niewidzialny77 15.04.10, 09:04 Wybieram się do tego hotelu 30 sierpnia i mam takie pytanie czy faktycznie all inclusive jest 24h/dobę?Po drugie gdzie w Icmeler mozna zjeść dobry kebab (mile widziana baranina)i ogólnie jaką knajpkę polecacie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baz Re: Mirage World IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 11:56 O 24 jest zupa nocna i potem już nic nie podają. Przynajmniej tak było jak ja tam byłam, to był przełom wrzesnia/paźdz. 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: Mirage World 15.04.10, 20:55 Czyli już będzie powód do reklamacji bo w katalogu Wezyra jest informacja o całodobowym all inclusive:( Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: Mirage World 15.04.10, 21:08 24h All oznacza w ó d a i zapoika non stop ale bez zagrychy. W katalogu napisali tak jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kite Re: Mirage World IP: 78.173.207.* 16.04.10, 18:03 all inclusive oznacza, ze mozesz korzystac z baru bezplatnie w okreslonych godzinach ( w przypadku Mirage 24/ dobe), oprocz standardowych posilkow sa rowniez rozne przekaski w ciagu dnia. Jesli chodzi o kebaby to jest tych miejsc dosc sporo, serwuja kebaby zarownoz kurczaka jak i z baraniny. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: Mirage World 16.04.10, 21:28 Kite wiem co oznacza all inclusive ale dzieki za chęć pomocy.Wiem że miejsc z kebabami jest wiele dlatego zależy mi na sprawdzonych miejscach gdzie idąc wrócę zadowolony.Zdaje sobie tez sprawe ze najlepsze kebaby tureckie sa w Berlinie ale moze zostanę mile zaskoczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: Mirage World 16.04.10, 21:18 Wódy nie pije więc i zagrycha(jak to określiłeś) nie będzie potrzebna.Ciekawi mnie tylko rozbieżność w katalogach określających długość samego all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kite Re: Mirage World IP: 78.173.207.* 17.04.10, 00:26 w takim razie nie wiem jaki powod juz widzisz do pisania rekalmacji...? Co do opinii ze kebaby najlepsze sa w Berlinie tez sie nie zgadzam. Jesli mam Ci pomoc to wedlug mnie najlepszy kebab jest na bar street naprzciwko rock baru. Ale wiadomo, ze gusta sa rozne... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: Mirage World 17.04.10, 05:32 Dzięki ,sprawdze.Oczywiście z tego co pamiętam bar street jest w samym Marmaris? Odpowiedz Link Zgłoś