dollores1 21.11.03, 22:12 Mam pytanko, które chusteczki Pampers są lepsze dla noworodka - te w białym opakowaniu Sensitive czy te w zielonym opakowaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.m.kaminska Re: chusteczki Pampers 22.11.03, 18:07 Chusteczki Sensitive są wg mnie lepsze dla noworodka, bo nie zawierają substancji zapachowych, które często mogą uczulać (z definicji są one przeznaczone dla alergików). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
winerka Re: chusteczki Pampers 12.12.03, 21:56 Zdecydowanie lepsze i bardziej przyjemne są chusteczki w zielonym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaot Re: chusteczki Pampers 23.06.04, 10:13 Polecam te w zielonym opakowaniu. Sensitive są mniej nawilżone a poza tym mimo, że przeznaczone dla alergików uczulają moje dziecko w przeciwieństwie do zielonych Przyczyną pewnie jest balsam z rumiankiem (rumianek często powoduje uczulenia). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacha39 Re: chusteczki Pampers 13.12.03, 16:42 U mnie i mojej córci zdecydowaniesprawdziły się Pampers sensitiv.Są naprawdę lepsze dla noworodków.Używam ich do dziś (4,5 miesiąca),chociaż inne też próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamus7 Re: chusteczki Pampers 20.05.04, 20:05 Zielone chusteczki są lepiej nawilżone, stosuję u mojego maluszka od początku - wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś