ramzesplock 20.12.06, 18:06 Uwaga super konkurs - do wygrania Fasola szparagowa z Biedronki (po terminie spożycia). Pytanie brzmi: co to jest i gdzie (miasto, ulica) się to znajduje? img6.picsplace.to/img6/24/DSC00881.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramzesplock Re: gdzie to jest ? (konkurs) 20.12.06, 18:11 otrzymałem wiele telefonów - nie drodzy państwo to nie jest budka dróżnika na Kamczatce, ani przejazd kolejowy w Burkina Faso... czekamy na odpowiedzi dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesplock Re: gdzie to jest ? (konkurs) 20.12.06, 18:13 dodatkowym pytaniem jest jak osoba tam przebywająca się załatwia ? do wygrania empetrzyplajer ufundowany przez sklep spożywczo-przemysłowy w Bombalicach koło Wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: 80.48.4.* 20.12.06, 18:16 przejazd kolejowy na przeciw cnentarza komunalnego a to cos drewniane to jais sredniowieczny kibel obiekt jakich w naszym miescie malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 18:17 mnie to wygląda na jakieś metropolie, miasto książęce, gdzie pełno jest kościołów i bogatych domków plebana, a dalsza kasa płynie do nich szerokim strumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: 88.220.32.* 20.12.06, 20:43 Ale szlaban mają ładnie odmalowany w paski. Grunt to estetyka. Podejrzewam, że to gdzieś ze stanów, obiekt wg projektu Libeskinda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuta Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: *.c245.petrotel.pl 20.12.06, 21:00 podzielam odpowiedź "???". przejazd kolejowy na przeciwko cmentarza komunalnego. kibelek niczego sobie, a jakże :D Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesplock Re: gdzie to jest ? (konkurs) 20.12.06, 21:08 brawo - osoby które zgadły w sprawie odbioru nagrody są proszone do kierownika sklepu dronka - na hasło - konkurs "gdzie to jest" zostanie laueratom wydana nagroda w postaci wyżej wspomianej fasoli + kupon z okazji świąt na śpiewająe parówki. Pozdrawiam i gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesplock Nowy konkurs !!! 20.12.06, 21:42 gdzie w Płocku jest skrzyżowanie przez które cyklista chcę przeprowadziś swój rower? img6.picsplace.to/img6/24/zielone.jpg do wygrania żeton wózkowy do marketów sieci LeaderPrice oraz kupon świąteczny za 5zł na myjnię Budmatauto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Nowy konkurs !!! IP: *.plock.msk.pl 20.12.06, 21:55 Ramzes Zgarniam wygraną! Facet zajmuje pas do przejścia( przejechania)z Północnej ,przez Wyszogrodzką, na Spółdzielczą- jesli pójdzie prosto.Chyba ,że ma uszkodzony błędnik i zboczy biedaczek gdzieś w bok, byle nie pod prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesplock Re: Nowy konkurs !!! 20.12.06, 22:05 to nie jest północna lecz.... (północ - po...nie) ... w nagrode pocieszenia otrzymujesz darmową dedykacje na sobotniej zabawie w OSP Goślice ... Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesplock Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! 20.12.06, 22:21 Po jakim jeziorze płynie m.s. mandolina - podpowiedz - jest to jeden z akwenów nad którym płocczanie lubią wypoczywać w wakacyjne weekendy. img6.picsplace.to/img6/24/mandolina_326.jpg Do wygrania 60 darmowych minut przez głuchy telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.plock.msk.pl 20.12.06, 23:07 Ramzes nie oszukuj, przecież wiesz, że chodziło mi o południową. Ale Twoja skrupulatność wynika z tego, że żal ci dla mnie pierwszej nagrody i mydlisz mi oczy.Tylko loki we mnie wierzy.A ta mandolina ze zdjęcia to pływa po sobótce. Ale zapewne powiesz, że nie i dasz nagrodę pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesplock Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! 20.12.06, 23:17 no w sumie południowa czy północna to to samo co wschodnia i zachodnia -> żyri postanowiło przyznać ci nagrodę główną :) a mandolina po sobórce niestety nie płynie :( pare podpowiedzi co do mandoliny: img6.picsplace.to/img6/24/m1.jpg img6.picsplace.to/img6/24/m2_000.jpg img6.picsplace.to/img6/24/m3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.plock.msk.pl 20.12.06, 23:34 Ramzes jestes super! Jeszcze nigdy niczego nie wygrałam!dodatkowe zdjęcia uświadomiły mi,ze to jednak nie sobótka.Może grabina? jeśli nie to wpadnę w depresję i nie będe brała już udziału w konkursach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezioro biale jezioro biale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 06:17 jezioro biale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soczewka Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: 80.50.239.* 21.12.06, 08:23 Jeziorko w Soczewce. Dawaj nagrode Ramzesie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesplock Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! 21.12.06, 09:29 Brawo !!! Pan Soczewka wygrywa !!! Gratulacje !!! 60 darmowych minut zostanie panu doliczonych do pana rachunku u operatora GSM !!! + z okazji świąt dla pana miesięczny bilet tramwajowy na wszystkie linie w Płocku :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soczewka Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: 80.50.239.* 21.12.06, 09:43 Wzruszony jestem do łez, szczególnie tym miesięcznym na tramwaj. Dziękuję panie Ramzesie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:44 a ja dorzucę jeszcze bilet miesięczny na metro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:44 a zapomniałam dodać, że na wszystkie linie metra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:24 A kolejka linowa to co ? Gó..o! Odpowiedz Link Zgłoś