Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czym przełamać bojówki

04.09.09, 15:40
    forumki?

Nadszedł okres przejściowy - za zimno na spodnie letnie, za ciepło na dżinsy.

Bojówki zwykłe, bojówkowate, czarne.

Pytam o wszystko możliwe - buty, torby, bluzki. Czyli raczej "z czym zestawić
    bojówki".

Za wszelkie inspiracje z góry dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • maitresse.d.un.francais wyszukiwanie na forum tradycyjnie się zawiesiło 04.09.09, 15:49
        jeśli ktoś chce mi je polecić.
      • durneip Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 02:35
        bojówki najłatwiej przełamać zimą, jak się je powiesi na sznurku i zamarzną.

a z czym zestawić? kaplica - chyba że wyglądasz jak Kylie Minogue, ona w jednym
        teledysku biegała w bojówkach, topie i żółtych szpilkach, bardzo jej było do twarzy.

zresztą jak ci napiszemy, że ze szpilkami, to posłuchasz? :D
        • nocarka Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 08:29
          A dlaczego nie? Ja potrafię do czarnych bojówek założyć 11 cm czerwone szpilki i
          pół-sportową, a pół-elegancką górę. Moda to zabawa.
          • durneip Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 09:53
            > A dlaczego nie?

a przyjdzie kochanica, to ci powie :)
            • maitresse.d.un.francais Przyszła kochanica i powiedziała 05.09.09, 19:22
              że się na szpilkach wywala na gębę.

A poza tym to ma być strój na co dzień.
        • black_magic_women Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 11:56
          durneip napisała:

chyba że wyglądasz jak Kylie Minogue, ona w jednym
          > teledysku biegała w bojówkach, topie i żółtych szpilkach, bardzo jej było do tw
          > arzy.
          >
          >

circa 1999/2000 nosiłam jasne bojówki,pastelowe bluzki wiazane na szyi i
          wygladalam w tym super;)Ale to bylo strasznie dawno,a czarne bojowki kojarza mi
          się tylko z ..panami.
          Auć,auć,już czuję uderzenia;)
          • dakota77 Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 22:17
            Pare lat temu nosilam bojowki w panterke z bluzkami w kolorze pudrowego
            rozu, zeby bojowki wypadaly lagodniej, a bluzki nie byly z kolei z
            aslodkie;-)
      • eenso Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 11:18
        za ciepło na dżinsy, serio? poza tym oprócz bojówek, dżinsów i letnich jest
        jeszcze mnóstwo innych rodzajów spodni...

jeśli przez bojówki rozumiemy takie szerokie militarne z kieszeniami, to ja ich
        w elegenackim wydaniu nie widzę. Czyli zostaje na sportowo: trampki, tiszert,
        bluza. Ale może jestem zbyt mało kreatywna;)
        • lola.b Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 11:55
          Właściwie to to samo, co do dżinsów, ja bym tylko unikała, czegoś dłuższego niż
          do bioder i całkiem workowatego bądź z obniżoną talią.Ładne będą jakieś bluzki
          odcinane pod biustem i przylegające topy włożone do bojówek razem z
          paskiem(niekoniecznie czarnym, ja bym widziała jakiś rudobrązowy).Na wierzch
          kardigan, albo bluza, ale bez kaptura.Z butów niesportowych to chyba tylko
          baleriny-mogą być kolorowe-rude, trawiastozielone, czerwone, żółte, turkusowe,
          ale myślę, że powinny być koniecznie matowe.
        • maitresse.d.un.francais Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 19:21
          Nie mówię o wydaniu eleganckim, tylko ciekawym.

Teraz już nie jest za ciepło, a poza tym pytam o bojówki, a nie inne rodzaje spodni.
        • maitresse.d.un.francais Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 19:23
          eenso napisała:

> za ciepło na dżinsy, serio?

Mnie za ciepło. Jak ty nosisz dżinsy przy +50 w cieniu, to twoja sprawa.
          • eenso Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 19:44
            jeśli tak traktujesz wszystkich ludzi, którzy chcą Ci pomóc, to również Twoja
            sprawa. Powodzenia.
            • black_magic_women odpicowany wątek 05.09.09, 20:56
              eenso napisała:

> jeśli tak traktujesz wszystkich ludzi, którzy chcą Ci pomóc, to również Twoja
              > sprawa. Powodzenia.

forum.gazeta.pl/forum/w,16,99889576,99889576,Odpicowanie_czyli_bojowki_nie_przejda.html
              • dakota77 Re: odpicowany wątek 05.09.09, 22:03
                Wniosek prosty: nie probowac pomagac, i tak za plecami obgada;-)
                • maitresse.d.un.francais Nie widzę prób pomocy 05.09.09, 22:14
                  gdybyście pomogły, tobym nie obgadywała.
            • maitresse.d.un.francais Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 22:15
              Nie, wszystkich, którzy ze mnie drwią.
          • jaszczur.ka_87 Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 21:55
            maitresse.d.un.francais napisała:

>Nadszedł okres przejściowy - za zimno na spodnie letnie, za ciepło na dżinsy.

> Mnie za ciepło. Jak ty nosisz dżinsy przy +50 w cieniu, to twoja sprawa.

Przy +50 w cieniu to dla Ciebie za zimno na letnie spodnie? Jestem pod
            wrażeniem. Może faktycznie włóż te dżinsy, bo się jeszcze przeziębisz...
      • melmire Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 12:46
        A gdzie kupujesz bojowki? Bo tez bym chciala, a znajduje same szmatlawce - jak
        znajduje :/
        • maitresse.d.un.francais Re: czym przełamać bojówki 05.09.09, 19:23
          melmire napisała:

> A gdzie kupujesz bojowki? Bo tez bym chciala, a znajduje same szmatlawce - jak
          > znajduje :/

nigdzie,zlecam uszycie
          • melmire Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 17:07
            Wiesz ze to nieglupie? znam fajna krawcowa... masz jakies wykroje, czy ona szyje
            ci "z glowy"? Jakich materialow uzywasz? Mnie marza sie takie bojowki solidne,
            nie lejace sie, takie sztywniejsze.
      • durneip Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 02:41
        ech, widzisz, jaki babon z ciebie uparty. to jeszcze raz, powoli:

bojówki nigdy nie będą wyglądać kobieco czy nawet ciekawie. żebyś założyła nie
        wiem jak różową bluzkę i nie wiem ile "delikatnej srebrnej biżuterii", przy
        twoim rozmiarze zawsze będziesz wyglądać jak babochłop albo dresiara.

dwa wyjątki: osobniczki nader szczupłe i kobiece jak wspomniana Kylie (a i to 10
        lat temu) oraz małolaty.

bojówki to po prostu męski, pogrubiający, nieforemny fason, a te nieszczęsne
        kieszenie na udach zamordują każdą figurę oprócz patykowatej. żadne hafty ani
        błyszczące kamyki tu nie pomogą (a i nie podejrzewam ciebie o upodobanie do
        takich ozdób).

ponieważ dalej moja opinia nie wpisuje się w twój kanon oczekiwanych odpowiedzi,
        możesz spokojnie uznać teraz, że jestem ograniczona i się zawieszam. ale nie
        będę jedyna, oj nie będę...
        • maitresse.d.un.francais ale to NIE MA być kobiecy zestaw 06.09.09, 16:33
          czy nareszcie dotarło do co poniektórych???

a dresiary nie chodzą w bojówkach
      • shellerka Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 07:49
        bojówki dla mnie istnieją tylko w wydaniu czarnym bądź oliwkowym w połączeniu z:
        a) latem - białym tank-topem i do tego japonki
        b) zimą - dopasowanym golfem i do tego Emu/Ugg (ale zakładam nogawki na buty)

może i moda jest po to, żeby się nią bawić, ale bojówki jakoś mnie do tej zabawy
        nastroić nie mogą - zakładam je dla wygody, nie dla urody:)

i uważam, że temat wątku jest równie dziwny co ten o eleganckim dresie:)
      • sumire Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 13:15
        dziwi mnie niezmiernie to pokutujące przekonanie, że kobieta jest kobieca, gdy
        jest kobieco ubrana, a gdy włoży bojówki, nic jej nie pomoże... sądziłam, że
        forum modowe to dobre miejsce do przełamywania tego rodzaju stereotypów.
        • durneip Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 13:53
          kobieca kobieta będzie taką nawet w piance do nurkowania, woderach albo judogi.
          pozostałe zaś muszą się przykładać, o ile chcą wyglądać kobieco, i bojówki w tym
          nie pomagają.

zresztą mam wrażenie, że kochanicy nie chodziło zestawienie kobiece, a ciekawe.
          to jakby nie to samo.
          • poutpuri Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 15:40
            w bojówkach można wyglądac super kobieco, z pazurem.
            Bardzo dopasowana góra np. fajny top z dekoltem i bojówki, coś fajnego na szyję
            (krótki rzemyk, drewniane korale) i jest super.
        • eenso Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 16:25
          ale przecież nikt tu nic nie pisał o kobiecości, w tej kwestii zgadzam się z
          przedmówczynią. Autorka wątku pyta o ciekawe zestawienia z bojówkami, a że pech
          chciał że trafiła na forum moda- to niestety pomysł ten nie spotkał się z
          ogólnym aplauzem, co jej najwidoczniej bardzo ubliżyło (nie rozumiem dlaczego).
          Oczywiście każdemu może podobać się coś innego, ale forum modowe jednak wiąże
          się własnie z moda i obecnymi trendami (choć oczywiście bez przesady), więc nic
          dziwnego że nikt nie wymyślił nic fajnego z bojówkami, ale zawsze można pójść
          obok na forum wędkarskie i po kłopocie. Może niedługo ktoś będzie miał
          pretensje, bo nie napiszemy mu jaki kolor szpilek pasuje do zielonego dresu?:)
          • maitresse.d.un.francais To mi nie ubliżyło, ale wkurzyło 06.09.09, 16:36
            Moda wiąże się nie tylko z obecnymi trendami, ale ogólnie z FAJNYM UBIERANIEM
            SIĘ, primo.

Bojówki miejskie RÓŻNIĄ SIĘ od wędkarskich, secundo.

No ale jeżeli dla was moda to tylko "to, co w tym sezonie" i pytanie o bojówki
            to to samo, co pytanie o szpilki do dresu...
            • eenso Re: To mi nie ubliżyło, ale wkurzyło 06.09.09, 16:58
              Moda to bynajmniej nie tylko to, co w tym sezonie, i na pewno każdy kto odwiedza
              to forum o tym wie. Zdaniem wielu z nas stylizacja z bojówkami może być tylko w
              stylu sportowym- napisałam Ci to bez złośliwości, więc naprawdę nie rozumiem
              Twojego wkurzenia. Mogłyśmy nie pisać nic- ok, i następnym razem w Twoim wątku
              tak zrobię; ale myślę, że nawet jeśli odpowiedzi nie zawsze są po Twojej myśli
              to jednak warto je przeczytać i być może wziąć po uwagę, albo olać i się nie
              przejmować. Na pewno nie ma co rozdmuchiwać sprawy i obgadywać nas za plecami na
              innych forach, bo to już było po prostu nieładne.

Ja naprawde szczerze uważam, że bojówek nie da się zestawić tak, żeby było jakoś
              mega super- sama widzisz jakie masz odpowiedzi, obcisły tiszert i biżuteria-
              odpowiada Ci to...? Sama nosiłam bojówki wiele lat temu, właśnie do obcisłej
              góry itd. i być może dlatego zawsze będzie to dla mnie styl dobry dla
              nastolatki, na spacer z psem, na zakupy- ale nie na wyglądanie jakoś mega ciekawie.

Masz prawo mieć moje zdanie w głebokim poważaniu:) ale ja też mogę się tak
              wypowiedzieć, i nie rozumiem po co ten cały dym. Tyle.
          • iimmkk Re: czym przełamać bojówki 06.09.09, 16:49
            A ja się zastanawiam, dlaczego jesteś złośliwa i jeszcze z tego powodu dumna?
            Nie potrafisz doradzić dziewczynie nic na ten temat? To nie odzywaj się w ogóle.
            Co to za najeżdżanie? Za kogo ty się uważasz?
      • lilianna82 Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 16:56
        forum.gazeta.pl/forum/w,16,99889576,,Odpicowanie_czyli_bojowki_nie_przejda.html?v=2
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • maitresse.d.un.francais Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 16:58
          Spóźniłaś się, omówiono to już w tym wątku.
          • iimmkk Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 17:01
            No ale chciała sie podlizac reszcie, daj jej żyć.
            • lola.b Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 17:24
              A nie zauważyłaś mojej odpowiedzi kilka(naście) postów wyżej? I o co Ci w ogóle
              chodzi? Jak nie chcesz wyglądać kobieco w bojówkach to przecież zawsze możesz
              nałożyć luźny t-shirt.Nikt nie broni.Dla mnie fajnie i ciekawie=kobieco, ale
              kobieco nie zawsze znaczy ciekawie i ciekawie nie zawsze znaczy fajnie.I mogę
              spytać, czemu nie chcesz wyglądać kobieco?
              • iimmkk Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 17:40
                Ale to chyba nie do mnie to pytanie :)
              • hazel_dobkins Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 17:45
                W okresie kiedy robiłam ściągi, jak autorka
                forum.gazeta.pl/forum/w,16,99889576,99889605,Re_Odpicowanie_czyli_bojowki_nie_przejda.html

też uwielbiałam bojówki i miałam gdzieś sukienki, kobiecość etc ;)
                Mnie najbardziej podoba się ich łączenie z dwoma założonymi na
                siebie tank topami o różnym układzie ramiączek + converse &
                patrolówka ;)

Obecnie jednak wolę bojówkowe mutacje, aby dac zadość swoim
                militarnym poskusom ;)

Sposób na mutację bojówek u mojej uwielbianej E.Alt, wg mnie wygląda
                w kapitalnie /ale ja mam ogólnie słabość do wizerunku tej Pani/
                np
                www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFkJHSVZ1Z1ZZM2hHUHNOcDRyLUlCbGcAAAACa
                WQKAWUAAAAEc2l6ZQ.jpg

media.photobucket.com/image/emanuele%20alt/risacooper/ea9.jpg
                1.bp.blogspot.com/_xhQAWlE6MwM/SCtxuceGJ7I/AAAAAAAAAe8/Wlj0xkuvDb8/s400/12863967annakarina22220jg8.jpg
                • poutpuri Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 18:45
                  hazel_dobkins zawsze coś ciekawego zalinkujesz.
                  I to jest właśnie fajne w tym forum, można się wymieniac poglądami, ktoś
                  podsunie coś ciekawego.
                  Jednak niektóre dziewczyny bardzo autorytarnie podchodzą do udzielanych tu
                  porad, szkoda bo wtedy trochę nie miło się robi.
                  Eenso, nie gniewaj się, ale niekiedy jak Cię czytam, odnoszę wrażenie, że zbyt
                  poważnie podchodzisz do tego forum...
                  pozdrawiam
                  • eenso Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 19:21
                    to bardzo mylne wrażenie:) czasem mogę się zbytnio podniecić jak ktoś oskarża
                    mnie o złe intencje, od których zawsze jestem jak najdalsza- ale szybko mi
                    przechodzi:) możliwe, że nie powinnam wtedy płodzić postów, bo takie tłumaczenie
                    o co mi chodziło zazwyczaj i tak nie ma sensu:)
                  • hazel_dobkins Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 19:54
                    poutpuri napisała:

> hazel_dobkins zawsze coś ciekawego zalinkujesz.

Miło mi :)

> I to jest właśnie fajne w tym forum, można się wymieniac
                    poglądami, ktoś
                    > podsunie coś ciekawego.

Przecież my tu się bawimy modą,to taka chwila relaxu, odprężenia, z
                    tego założenia wychodzę.
                    Jeśli traktować modę w kategorii szeroko pojętej sztuki a takie mam
                    osobiście zdanie na jej temat/, to tak naprawdę nie ma tu miejsca na
                    autorytaryzm i dogmatyzm :)
                    Atmosfera jednak bywa różna, bywają różne osoby, także te zbytnio
                    przewrażliwione na swój temat...Ja akurat u enso nie widzę zapędów
                    kaznodzieji ;)...No ale trzymajmy się mody ;)
                    Pozdrawiam poutpuri :)
                    • poutpuri Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 20:18
                      dla mnie to forum to również forma odprężenia i relaksu, uwielbiam czytac
                      niektóre dziewczyny. Podczytuję Was juz chyba ok. 2 lat, ale dopiero od niedawna
                      cos tam w odpowiedzi wyślę.
                      Fakt różne osoby tutaj piszą, ale i tak często tu jestem. "Kaznodziejski ton"
                      eenso, to faktycznie nie to...

pozdrawiam wszystkie forumki
                      • hazel_dobkins Miło, że dołączyłaś :) 06.09.09, 20:24
                        i życzę Ci udanego relaxu, także jako piszącej :)
                • gabrielafrancuz Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 19:37
                  Hazel, zwykle cenię i lubię to, co linkujesz, ale to jest niestety kobiece, więc
                  odpada :P
                  Jeśli ma być niekobieco, to do głowy przychodzą mi tylko zestawienia a`la skin /
                  wędkarz / żołnierz / "wyszłam z psem w najgorszych ciuchach jakie mam".
                  • maitresse.d.un.francais Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 19:51
                    gabrielafrancuz napisała:

> Hazel, zwykle cenię i lubię to, co linkujesz, ale to jest niestety kobiece, wię
                    > c
                    > odpada :P

A gdzie to jest kobiece, poza parą butów na obcasie?

> Jeśli ma być niekobieco, to do głowy przychodzą mi tylko zestawienia a`la skin
                    > /
                    > wędkarz / żołnierz / "wyszłam z psem w najgorszych ciuchach jakie mam".
                    >
                    Podpowiem ci. Niekobieco to nie znaczy "w złachanych szmatach/we flyersie/w
                    kompletnym stroju wojskowym".
                  • maitresse.d.un.francais Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 19:51

> Jeśli ma być niekobieco, to do głowy przychodzą mi tylko

Ćwicz wyobraźnię, ćwicz.
                    • gabrielafrancuz Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 19:55
                      Ewentualnie obcisły top + bojówki - jeśli wybierzesz luźną górę, istnieje
                      prawdopodobieństwo, że będziesz bezkształtna.
                      Chyba, że na tym Ci zależy.

Naprawdę nie wiem, czego byś więcej chciała.
                      • maitresse.d.un.francais Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 20:04

> Ewentualnie obcisły top + bojówki - jeśli wybierzesz luźną górę, istnieje
                        > prawdopodobieństwo, że będziesz bezkształtna.
                        > Chyba, że na tym Ci zależy.

Jezu!

Część osób pisała, że bojówki nie są kobiece. Słusznie. Nie są. Ale "nie zależy
                        mi aby być kobiecą, zależy mi na bojówkach" to nie to samo co "mam być
                        koniecznie skrajnie niekobieca!!!"

>
                        > Naprawdę nie wiem, czego byś więcej chciała.

Butów, torby do nich...
                        >
                  • hazel_dobkins Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 20:10

> Hazel, zwykle cenię i lubię to, co linkujesz, ale to jest niestety
                    kobiece, wię
                    > c
                    > odpada :P

:D
                    A to wszystko kwestia definicji kobiecości, jaką każdy ma w głowie ;)
                    Dla mnie też to kobiece, ale takie...hmm..."charakternie kobiece".
                    No to zestaw następny,znaleziony dziś przypadkowo, przy poszukiwaniu
                    z goła innych inspiracji ;)
                    wg mnie świetny i uważam, że kobiecy, bardzo...coś takiego kojarzy
                    mi się właśnie z "przełamywaniem" bojówek, wogóle pokaz tej kolekcji
                    to kobiecość jaką lubię ;)

Dsquared fall09
                    www.style.com/slideshows/fashionshows/F2009RTW/DSQUARE/RUNWAY/00070m.jpg

i myślę, że spokojnie można by tu dać grubą skarpetę +
                    www.comparestoreprices.co.uk/images/ma/marc-by-marc-jacobs-bowling-style-ankle-boots.jpg

;)
              • maitresse.d.un.francais Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 18:48

> nałożyć luźny t-shirt.

To da złe proporcje stroju.

> spytać, czemu nie chcesz wyglądać kobieco?

Możesz, oczywiście, ale dla mnie jest to pytanie absurdalne typu: czemu lubisz
                szpinak, a nie marchewkę, wszyscy lubią szpinak!!!
                • lola.b Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 22:27
                  No to chyba mamy inne pojęcie kobiecości-bo dla mnie stylizacje E.Alt są
                  kobiece, w fajny zadziorny i charakterny sposób.
                  Ja nie przepadam za szpinakiem, marchewkę tylko surową. Wolę brokuły.
                  Bojówki połączyłabym np.z jazz shoes, bluzką koszulową z rękawem 3/4, kamizelką
                  i kaszkietem/beretem
                  albo z tanktopem(albo nawet dwoma), rzymiankami+kolorowa chusta na włosy/albo
                  zamotana wokół szyi i indyjskie kolczyki
                  fajnie też wyglądałyby z krótszą, pastelową/kwiecistą tuniką i ramoneską
                  torba duża, a'la worek albo z jakimiś "indyjskimi" wzorkami
                  • eenso Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 22:55
                    tak jak myślałam- byłam za mało kreatywna, przyznaję się do błędu:) pomysł z
                    kaszkietem bardzo do mnie przemówił, to moze wyglądać naprawdę fajnie. Zawsze
                    podobało mi się, jak kaszkiety nosiła Carrie- myślę, że spokojnie na dole
                    mogłyby być bojówki..

www.hbo.com/city/img/look/carrie/season04/ep54_carrie_alligatorbag.jpg

hazel- Twoje propozycje też świetne, zwłaszcza link z wybiegu- ale to jednak
                    chyba nie są zwykłe czarne bojówki, o których mówimy- myślę, że w takiej wersji
                    i bez uroku Alt nie wyglądałoby to dobrze:)
                    • eenso Re: Forum Kobieta i skarżypyta !! 06.09.09, 22:58
                      a propos carrie- oczywiście torebka inna:) do tego kaszkietu fajnie by też
                      wyglądał zwykły biały tank top, i jakaś fajna duża torba, z tych bardziej
                      workowatych.
      • crazygirl11 Re: czym przełamać bojówki 07.09.09, 15:51
        To może ja pokażę, czym ja dziś "przełamałam" :)
        Bojówki nie są czarne, ale oliwkowe. Do tego mam obcisły top "z twarzą",
        baleriny (w kolorze bolerka), wspomniane bolerko (małą kurtkę??), torbę typu wór
        i czarne bransoletki.
        Na twarz nałożyłam najnowszy drogeryjny hit "nie wyspałam się, bo moje dziecko
        dostało w nocy kręćka". Polecam :)))

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1960042,2,4,IMGP2746
        fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1960038,2,2,IMGP2752
        fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1960041,2,3,IMGP2753
        ciekawe czy linki zadziałają :P
        • crazygirl11 Re: czym przełamać bojówki 07.09.09, 16:00
          aaaaaaa! A na poranne chłody, lub dla samego "chcenia" - kaszkiecik :)

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1960049,2,1,IMGP2760
        • eenso Re: czym przełamać bojówki 07.09.09, 16:28
          eee to nie bojówki tylko szerokie spodnie:) tak czy siak świetnie wyglądasz,
          szczególnie kaszkiet mnie urzekł.
          • crazygirl11 Re: czym przełamać bojówki 07.09.09, 16:32
            Eeeeeeeeeeeej?! Nie? Duże kieszenie z tyłu i z przodu, szerokie... to nie
            bojówki? :) No trudno :)
            A za "kąplemęt" bardzo dziękuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka