Dodaj do ulubionych

Mamy nowe witacze

04.07.07, 18:46
Oto jeden z nich:
twojezdjecie.pl/pliki/4b77075ce2a6eeabcb0d4909a5176661.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: goguś Re: Mamy nowe witacze IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.07, 18:52
      Ta.Brak drogowskazu - do JEGO EMINENCJI SWIĄTOBLIWEGO , NAJJAŚNIEJSZEGO Z
      JASNYCH,NAJMĄDRZEJSZEGO Z MĄDRYCH ,NAJCUDOWNIEJSZEGO Z CUDOWNYCH OJCA OJCÓW
      KSIĘDZA KSIĘŻY RYDZYKA 100 kilometrów........
      • jan058 Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 18:58
        Gość portalu: goguś napisał(a):

> Ta.Brak drogowskazu - do JEGO EMINENCJI SWIĄTOBLIWEGO , NAJJAŚNIEJSZEGO Z
        > JASNYCH,NAJMĄDRZEJSZEGO Z MĄDRYCH ,NAJCUDOWNIEJSZEGO Z CUDOWNYCH OJCA OJCÓW
        > KSIĘDZA KSIĘŻY RYDZYKA 100 kilometrów........

pewnie, lepsze byłyby drogowskazy do komitetów SLD :D
        • kwisniewski Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:09
          W Płocku są nie tylko nowe witacze ale także nowe informacje nt. Płockiego
          szlaku gotyku ceglanego o którym na forum Płock - cisza
        • Gość: goguś. Re: Mamy nowe witacze IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.07, 19:38
          do jan 058.Nie potrzebne Twoje aluzje do SLD . Jestem BEZPARTYJNY, natomist
          myśle że jakby dodac coś co interesuje wszystkich lub ogólnie turystów ,
          to ,lepsze by było niż wymienianie na tablicach wszystkich Świętych i cudownych
          miejsc w Płockowie,bo to interesuje tylko dewotów.......Mogło byc np zoo... Ale
          lepiej coś świętego.....
          • hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:53
            "A dajcie mi święty spokój" Milewski i przyssawki.
      • hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:24
        I jeszcze do MIŁOSCIWIE NAM PANUJĄCEGO, ZŁOTOUSTEGO WIZJONERA, OMAMIACZA
        (niepotrzebne skreślić) PANA NA RATUSZU.
    • Gość: alex Re: Mamy nowe witacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:42
      powinny być adresy agencji towarzyskich i wszystko,
      • Gość: goguś Re: Mamy nowe witacze IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.07, 19:43
        no nie koniecznie... starczyło by ZOO....
        • hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:52
          Właśnie dlatego należy pokazac droge do rarusza, aby sobie turyści ZOObaczyli
          najbardzej niekompetentną ekipe w Polsce.
    • Gość: genek Re: Mamy nowe witacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:03
      jeszcze trochę a ciebie sylwek na nich umieszczą jako ciekawostkę lokalną :)
      • plock_i_okolice Re: Mamy nowe witacze 05.07.07, 21:19
        Gość portalu: genek napisał(a):

> jeszcze trochę a ciebie sylwek na nich umieszczą jako ciekawostkę lokalną :)

Z tą ciekawostką to niezły pomysł, można by zapraszać turystów z zachodu i
        pokazywać im malkontentów np: Tobie podobnych czyli osobniki negujące wszystko
        i niemające własnej inicjatywy jako spuścizna systemu PRL-owskiego będące na
        wymarciu, które są objęte ścisłą ochroną, czyli swego rodzaju taki kulturowy
        skansen :-)
    • marcin_ek77 Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 21:28
      Widziałem dwa na ul. Kolejowej i na ul. Otolińskiej. Uważam że napisy na tych
      ikonach są zbyt małe. Wiem co jest na tej tablicy i nie muszę ich czytać bo
      mieszkam w Płocku ale powstały one przecież głównie dla turystów. Napisy można
      przeczytać jadąc samochodem dopiero wtedy kiedy jesteśm prawie na wysokości
      znaku. Pomysł dobry ale wykonanie słabe
      • Gość: vries Re: Mamy nowe witacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:35
        > Widziałem dwa na ul. Kolejowej i na ul. Otolińskiej. Uważam że napisy na tych
        > ikonach są zbyt małe. Wiem co jest na tej tablicy i nie muszę ich czytać bo
        > mieszkam w Płocku ale powstały one przecież głównie dla turystów. Napisy można
        > przeczytać jadąc samochodem dopiero wtedy kiedy jesteśm prawie na wysokości
        > znaku. Pomysł dobry ale wykonanie słabe

zgadzam się w pełni - nie doś ,że znaki małe to jeszcze poustawiane w złych
        miejscach - to zdjęcie np: obrazuje znak z ul.Otolińskiej który żeby zauwazyć
        trzeba się przygladać. Na kolejowej podobnie. Pomysł jest bez watpienia wziety z
        niemiec gdzie takie znaki z powodzeniem reklamuja lokalne atrakcje - ale tam
        tablice są przynajmniej 4 x takie i umieszczone tak ,żeby byc widoczne z daleka.
        zazwyczaj od krytyki jestem daleki ale tym razem majac porównanie - to uwazam
        ,ze dobry pomysł zosat spaprany. I jeszcze to sanktuarium - mieszkam tu całe
        życie a jeszcze w nim nie byłem, za to w zoo owszem.
        • hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 05.07.07, 13:32
          Czyli po Milusiowemu. Dużo dymu, mało efektu i tylko kasa poszła do kieszeni
          jakiegos kolejnego pociotka.
    • plock_i_okolice Re: Mamy nowe witacze 05.07.07, 21:20
      Gość portalu: genek napisał(a):

> jeszcze trochę a ciebie sylwek na nich umieszczą jako ciekawostkę lokalną :)

Z tą ciekawostką to niezły pomysł, można by zapraszać turystów z zachodu i
      pokazywać im malkontentów np: Tobie podobnych czyli osobniki negujące wszystko
      i niemające własnej inicjatywy jako spuścizna systemu PRL-owskiego będące na
      wymarciu, które są objęte ścisłą ochroną, czyli swego rodzaju taki kulturowy
      skansen :-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka