Dodaj do ulubionych

Mirage World

15.04.10, 09:04
Wybieram się do tego hotelu 30 sierpnia i mam takie pytanie czy faktycznie all
inclusive jest 24h/dobę?Po drugie gdzie w Icmeler mozna zjeść dobry kebab
(mile widziana baranina)i ogólnie jaką knajpkę polecacie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: baz Re: Mirage World IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 11:56
      O 24 jest zupa nocna i potem już nic nie podają. Przynajmniej tak było jak ja
      tam byłam, to był przełom wrzesnia/paźdz. 2009.
      • niewidzialny77 Re: Mirage World 15.04.10, 20:55
        Czyli już będzie powód do reklamacji bo w katalogu Wezyra jest informacja o
        całodobowym all inclusive:(
        • travelmax Re: Mirage World 15.04.10, 21:08
          24h All oznacza w ó d a i zapoika non stop ale bez zagrychy. W katalogu
          napisali tak jak trzeba.
          • Gość: kite Re: Mirage World IP: 78.173.207.* 16.04.10, 18:03
            all inclusive oznacza, ze mozesz korzystac z baru bezplatnie w okreslonych
            godzinach ( w przypadku Mirage 24/ dobe), oprocz standardowych posilkow sa
            rowniez rozne przekaski w ciagu dnia. Jesli chodzi o kebaby to jest tych miejsc
            dosc sporo, serwuja kebaby zarownoz kurczaka jak i z baraniny.
            • niewidzialny77 Re: Mirage World 16.04.10, 21:28
              Kite wiem co oznacza all inclusive ale dzieki za chęć pomocy.Wiem że miejsc z
              kebabami jest wiele dlatego zależy mi na sprawdzonych miejscach gdzie idąc wrócę
              zadowolony.Zdaje sobie tez sprawe ze najlepsze kebaby tureckie sa w Berlinie ale
              moze zostanę mile zaskoczony:)
          • niewidzialny77 Re: Mirage World 16.04.10, 21:18
            Wódy nie pije więc i zagrycha(jak to określiłeś) nie będzie potrzebna.Ciekawi
            mnie tylko rozbieżność w katalogach określających długość samego all
            • Gość: kite Re: Mirage World IP: 78.173.207.* 17.04.10, 00:26
              w takim razie nie wiem jaki powod juz widzisz do pisania rekalmacji...? Co do
              opinii ze kebaby najlepsze sa w Berlinie tez sie nie zgadzam. Jesli mam Ci pomoc
              to wedlug mnie najlepszy kebab jest na bar street naprzciwko rock baru. Ale
              wiadomo, ze gusta sa rozne...
              • niewidzialny77 Re: Mirage World 17.04.10, 05:32
                Dzięki ,sprawdze.Oczywiście z tego co pamiętam bar street jest w samym Marmaris?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka