Dodaj do ulubionych

Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadzieja!

02.02.06, 10:53
Niech Pan przeczyta szokujące informacje na wątku: "Przeczytajcie to - warto".
Wiem że Pan nie lubił Ganca, ale nawet nie o niego chodzi. To jest
wierzchołek góry lodowej niebezpiecznej dla mieszkańców "działalności"
obecnego prezydenta Milewskiego. Mysle że to jest sprawa dla organów ścigania
i prokuratury. Przecież jesli urzad bedzie dalej tak organizował przetargi to
bedzie strach wejsc do jakiegokolwiek obiektu zrealizowanego przez
Milewskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: debil Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:05
      heeeheee
      • Gość: co? Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:24
        A ja proszę o usunięcie naklejki z pańską podobizną z drzwi wejściowych do
        mojego bloku na ulicy 3 maja
    • Gość: Z. S. Wiśniewski Re: Panie Pośle Wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:53
      Szanowni internauci jako radny-przewodniczący Komisji Rewizyjnej Rady Miasta
      Płocka przeprowadzałem dwukrotnie kontrole w Miejskim Zespole Obiektów
      Sportowych w Płocku.
      Pierwsza kontrola dotyczyła prawidłowości działania poszczególnych komórek.
      Komisja wykazała wiele nieprawidłowości, o których informacja została
      przekazana Prezydentowi Płocka Mirosławowi Milewskiemu. Prezydent nie podjął w
      tej sprawie żadnych działań. Wiem również, że prezydent Kubera miał wiele
      zastrzeżeń do pracy dyrektora Ganca którego zawsze popierał prezydent Milewski.
      W wyniku działań i sposobu prowadzenia podległej jednostki przez dyrektora
      Ganca z pracy w MZOS zrezygnował Wojciech Jankowski nasz medalista olimpijski
      we wioślarstwie, trener kadry narodowej.
      MZOS to siedlisko pracy osób, bliskich wpływowym radnych oraz obecnemu układowi
      politycznemu. NIe można jednak tego negować gdyż miastem z wyboru płocczan
      zarzadza prezydent Milewski który ma do tego społeczne przyzwolenie.
      Proszę jednak pamietać o takich sprawch jak to że dyrektor Ganc pełnił
      obowiązki dyrektora w roku 1999 MZOS kiedy do użytku oddawany był basen
      Podolanka a szefem inspektorów nadzoru budowy tego basenu był obecny dyrektor
      inwestycji Urzędu Miasta Płocka pan R. Siedlecki -dziś bliski współpracownik
      prezydenta MILEWSKIEGO.
      Obecnie nie znam powodów odwołania z funkcji dyrektora MZOS w Płocku pana
      Ganca, a powód który publikuja media tj. brak nadzoru nad obiektami co
      doprowadziło do katastrofy budowlanej na miejskim lodowisku jest dla mnie nie
      do końca wirygodny, gdyż każdy zakup inwestycyjny, wybór wykonawcy przeważnie
      zatwierdza prezydent Płocka pan Milewski.
      Czy prezydent Milewski jako osoba prawa równiez poniesie jakąkolwiek
      odpowiedzialność z tego tytułu?
      • Gość: Nie lubię wiśni Re: Panie Pośle Wiśniewski IP: 80.48.4.* 10.02.06, 23:45
        "W wyniku działań i sposobu prowadzenia podległej jednostki przez dyrektora
        Ganca z pracy w MZOS zrezygnował Wojciech Jankowski nasz medalista olimpijski
        we wioślarstwie, trener kadry narodowej." Panie Wiśniewski, pan przekona swego
        przyjaciela Wojtusia, by nie opowiadał już nikomu, że był dyrektorem ani nie
        żalił się, że musiał zrezygnować przez Ganca. Po pierwsze, na dobre mu to
        wyszło, po drugie odszedł, bo sam wybrał lepszą posadkę a i na zdrowie MZOSowi
        to wyszło a po trzecie, niech nasz medalista do końca życia trenuje wioślarzy a
        do niczego więcej niech się nie dotyka, bo spieprzy. Są pracownicy, którzy za
        jego kadencji nie wiedzieli, że on w MZOSie pracuje. Taki to "dyrektor". Ja
        rozumiem, że chciałby pan swoimi obstawić MZOS. Wskaż pan tylko
        takich "swoich", co się do roboty nadają.
    • andrzejmil Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej 02.02.06, 17:57
      A ja Wam mówię, że Wiśniewski trozpędzi to skorumpowane towarzystwo spod znaku
      Milewski. Jednak najpierw NOWY RYNEK
      • Gość: gość Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:10
        Panie pośle jak pan ocenia pracę straży pożarnej,w szczególności komórki
        kontrolujace (odpowiadajace za stosowanie przepisów ppoż
        • Gość: zainteresowany Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:36
          Czy ktoś wie gdzie znajduje sie biuro posła Wiśniewskiego i w jakich dniach
          urzęduje
          • Gość: krzysiek Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:01
            Od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00. do 15.00. ulica Małachowskiego 6
            lokal 1, wejście od ulicy Koziej
    • Gość: Goyaw Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:46
      "Poseł" Wiśniewski musiałby najpierw zwolnić z MZOS wszystkich,których sam
      powsadzał na ciepłe posadki i z którymi nie da się pracować, bo w każdej chwili
      zastawiają się Zenkiem czy tam Sylwkiem.Poza tym niewiele potrafią robić.
    • andrzejmil Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej 06.02.06, 23:59
      Kto na przykład?
    • Gość: Najla Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:57
      Jest ich co najmniej tuzin, może nawet mendel,z jajami i bez. Kierowniczka z
      Jagiellonki chwali się przecież znajomością nie tylko Zenka ale i
      Jankowskiego. Obaj przecież są z tego samego źródła wspaniałości czyli
      Naszego Miasta. Stąd też Jankowski zaczął swoją karierę dyrektorską i
      nieustannie ma w swej opiece szanowną panią kierowniczkę. Żona Jankowskiego
      nic nie wie albo udaje,a Zenka to pewnie już się przyzwyczaiła ,bo ona na
      zasadzie"jak Kuba Bogu".
      O podolance to lepiej nie mówić .Tam rządzi Zenon i jego rodzinka,blondi-
      żonka i Wawer-szwagierek. A "pracujących"dla Zenka to 70procent.
    • Gość: olo Re: Panie Pośle Wiśniewski ,jak najdalej od Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 01:18
      Naprawdę nadaje sie pan do sejmu tej kadencji!!Jak popatrze na skład
      posłów,jaki zasiada w sejmie,to myslę,ze to towarzystwo akurat dla pana.Nawet
      kolejny płocki radny,- portier-konserwator-ochroniarz by tam pasował...
    • andrzejmil Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej 11.02.06, 20:15
      A o kim mowa?
      • Gość: samoobrona Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:08
        Ja też nie wiem?
        • Gość: samoobrona Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:30
          j.w.
    • Gość: Krzysiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:28
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: as Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:14
        jakiegoś wiśniewskiego mafia juz sciga nie wiem o którego chodzi?
      • andrzejmil [...] 13.02.06, 22:49
        • Gość: as Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:42
          Zawsze złodziej złodzieja widzi,stare prysłowie żydoskie
    • Gość: Bożena [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:05
      • Gość: as Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:08
        a czy nie pisałem swój swojego pozna
    • Gość: szminką Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:08
      Te długopisem! Mącisz i zachęcasz innych do działania. Czemu sam OSOBIŚCIE w
      tej sprawie nie wystąpisz skoro masz tak rozległą wiedzę w tym temacie. Żeby
      sobie rączek nie pobrudzić? Bawi cię napuszczenie ludzi na siebie. Niespełnione
      aspiracje? Kompleksy?
      • Gość: wektora Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.int.pl 14.02.06, 22:41
        on gra, ma przeciez zobowiązania, rodzi sie a właściwie utrwala pewien układ,
        kto sponsorował jego kampanie
        • Gość: olo Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:06
          ale zenek namieszałeś...................hahahhahhahah
          • Gość: wizjonerka Re: Panie Pośle Wiśniewski - tylko w panu nadziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:24
            Nadzieja matką głupich. Do Zenona Sylwestra lepiej się udać z beznadzieją. A
            może byśmy sklecili jakowąś litanię do naszego osła w sejmie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka