Dodaj do ulubionych

gdzie to jest ? (konkurs)

20.12.06, 18:06
Uwaga super konkurs - do wygrania Fasola szparagowa z Biedronki (po terminie
spożycia).
Pytanie brzmi:
co to jest i gdzie (miasto, ulica) się to znajduje?
img6.picsplace.to/img6/24/DSC00881.JPG
Obserwuj wątek
    • ramzesplock Re: gdzie to jest ? (konkurs) 20.12.06, 18:11
      otrzymałem wiele telefonów - nie drodzy państwo to nie jest budka dróżnika na
      Kamczatce, ani przejazd kolejowy w Burkina Faso... czekamy na odpowiedzi dalej ...
      • ramzesplock Re: gdzie to jest ? (konkurs) 20.12.06, 18:13
        dodatkowym pytaniem jest jak osoba tam przebywająca się załatwia ? do wygrania
        empetrzyplajer ufundowany przez sklep spożywczo-przemysłowy w Bombalicach koło
        Wólki.
        • Gość: ??? Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: 80.48.4.* 20.12.06, 18:16
          przejazd kolejowy na przeciw cnentarza komunalnego
          a to cos drewniane to jais sredniowieczny kibel obiekt jakich w naszym miescie
          malo
      • Gość: tolek Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 18:17
        mnie to wygląda na jakieś metropolie, miasto książęce,
        gdzie pełno jest kościołów i bogatych domków plebana,
        a dalsza kasa płynie do nich szerokim strumieniem
    • Gość: Marynarz Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: 88.220.32.* 20.12.06, 20:43
      Ale szlaban mają ładnie odmalowany w paski. Grunt to estetyka. Podejrzewam, że to gdzieś ze stanów, obiekt wg projektu Libeskinda.
      • Gość: nuta Re: gdzie to jest ? (konkurs) IP: *.c245.petrotel.pl 20.12.06, 21:00
        podzielam odpowiedź "???". przejazd kolejowy na przeciwko cmentarza komunalnego.
        kibelek niczego sobie, a jakże :D
        • ramzesplock Re: gdzie to jest ? (konkurs) 20.12.06, 21:08
          brawo - osoby które zgadły w sprawie odbioru nagrody są proszone do kierownika
          sklepu dronka - na hasło - konkurs "gdzie to jest" zostanie laueratom wydana
          nagroda w postaci wyżej wspomianej fasoli + kupon z okazji świąt na śpiewająe
          parówki. Pozdrawiam i gratulacje.
          • ramzesplock Nowy konkurs !!! 20.12.06, 21:42
            gdzie w Płocku jest skrzyżowanie przez które cyklista chcę przeprowadziś swój rower?
            img6.picsplace.to/img6/24/zielone.jpg
            do wygrania żeton wózkowy do marketów sieci LeaderPrice oraz kupon świąteczny za
            5zł na myjnię Budmatauto
            • Gość: niunia Re: Nowy konkurs !!! IP: *.plock.msk.pl 20.12.06, 21:55
              Ramzes Zgarniam wygraną! Facet zajmuje pas do przejścia( przejechania)z
              Północnej ,przez Wyszogrodzką, na Spółdzielczą- jesli pójdzie prosto.Chyba ,że
              ma uszkodzony błędnik i zboczy biedaczek gdzieś w bok, byle nie pod prąd.
              • ramzesplock Re: Nowy konkurs !!! 20.12.06, 22:05
                to nie jest północna lecz.... (północ - po...nie) ... w nagrode pocieszenia
                otrzymujesz darmową dedykacje na sobotniej zabawie w OSP Goślice ...
              • loki.se Re: Nowy konkurs !!! 20.12.06, 22:05
                niunia jesteś najlepsza
                • ramzesplock Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! 20.12.06, 22:21
                  Po jakim jeziorze płynie m.s. mandolina - podpowiedz - jest to jeden z akwenów
                  nad którym płocczanie lubią wypoczywać w wakacyjne weekendy.
                  img6.picsplace.to/img6/24/mandolina_326.jpg
                  Do wygrania 60 darmowych minut przez głuchy telefon.
                  • Gość: niunia Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.plock.msk.pl 20.12.06, 23:07
                    Ramzes nie oszukuj, przecież wiesz, że chodziło mi o południową. Ale Twoja
                    skrupulatność wynika z tego, że żal ci dla mnie pierwszej nagrody i mydlisz mi
                    oczy.Tylko loki we mnie wierzy.A ta mandolina ze zdjęcia to pływa po sobótce.
                    Ale zapewne powiesz, że nie i dasz nagrodę pocieszenia.
                    • ramzesplock Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! 20.12.06, 23:17
                      no w sumie południowa czy północna to to samo co wschodnia i zachodnia -> żyri
                      postanowiło przyznać ci nagrodę główną :)
                      a mandolina po sobórce niestety nie płynie :(
                      pare podpowiedzi co do mandoliny:
                      img6.picsplace.to/img6/24/m1.jpg
                      img6.picsplace.to/img6/24/m2_000.jpg
                      img6.picsplace.to/img6/24/m3.jpg
                      • Gość: niunia Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.plock.msk.pl 20.12.06, 23:34
                        Ramzes jestes super! Jeszcze nigdy niczego nie wygrałam!dodatkowe zdjęcia
                        uświadomiły mi,ze to jednak nie sobótka.Może grabina? jeśli nie to wpadnę w
                        depresję i nie będe brała już udziału w konkursach.
                        • Gość: jezioro biale jezioro biale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 06:17
                          jezioro biale
                      • Gość: Soczewka Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: 80.50.239.* 21.12.06, 08:23
                        Jeziorko w Soczewce. Dawaj nagrode Ramzesie :))
                        • ramzesplock Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! 21.12.06, 09:29
                          Brawo !!! Pan Soczewka wygrywa !!! Gratulacje !!! 60 darmowych minut zostanie
                          panu doliczonych do pana rachunku u operatora GSM !!! + z okazji świąt dla pana
                          miesięczny bilet tramwajowy na wszystkie linie w Płocku :) Pozdr
                          • Gość: Soczewka Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: 80.50.239.* 21.12.06, 09:43
                            Wzruszony jestem do łez, szczególnie tym miesięcznym na tramwaj. Dziękuję panie Ramzesie :D
                          • Gość: aaa Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:44
                            a ja dorzucę jeszcze bilet miesięczny na metro
                            • Gość: aa Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:44
                              a zapomniałam dodać, że na wszystkie linie metra
                              • Gość: pytacz Re: Kolejny konkurs wiedzy o naszym mieście !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:24
                                A kolejka linowa to co ? Gó..o!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka