Gość: Stanisław Re: Jorapol - Doradzam IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.09.16, 11:10 Jestem zadowolony z usług sklepu i personelu. Doradzano mi przy remoncie domu. Nie ma się do czego doczepić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: Jorapol - Doradzam IP: *.play-internet.pl 12.12.16, 09:16 To chyba jednostkowy przypadek bo mnie olano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Jorapol - Doradzam IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.17, 18:23 Ciekaw jestem jak mozna pisać że jest się zadowolonym jeżeli ceny są kosmiczne a jakość średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emaryt Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 08.12.16, 09:17 Drogo jak cholera.Towar nieciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
arekborek Re: Jorapol - Odradzam 17.01.17, 13:30 Przeczytałem wątki i jestem w szoku, że osoba ukrywającą się pod pseudonimem Anna Wasowska wypisuje takie bzdury o najładniejszym salonie w Płocku. Robi to tendencyjnie gdyż ukryła ip komputera a nawet nie wie że takie informacje da się namierzyć. Gdyby Panie tam pracujące naprawdę chciały by czytać książki i malować paznokcie to ten sklep by nie istniał tyle lat a od paru lat robię tam zakupy. Pani Wasowska nie chodziła by wielokrotnie do tego sklepu aż 3-4 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Klient Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 02.02.17, 08:45 Jestem klientem Jorapolu od dwóch lat i jak czytam tą całą dyskusję to jestem w szoku patrząc na wypowiedzi Pani Wąsowskiej. 1. Kobieto nie umiesz nawet poprawnie pisać co dopiero mówić o myśleniu. 2. Piszesz o salonie w formie przeszłej. Przecież on ciągle istnieje. 3. Jak możesz pisać o wysokich cenach jak tu nie przychodzisz. 4. To co piszesz jest żenujące i tyle w temacie. Zadowolony Klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony klie Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 02.02.17, 13:06 Drogo i smutno.W ubiegłym miesiącu kupiłem płytki, umywalki i klej. Na płytki czekałem tydzień na umywalkę dłużej. Ceny z kosmosu a płytki częściowo uszkodzone. Słabo proszę państwa.@Wasawska ma rację,szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie nawidzę marude Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 02.02.17, 13:29 Nie rozumiem jednego. Skoro ceny z kosmosu to po co kupowałeś przecież jest tyle sklepów i marketów. Nie macie co z czasem robić tylko brednie wypisywać. Jesteście żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony klie Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 03.02.17, 07:19 Porażająco smutne jest gdy personel sklepu komentuje posty klientów. To dowodzi obrony twierdzy za wszelką cenę.Klient zawsze będzie miał rację - a wy róbcie tak dalej. Interesujące jest to że właściciel z Płońska nie stara się zmienić tej chorej sytuacji.Koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony klie Re: Jorapol - Odradzam IP: *.play-internet.pl 03.02.17, 07:21 Pozdrawiam kolegę @areborka! Odpowiedz Link Zgłoś