Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ulubione ciuchy

24.07.09, 12:59
    Macie takie? Ja zauważyłam, że mimo, iż kupuję kolejne ubrania (niby ładne i
    korzystnie w nich wyglądam) to ciągle wracam do tych ulubionych. Niektóre z
    nich wręcz zajeżdżam, wyglądam przez to jak lump, bo nie umiem w porę pożegnać
    się z ukochanymi dżinsami (z dużą dziurą na zadku) albo tuniką (z małymi
    plamkami na "balkoniku"). A te nowsze leżą w szafie i wkładam je raz albo
    dwa... Zaczęłam się nawet zastanawiać, czy w ogóle warto, żebym wydawała kasę
    na nowe ciuchy... Po co mi one, skoro nikt ich nie ogląda.... Czy Wy też tak
    macie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: karina;) Re: Ulubione ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 09:32
        ja mam wręcz przeciwnie . ubieram częściej ciuchy te nowsze ,ale wydawaj kasę na
        nowe ciuchy :D
      • Gość: Aune Re: Ulubione ciuchy IP: *.zeblach.com.pl 13.08.09, 15:43
        Przez to ja, kupuję coś, jak potrzebuję. Ostatnio kupiłam sobie trzy bluzki i
        byłam zachwycona tym, że kupiłam sobie coś nowego i w dodatku w moim stylu.
        Myślę, że zbyt częste chodzenie na zakupy, odbiera przyjemność z kupowanych
        rzeczy. Robi się to takie "oklepane".
        Ale tak, mam rzeczy w których uwielbiam chodzić, choć nie tak często jak Ty:).
      • Gość: mashi Re: Ulubione ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:26
        Mam dużo ulubionych ciuchów. Co do "nowych nabytków", to z nimi jest różnie.
        Często jest tak, że w sklepie bardzo mi się podobają, a w domu już mniej. Więc
        wracam do ulubieńców, jak np. spodnie z zameczkami na dole, które noszę
        baaaaaaardzo często, inne spodnie, które mam od kilku lat (cud, że ciągle się w
        nie mieszczę!), mają popsuty zamek, więc musiałam doszyć niewidoczny guziczek,
        żeby się trzymały. ;)
        • dolce89 Re: Ulubione ciuchy 14.08.09, 12:12
          Też mam dużo ukochanych ubrań. Bardzo często wracam do moich szarych i czarnych
          jeansów. kupiłam je rok temu a ciągle wyglądają jak nowe.
      • Gość: czarna Re: Ulubione ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 15:15
        Oczywiście, ze tak! Uważam to za moją ogromną wadę, ponieważ w ciągu roku wydaję
        dużo pieniędzy na zbędne rzeczy :(
      • Gość: liwa Re: Ulubione ciuchy IP: 87.192.17.* 14.08.09, 18:50
        Nie, nie. Ja mam dokladnie odwrotnie. Uwielbiam te nowe, ktore z koleji szybko
        robie sie za stare. I tak to sie kreci w kolko. Nie moge patrzec na te stare
        sprzed lat. Po prostu nie moge patrzec!!
        pozdraiwam,
        • madd_ Re: Ulubione ciuchy 14.08.09, 19:21
          Ja lubię kupować sobie jakieś nowe rzeczy i czasami bywa tak że jak ponoszę tą
          rzecz przez 3 dni , mogłabym już jej nie zdejmować :):)
          • hautecouture Re: Ulubione ciuchy 15.08.09, 00:42
            U mnie jest akurat tak, że nie mam zbyt wysokiego kieszonkowego i jeśli chcę
            kupić coś drogiego to 1) najpierw zbieram pieniądze bo jeśli jest w tak
            kosmicznej cenie że rodzice oczopląsów dostają to muszę radzić sobie sama 2)
            zastanawiam się czy na pewno to kupić. Dlatego wszystkie moje wybory są trafne
            <3 Mam ulubione rzeczy, jak np. biała koszulka z falbankami na dole albo śliczny
            zielony top. Najukochańsza jest sukienka w kwiaty z lumpeksu (za 1 zł) ma tak
            boski kwiatowy wzór.

Tak więc moją ulubionym ciuchem jest sukienka z drugiej ręki. ;) I nie wstydzę
            się tego.
      • Gość: katarzyna Re: Ulubione ciuchy IP: 213.25.127.* 15.08.09, 15:46
        mam prawie dokładnie tak jak ty... ostatnio kupiłam dwie bluzki i koszulkę.
        Koszulka poszła spać do szafy a bluzek mogę nie zdejmować... myślę że liczy się
        wygoda i czujemy to podświadomie...pozdrawiam
      • kiwqo Re: Ulubione ciuchy 15.08.09, 22:48
        Czasami też tak mam nie mogłam sie rozstać z polarkiem który był już przy ciasny
        • twiggy..0 Re: Ulubione ciuchy 16.08.09, 23:05
          Tak naprawdę moimi ulubionymi ciuchami są ciuchy wygodne, albo takie drogie
          które bardzo mi się podobały i w końcu udało mi się je kupić.:cool:
          • karolcia13201 Re: Ulubione ciuchy 17.08.09, 21:27
            Moimi ulubionymi rzeczami są jeansy noszone nisko w kroku i ostatnio podkoszulki
            w stylu sportowym, które odsłaniają ramiona. Noszę też tuniki.A szerokie koszule
            najczęściej do szkoły. Nie kupuję drogich rzeczy :-P:-P
            cenię wygodne rozciągnięte t-shirt'y :serce:
      • demi2917 Re: Ulubione ciuchy 20.08.09, 12:26
        Ja mam tak że jak sobie kupie coś nowego to stare idzie w odstawke :-S:-S
      • yagmur. Re: Ulubione ciuchy 23.08.09, 16:58
        Ja mam wręcz odwrotnie - wolę nowe ciuchy. Oczywiście mam kilka ukochanych
        egzemplarzy z którymi mogłabym się nie rozstawać ale jest ich niewiele.
      • Gość: AldonaWro Re: Ulubione ciuchy IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 02:02
        Sklep -
      • aga77 Re: Ulubione ciuchy 17.09.10, 21:31
        Chyba każda kobieta ma swoje ulubione ciuchy :) Do moich ulubionych zalicza się
        mała czarna, może na pierwszy rzut oka nie jest przepiękna ale wydaję się być
        uszyta w sam raz na mnie, w dodatku ukrywa moje zbędne kilogramy ;) a z takich
        rzeczy do chodzenia na co dzień to bardzo jestem zadowolona z zakupów swoich
        butów easy tone, które mają kształtować mięśnie nóg i pośladków ;) Nie wspominam
        oczywiście o biżuterii ale tutaj to mogła bym o tym pisać i pisać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka