) / zarabiać więcej - widziałam
            niedawno jej zdjęcia z początku lat 00' - tamta Ania Rubik w porównaniu z
            dzisiejszą Anią (przepraszam, "Anją" :P) to pyza. Ale między Rubik a osobami
            "przy kości" jest jeszcze duuuża przepaść.
            • gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:37
              P.S. jeszcze chwila i będzie mogła służyć za pomoc naukową dla studentów anatomii.
              • nioma Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:39
                Gabrielo> bez przesady.
      • alpepe Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 11:32
        patrząc na nią wiem, po co wymyślono ubrania, w jej przypadku bluzki z rękawkami.
        Nie, nie podoba mi się, za chuda.
        • esceven Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:00
          Nie podoba mi się bo jest za chuda.
      • listekklonu Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:06
        Ojej, stasznie chuda. Nie wygląda to najlepiej. Gdzie te czasy, kiedy
        modelki promowały sport i zdrowy tryb życia?
        • energeia Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:16
          listekklonu napisała:

> Ojej, stasznie chuda. Nie wygląda to najlepiej. Gdzie te czasy, kiedy
          > modelki promowały sport i zdrowy tryb życia?

Przeminęły w kokainowych oparach...
          • kinky5 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 16:08
            Przeminęły w kokainowych oparach...

Dobre!
      • zawsze_zielona Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:29
        Moim zdaniem wygląda niezdrowo. Ramionka ma chudziutkie, żadnych mięśni. Czy ta
        dziewczyny poradziłaby sobie z przyniesieniem zakupów z supermarketu? Wiem, wiem
        nie musi, ale tak sobie gdybam.. Ja wolę posągowe kobiety w stylu modelek z lat 90.
      • n_nicky Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:32
        Sama mam rozmiar 32 i jestem bardzo szczupła, ale Anja jest ciut za chuda. Na
        dodatek niemal od początku kariery robi coś, co w tej chwili jeszcze bardziej
        potęguje jej chudość - zawsze wciąga językiem policzki, żeby uwydatnić kości
        policzkowe.

A co do samego konkursu to wybrali w rym roku wyjątkowo nieładne dziewczyny. W
        zeszłym roku wygrała Masza, wysokie miejsce zajęła Ada K., obie są fantastyczne.
        Zobaczymy jak tegoroczna zwyciężczyni wyjdzie na zdjęciach, ale póki co wygląda
        brzydko.
        • stworzenje skrzywiony dekielek jak nic 10.06.09, 15:13
          n_nicky napisała:

> dodatek niemal od początku kariery robi coś, co w tej chwili jeszcze bardziej
          > potęguje jej chudość - zawsze wciąga językiem policzki, żeby uwydatnić kości

to się powinna udać do psychologa,ona ma coś pod dekielkiem nie halo...
        • josemir Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 23:54
          Akurat w przypadku Anji, prawdopodobnie nie jest to celowe - dziewczyna ma wadę
          wymowy i gdy mówi to język jej trochę do przodu "wypada". I jednych ta jej cecha
          denerwuje, a innym się podoba.
      • sue.ellen Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 12:49
        Fantastyczne obojczyki!! Uwielbiam takie. Ale na twarzy za chuda i nogi moglyby
        byc ciut grubsze.
      • bgoralska1972 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 14:11
        Ja nienawidze chudych kościstych nóg, a w szczególności kolan, no i totalny brak
        biustu. Można być bardzo szczupłym a przy tym proporcjonalnym. Moim skromnym
        zdaniem zupełnie inaczej wyglada figura kobiety naturalnie chudej a tej co się
        notorycznie odchudza lub wręcz zażywa kokaine aby nie odczuwać głodu.
        • stworzenje Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 15:11
          przestraszyło mnie to zdjęcie - normalnie zagłodzona osoba,przecież ona nie ma
          wcale ud,jej obwód ud jest identyczny z obwodem łydek. Wygląda na chorą a nie na
          super kobietę fuj. Wstyd się zachwycać czymś takim i przez to nieświadomie to
          promować.
          • stworzenje puste i płytkie i niebezpieczne 10.06.09, 15:30
            niestety,ale Bravo Girl wszyscy wiemy kto czyta - małolaty więc się na patrzą i
            zaczną się głodzić.A wszyscy wydawcy takowych gazet to debile,że promują coś
            takiego oczywiście dla kaski.Bo pieniądze rozsądek całkowicie odbierają co widać
            na fotkach.
            • listekklonu Re: puste i płytkie i niebezpieczne 10.06.09, 17:44
              No ale z drugiej strony czytelniczka Bravo Girl ma prawo być taka
              chuda z racji wieku. Wiem co mówię, bo mniej więcej do piętnastego
              roku życia wyglądałam jak szkielet, rosłam cały czas tylko w górę, a
              na boki wcale;) No ale panna Rubik już dawno chyba wyszła z wieku
              nastoletniego i teraz wygląda po prostu na zagłodzoną.
              • stworzenje Re: puste i płytkie i niebezpieczne 10.06.09, 17:46
                listekklonu napisała:

> na boki wcale;) No ale panna Rubik już dawno chyba wyszła z wieku
                > nastoletniego i teraz wygląda po prostu na zagłodzoną.

no ale chyba nie miałaś fazy z cofaniem policzków żeby uwydatnić kości
                policzkowe haha.
      • buka123 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 19:06
        lubię wystające kości obojczyka [z umiarem]. ale jak na nią patrzę to mnie boli ):
        nioma, ona nie jest szczupła. ona jest chuda. szczupła znaczy normalna, a
        normalna nie znaczy nosząca rozmiar 32.
        • n_nicky Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 19:25
          ona nie jest szczupła. ona jest chuda. szczupła znaczy normalna, a
          > normalna nie znaczy nosząca rozmiar 32.

Wyobraź sobie, że przy tym rozmiarze nie wyglądam jak kościotrup i nie czuję się
          nienormalna.
          • buka123 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 20:20
            nikt Ci braku normalności nie zarzuca. co nie zmienia faktu, że przy rozmiarze
            32 rozmiar 38 wydaje się być wręcz olbrzymi.
            • n_nicky Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 20:37
              no ja tego nie napisałam:
              "normalna nie znaczy nosząca rozmiar 32." ;)

A co do 38 to jak dla mnie jest to standardowy rozmiar, na pewno nie olbrzymi,
              chociaż przy dzisiejszej tendencji większości sklepów do zaniżania rozmiarów
              faktycznie wypada jak dawne 40, więc do 32 jest przepaść ;) Ale żeby nie czepiać
              się już tych rozmiarów:

www.presschicago.com/gallery/main.php?g2_itemId=36577
              to inna polska modelka - Magda Frąckowiak. Magda chudsza od Anji czy Anja od
              Magdy? ;)
      • travka1 Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 20:57
        tez lubie szczuple kobiety, no mi niestety do "mojego" idealu
        daleko:) jak dla mnie ujda i te ramiona i cala reszta poza niestety
        buzia-jest tak wyciagnieta,ze az przykro patrzec...
        • razlemongrass Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 22:23
          Ja również uważam, że Rubik jest za chuda. Nie podoba mi się jej wychudzona
          twarz, taka szczurowata;) Nie mówiąc o jej udach niestety:( Obojczyki są wg mnie
          ok;) Dziwny ma zarys piersi po tą sukienką ale może się czepiam:D Natomiast co
          do tej dziewczyny która wygrała konkurs to jak dla mnie jest nieurodziwa. Jestem
          w szoku, że wygrała!
      • nessie-jp Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 10.06.09, 22:26
        Nieładna - wystraszona, smutna buzia, żółtawa cera, rączyny jak patyczki,
        zabiedzony wygląd.

(Zanim mnie ktoś oskarży o zazdrość
        • josemir Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 00:01
          Akurat cerę i skórę to ma przepiękną. Nieskazitelną, świetlistą i od czasu gdy
          skończyła ze zbyt ciemną opalenizną cudownie złocistą. Wybija się pod tym
          względem nawet na tle innych gładkoskórych modelek.
          • nessie-jp Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 00:12
            josemir napisała:

> Akurat cerę i skórę to ma przepiękną.

Komentuję zalinkowane zdjęcie
            • josemir Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 00:26
              A ja żadnej chorobliwej, żółtawej cery nie widzę, tylko piękny złotawy odcień
              skóry.

Obstaję przy swoim: skóra-marzenie :)
              • nessie-jp Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 01:52
                josemir napisała:

> A ja żadnej chorobliwej, żółtawej cery nie widzę, tylko piękny złotawy odcień
                > skóry.

Może kwestia monitora :)

Ale i tak jakoś smutno ta dziewczyna wygląda, nawet nie przez chudość tylko
                ogólnie...
      • gabrielafrancuz Re: Konkurs "Zostań modelką" fotki, A. Rubik 11.06.09, 02:00
        www.presschicago.com/gallery/main.php?g2_itemId=36583 ...
        Błagam, niech ktoś mi powie, że to fotomontaż...
      • karmelek4 nioma 11.06.09, 11:00
        nioma napisała:

> Lubię szczupłe kobiety.

Ja też. Bardzo podoba mi się obecna A. Rubik :)
        No nic nie poradzę, ze im starsza jestem...coraz bardziej podobają mi sie takie "wychudzone" figury.
        Wygląda swietnie, a ta sukienka (kolor!) przesliczna :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka