Dodaj do ulubionych

Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday

IP: *.chello.pl 10.12.09, 23:08
Witam,
rozpoczynam wątek tegorocznego wyjazdu to Ephesia Beach w Turcji,
region Kusadasi. Lecimy z 5 letnim synkiem, mam nadzieję, że syn
spotka tam kolegę/koleżankę ;), wylot 01 lipca na 2 tyg.
Kto jeszcze i kiedy ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: DDD Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: 87.239.196.* 20.12.09, 18:24
      Witamy. My lecimy z naszą córką( teraz 5 lat) więc cieszymy sie że
      nasza mała będzie miała kolegę w tym czasie bo my też od 1 lipca na
      2 tygodnie z Katowic. Do zobaczenia.
    • Gość: Monika Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.chello.pl 22.12.09, 21:49
      O to bardzo miło ;)
    • Gość: BEZERKA Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: 192.193.116.* 30.12.09, 15:44
      My z chłopakami 6 oraz 2,5 z Pozniania 15 czerwca
      • wojtek.piekut Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday 28.05.10, 21:22
        Pewnie się spotkamy. Ja lecę z żoną i córką 7 letnią 17 czerwca też z
        Poznania.

Pozdrawiam, Wojtek
    • Gość: hannna Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.skierniewice.vectranet.pl 11.01.10, 22:16
      a ktoś z was korzystał może z tych ofert "rodzinnych wakacji" w
      scan holiday? przyznam, że
      też bym chętnie z tego coś wybrała, bo mam dwóch urwisów w wieku 4 i 6 lat i
      głównie pod ich kątem wybieramy wakacje, żeby się nie nudzili...może możecie
      polecić jakiś konkretny hotel?
      • rioja007 Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday 12.01.10, 09:25
        hanna

mam ten sam dylemat co Ty, maluchy 6 i 5 i brak pomysłu na fajny hotel,
        skłaniam się jednak bardziej do Asteria Belek ( też ze Scana ), bo :
        hotel na dużej powierzchni, z pięknym ogrodem dającym cień ( wiem, ze to ważne
        bo juz raz z dziećmi w Turcji byłam ), blisko piaszczysta plaża, baseny z
        odpowiednią głębokością dla dzieci, szybki transfer z lotniska i znakomita
        opieka animatorów ze Scan Fan

pozdrawiam
        • Gość: Jacek Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.chello.pl 12.01.10, 23:31
          Wszystko zależy gdzie byłaś wcześniej, ja znam turcje południową, a
          nie znam egejskiej. A wiem że egejska jest nazwana Saint Tropez
          Turcji, jest dużo bardziej ekskluzywna od Riwiery, więc teraz
          wybiorę raczej Egejską i Izmir, hotel Ephesia wygląda dobrze i ma
          baaardzo dobre opinie na różnych forach.
          • rioja007 Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday 13.01.10, 08:43
            Zdaje się, że róznie wypada w ocenach ten hotel...ja raczej nie zaryzykuję:-(
            hotele.oceniacz.pl/hotel/10174/ephesia_holiday_beach.html
            • Gość: Jacek Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.chello.pl 13.01.10, 21:34
              Jeden malkontent narzeka, reszta pisze, że Ephesia jest super
              • Gość: Orinoko Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:00
                wg mnie hotel całkiem niezły. zresztą jak jesteś przekonana do Scana, to
                wystarczy popatrzyć na te urwisy w nowych reklamach, jak się bawią i od razu
                człowiek nabiera ochoty na wyjazd :) myślę, że będziesz zadowolona z hotelu.
                Jedna negatywna opinia to nie jest nic dziwnego. wszystkich się nie zadowoli.

a tymczasem można sobie popatrzeć :)
                www.youtube.com/scanholiday#p/u/5/6yOilJ4MIoc
            • ola7890 Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday 13.01.10, 21:38
              Zgadzam się z Jackiem. Ephesia jest rzeczywiście super. Byłam 2 lata temu a w
              ubiegłym roku znajomi. Nie mieliśmy zastrzeżeń, a nie był to nasz pierwszy pobyt
              w Turcji. Decyzja jest oczywiście Twoja.
              Pozdrawiam
              Ola
    • lensa Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday 25.05.10, 07:40
      Witam
      jak w temacie, my w tym roku 29 lipca dwie rodziny córki 8 i 9 lat oraz 1,5 roczny bobas. Mam nadzieje ze bedzie ok. Proszę o komentarze po powrotach.
      pozdrawiam
      • Gość: Mancia Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 07:54
        Będzie super:)))))))))))))
        • Gość: darsonek Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 20:36
          My z lecimy z Warszaway 05.08.10 z 8 letnim synkiem i 14 letnią
          córcią, może znajdzie sie ktoś z dziećmi w podobnym wieku
          • Gość: lensa Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:34
            to my juz będziemy tydzień dziewczynka 8 lat i znajomi dziewczynka 9 lat
            zapewne sie pobawią
    • Gość: marza71 Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 09:14
      polecam Sealight w Kusadasi. Byłam, wróciłam na dokładkę jeszcze
      zero rodaków.
      • Gość: gosc Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: 193.138.242.* 17.06.10, 14:22
        my wybralismy Adakule, lecimy 29.06.2010 z Katowic. czekam na opinie
        • Gość: sonia Re: Ephesia Beach - Kusadasi ze Scan Holiday IP: 217.98.6.* 22.06.10, 23:10
          Adaluke to chyba najstarszy hotel w mieście.Plusy to blisko do centrum i hmm na
          tym bym skończyła.Duży jest to obiekt może przy szczęściu jakiś pokój dobry sie
          trafi
    • forma-lina Podbijam wątek 27.06.10, 16:49
      i proszę o opinie na temat tego hotelu, bo poważnie go rozważam.
      Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka