plock_i_okolice 04.07.07, 18:46 Oto jeden z nich: twojezdjecie.pl/pliki/4b77075ce2a6eeabcb0d4909a5176661.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goguś Re: Mamy nowe witacze IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.07, 18:52 Ta.Brak drogowskazu - do JEGO EMINENCJI SWIĄTOBLIWEGO , NAJJAŚNIEJSZEGO Z JASNYCH,NAJMĄDRZEJSZEGO Z MĄDRYCH ,NAJCUDOWNIEJSZEGO Z CUDOWNYCH OJCA OJCÓW KSIĘDZA KSIĘŻY RYDZYKA 100 kilometrów........ Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 18:58 Gość portalu: goguś napisał(a): > Ta.Brak drogowskazu - do JEGO EMINENCJI SWIĄTOBLIWEGO , NAJJAŚNIEJSZEGO Z > JASNYCH,NAJMĄDRZEJSZEGO Z MĄDRYCH ,NAJCUDOWNIEJSZEGO Z CUDOWNYCH OJCA OJCÓW > KSIĘDZA KSIĘŻY RYDZYKA 100 kilometrów........ pewnie, lepsze byłyby drogowskazy do komitetów SLD :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:09 W Płocku są nie tylko nowe witacze ale także nowe informacje nt. Płockiego szlaku gotyku ceglanego o którym na forum Płock - cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś. Re: Mamy nowe witacze IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.07, 19:38 do jan 058.Nie potrzebne Twoje aluzje do SLD . Jestem BEZPARTYJNY, natomist myśle że jakby dodac coś co interesuje wszystkich lub ogólnie turystów , to ,lepsze by było niż wymienianie na tablicach wszystkich Świętych i cudownych miejsc w Płockowie,bo to interesuje tylko dewotów.......Mogło byc np zoo... Ale lepiej coś świętego..... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:53 "A dajcie mi święty spokój" Milewski i przyssawki. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:24 I jeszcze do MIŁOSCIWIE NAM PANUJĄCEGO, ZŁOTOUSTEGO WIZJONERA, OMAMIACZA (niepotrzebne skreślić) PANA NA RATUSZU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Mamy nowe witacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:42 powinny być adresy agencji towarzyskich i wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: Mamy nowe witacze IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.07, 19:43 no nie koniecznie... starczyło by ZOO.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 19:52 Właśnie dlatego należy pokazac droge do rarusza, aby sobie turyści ZOObaczyli najbardzej niekompetentną ekipe w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek Re: Mamy nowe witacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:03 jeszcze trochę a ciebie sylwek na nich umieszczą jako ciekawostkę lokalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
plock_i_okolice Re: Mamy nowe witacze 05.07.07, 21:19 Gość portalu: genek napisał(a): > jeszcze trochę a ciebie sylwek na nich umieszczą jako ciekawostkę lokalną :) Z tą ciekawostką to niezły pomysł, można by zapraszać turystów z zachodu i pokazywać im malkontentów np: Tobie podobnych czyli osobniki negujące wszystko i niemające własnej inicjatywy jako spuścizna systemu PRL-owskiego będące na wymarciu, które są objęte ścisłą ochroną, czyli swego rodzaju taki kulturowy skansen :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ek77 Re: Mamy nowe witacze 04.07.07, 21:28 Widziałem dwa na ul. Kolejowej i na ul. Otolińskiej. Uważam że napisy na tych ikonach są zbyt małe. Wiem co jest na tej tablicy i nie muszę ich czytać bo mieszkam w Płocku ale powstały one przecież głównie dla turystów. Napisy można przeczytać jadąc samochodem dopiero wtedy kiedy jesteśm prawie na wysokości znaku. Pomysł dobry ale wykonanie słabe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vries Re: Mamy nowe witacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:35 > Widziałem dwa na ul. Kolejowej i na ul. Otolińskiej. Uważam że napisy na tych > ikonach są zbyt małe. Wiem co jest na tej tablicy i nie muszę ich czytać bo > mieszkam w Płocku ale powstały one przecież głównie dla turystów. Napisy można > przeczytać jadąc samochodem dopiero wtedy kiedy jesteśm prawie na wysokości > znaku. Pomysł dobry ale wykonanie słabe zgadzam się w pełni - nie doś ,że znaki małe to jeszcze poustawiane w złych miejscach - to zdjęcie np: obrazuje znak z ul.Otolińskiej który żeby zauwazyć trzeba się przygladać. Na kolejowej podobnie. Pomysł jest bez watpienia wziety z niemiec gdzie takie znaki z powodzeniem reklamuja lokalne atrakcje - ale tam tablice są przynajmniej 4 x takie i umieszczone tak ,żeby byc widoczne z daleka. zazwyczaj od krytyki jestem daleki ale tym razem majac porównanie - to uwazam ,ze dobry pomysł zosat spaprany. I jeszcze to sanktuarium - mieszkam tu całe życie a jeszcze w nim nie byłem, za to w zoo owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Mamy nowe witacze 05.07.07, 13:32 Czyli po Milusiowemu. Dużo dymu, mało efektu i tylko kasa poszła do kieszeni jakiegos kolejnego pociotka. Odpowiedz Link Zgłoś
plock_i_okolice Re: Mamy nowe witacze 05.07.07, 21:20 Gość portalu: genek napisał(a): > jeszcze trochę a ciebie sylwek na nich umieszczą jako ciekawostkę lokalną :) Z tą ciekawostką to niezły pomysł, można by zapraszać turystów z zachodu i pokazywać im malkontentów np: Tobie podobnych czyli osobniki negujące wszystko i niemające własnej inicjatywy jako spuścizna systemu PRL-owskiego będące na wymarciu, które są objęte ścisłą ochroną, czyli swego rodzaju taki kulturowy skansen :-) Odpowiedz Link Zgłoś