bajdusia 22.07.04, 21:57 Chcę kupić mojej 10 miesięcznej córeczce jeden z tych preparatów z filtrem 25. Wiem, że są tego samego producenta ale może czymś się różnią. Który z nich ma większą pojemność opakowania? Bajdusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cgvd Re: Avene czy Aderma? 29.07.04, 17:18 Z tego co wiem to sa podobne,ale pojemnosc?nigdy nie sprawdzam. Ja mam dla mojej coreczki Aderme i jestem zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Avene czy Aderma? 06.08.04, 10:16 Oba produkty zawierają filtry fizyczne i oba mają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka. Różnica polega na tym, że mleczko AVENE jest produkowane z dodatkiem leczniczej wody ze źródeł w Avene, natomiast mleczko ADERMA zawiera wyciąg z owsa, łagodzący podrażnienia skóry. Wybór należy do Pani. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Avene czy Aderma? 06.08.04, 10:20 Zapomniałam dodać, że ADERMA chroni nie tylko przed UVA i UVB, ale także przed promieniowaniem podczerwonym (IR), a o ile mi wiadomo - mleczko AVENE nie zapewnia takiej ochrony. Pojemność badanych przez nas opakowań była jednakowa dla obu produktów (75 ml). Odpowiedz Link Zgłoś