Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek??

27.06.09, 13:43
    Nie moglam sie oprzec i kupiłam takie oto buty z myślą o wrzesniowym weselu. Teraz pytanie, jaki kolor sukienki będzie do nich pasował? Chabrowy nadawałby się? albo kawa z mlekiem? Dodam ze mam zielone oczy, wlosy ciemny bląd, karnacje jasna;)
    z góry dzieki za wskazówki
    Obserwuj wątek
      • tia-dalma Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 27.06.09, 14:41
        Link nie działa, przynajmniej u mnie. Ale jak sobie wyobrażam pistacjowe buty i
        czytam Twojego posta to 2 pytania mi się nasuwają:
        1. Pistacjowe? Serio? Musiałyby być jakieś mega niesamowite, żebym sama kupiła
        buty w takim kolorze.
        2. Z chabrowym? Oj, to ja już kompletnie tego nie widzę... Może spróbuj jeszcze
        raz podlinkować te buty, bo po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić a nie
        wierzę, że sama sobie taką krzywdę chcesz zrobić:)
      • angelina25 Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 27.06.09, 14:44
        Troche dziwna kolejnosc. Najpierw kupilas na wesele pistacjowe buty a do
        nastepnie do nich chcesz dobrac kracje? ;)
      • espalina Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 27.06.09, 15:11
        fotoforum.gazeta.pl/u/espalina.html
        tzn buty sa zielono-seledynowe na mój gust, tyle ze w opisie na aukcji byl określony jako pistacjowy i tak mi zostało;]
      • salmo.nella Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 27.06.09, 17:03
        wydaje mi się, że mogłyby pasowac do brązowej sukienki, ale jeżeli
        mogę wyrazic opinię o butach nie podobają mi się. Wyglądają trochę
        jarmarcznie...
      • malavida Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 27.06.09, 17:21
        Sukienka mogłaby być kremowa lub ecru, ale raczej w jakiś drobny deseń niż gładka, np.
        www.polyvore.com/phillip_lim_dress_with_mini/thing?id=4414357
        www.polyvore.com/pia_butterfly_print_dress/thing?id=5963034
        lub blado zielona
        www.polyvore.com/hayden-harnett_thea_dress_citron_byzantium/thing?id=6916725szara
        www.polyvore.com/vanessa_bruno_silk_dress_with/thing?id=5818983
        lub brązowa (przy czym nie wszystkie odcienie brązu będą tutaj pasowały)
        www.polyvore.com/sleeveless_swing_dress/thing?id=6666943
      • shallwedance92 Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 27.06.09, 17:25
        hmm... może czarna? albo grafitowa?...może biała lub beżowa? buty mają wyrazisty
        kolor, zwracający uwagę, więc myślę że ładowanie kolejnego (chabrowego?!) to nie
        najlepsze wyjście - grozi to upodobnieniem się do choinki! Moim skromnym zdaniem
        lepsze byłoby coś bardzo stonowanego. Za to można dobrać ciekawe dodatki w
        kolorze butów.
      • jane-bond007 Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 27.06.09, 18:09
        braz, wiśnia, śliwka - ciemne
        krem, zolty, zielony - jasne

raczej wybieralabym jednolite kiecki i tylko byty zostawila jako
        akcent
      • espalina Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 28.06.09, 14:16
        a taka sukienka?
        www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.114.6.110.1.&pr=30766
        Jesli nie seledynowe buty, to jakie? w kolorze sukienki (nude?) to zbyt monotonne zestawienie jak na wesele bedzie.. brązowe..??
        a może ta sukienka zbyt strojna jest na wesele?
        • jane-bond007 Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 28.06.09, 14:30
          www.quelle.pl/pl/default/produkt-images/_w355_h302/p/l/next/4/6/464-701-G34.jpg

www.quelle.pl/pl/default/produkt-images/_w355_h302/p/l/next/4/5/456-572-G34.jpg

załozylabym raczej cos w ten desen, najlepiej sliwke

albo takie brazy

www.quelle.pl/pl/default/produkt-images/_w355_h302/p/l/next/4/5/451-701-G34.jpg

www.quelle.pl/pl/default/produkt-images/_w355_h302/p/l/next/4/6/469-017-G34.jpg

albo taka tylko jasnozielona:

www.quelle.pl/pl/default/produkt-
          images/_w355_h302/p/l/next/4/5/456-505-G34.jpg
          • jane-bond007 ostatni link 28.06.09, 14:31
            www.quelle.pl/pl/q4r/markenwelt/next/moda_damska/sukienki//m-237196/index.html
      • adela38 Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 28.06.09, 16:29
        Do tych butow w kolorze lodow mietowych pasowalaby sukienka w takim samym
        kolorze i juz raczej nic innego, jesli chcialabys byc elegancka...
        Link z sukienka jaki podalas- fajna kiecka na zdjeciu ale napewno nie do tych
        butow...I akurat do tej sukienki tez najlepsze bylyby buty tzw nude...
        • tia-dalma Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 28.06.09, 17:35
          No, koleżanka ma rację. Tylko sukienka w kolorze butów. Że też Cie podkusiło na
          ten kolor. Brrr...
          • asidoo Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 28.06.09, 17:42
            A moim zdaniem sukienka powinna być szara (zimny szary) i będzie ok.
      • keepersmaid Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 29.06.09, 00:29
        ja bym rozwarzyla zgaszony koral albo ciemny granat.
      • espalina Re: jaki kolor sukeilnki do pistacjowych szpilek? 29.06.09, 11:42
        Dzieki za komentarze!
        ostatecznie kupiłam sukienke kremową[?] w brązowe wzory przed kolano, Jak mi sie
        cos odwidzi wciągu 3 miesiecy zawsze moge zalożyc brązowe sandałki:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka