galela 06.12.05, 21:36 Czy to dobry i bezpieczny lek? Lekarz wypisał to mojej 14 m. córce. Przeczytałam o nim kilka niepochlebnych opinii i mam teraz wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: Eurespal 07.12.05, 18:57 Moje dziecko zażywa ten syrop b. często. Nasza pediatra lubi go przepisywać, bo jest skuteczny. Ja też słyszałam negatywne słowa na jego temat, ale nam akurat pomaga, więc się nimi nie przejmuję. Wolę kuracje eurespalem niż antybiotykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Eurespal 07.12.05, 22:14 ja nigdy nie podaję, a odpowiednika nie ma więc lekarka przepisuje ziołowy Sinupret. Opinii złych na forum też się naczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Eurespal 08.12.05, 11:20 U mojego dziecka, nie dośc, ze nie pomaga, to jeszcze powodował mnóstwo efektów ubocznych. Do tego jeszcze jest paskudny w smaku. Przeglądnij forum o zdrowiu dziecka, jest sporo o Eurespalu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: Eurespal 08.12.05, 15:24 A czy na pewno córeczka powinna go brać, tzn. czy są wskazania do jego stosowania? Osobiście nie przepadam za nim, nie tyle ze względu na działania niepożądane, tylko raczej dyskusyjną skuteczność, bo rzeczywiście zdania fachowców są na ten teamt podzielone. Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: Eurespal 09.12.05, 00:34 Nie wiem czy powinna go brać, bo nie jestem lekarzem. Miała gorączkę, katar i lekki kaszel. Po eurespalu kaszel sie najpierw nasilił a potem złagodniał, bierze go od poniedziałku, pediatra powiedziała, że nie trzeba dawać antybiotyku, wystarczy eurespal. Odpowiedz Link Zgłoś