Gość: AG IP: 91.189.77.* 28.04.10, 14:16 Czy ktoś wybiera się do tego hotelu w II połowie czerwca br.? Podobno jest tam mało Polaków, a przeważnie Szwedzi i Niemcy. Miło byłoby być z rodakami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AG Re: Hotel Kleopatra Dreams Beath Alanya IP: 91.189.77.* 28.04.10, 14:18 A tak w ogóle to będziemy wdzięczni za napisanie co nieco o tym hotelu i okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandik Re: Hotel Kleopatra Dreams Beath Alanya IP: *.awakom.net 01.05.10, 23:07 Byłam w ub.roku w tym hotelu 2tyg.było rewelacyjnie,wszystko w najlepszym porządku.Hotel przyjemny,posiłki bardzo dobre i urozmaicone.trochę mały basen,ale plaża cudowna piaszczysta i bardzo blisko więc korzystałam tylko z kąpieli morskich.Pokoje duże,schludne codziennie dobrze sprzatane.Bardzo polecam,polaków też jest sporo i nie czuja się gorzej od szwedów cz niemców,napewno będziecie zadowoleni z pobytu w tym hotelu.Udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
doma.30 Re: Hotel Kleopatra Dreams Beath Alanya 04.05.10, 22:29 Rzeczywiście Niemców jest chyba najwięcej, ale to nie znaczy,że trudno znaleźć tam Polaków. Poza tym jak dla mnie to jeden z fajniejszych hoteli w jakich byliśmy: ogromny wybór jedzenia, dużo sałatek, owoców. I nawet jak kiedyś na kolację przyszliśmy 15 min przed jej końcem i byliśmy w restauracji już praktycznie sami, to kelnerzy przynieśli specjalnie dla nas te ciasta, których już brakowało. Cała obsługa hotelowa jest bardzo miła i przyjaźnie nastawiona, poczynając od strażnika w budce (zabawiał nas rozmową kiedy o 3.00 w nocy czekaliśmy na autokar), poprzez Panią sprzątającą, recepcję (ze szczególnym wskazaniem na kierowniczkę recepcji, która po kilku dniach pamiętała numer naszego pokoju) na kelnerach kończąc. Poza tym hotel jest bardzo dobrze położony-do ścisłego centrum 5 minut na nogach, a przynajmniej na przeciwko okien nie ma dyskotek grających do 5 rano. Może jedynie wystrój pokoi nie jest nowoczesny, ale zarówno klimatyzacja jak i lodówka działały bez zarzutu a i łazienka była całkiem spora. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: Hotel Kleopatra Dreams Beath Alanya IP: 91.189.77.* 06.05.10, 14:47 Bardzo dziękuję za wszystkie informacje ;). Trochę się boję bariery językowej, bo nie znamy angielskiego - tylko podstawowe zwroty. Weżmiemy rozmówki polsko-tureckie, może pomogą ... Odpowiedz Link Zgłoś