Dodaj do ulubionych

Fethiye-hotel Koc Sun

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 16:10
Właśnie wróciliśmy z Fethiye hotel Koc Sun.Rzeczywistość, którą tam zastaliśmy, nie pokrywa się z prawdą usłyszaną w biurze. Hotel oddalony 2km od plaży,a nie 600m, daleko od centrum ok.5km, warunki w hotelu tragiczne. Opcja ALL INCLUSIVE beznadziejna tzn. przez tydzień na śniadanie jedliśmy to samo, brak owoców oraz deserów. Każde jednorazowe wypicie piwa lub innego alkoholu wiązało się z podpisywaniem rachunków przy barze. Jedzenie monotonne. W pokojach brak koszy na śmieci,brak zasłon w natrysku,brak pościeli tzn. spanie tylko pod samą narzutą. Inne traktowanie Polaków i tureckich gości, którzy przebywali w tym hotelu. Wystawiamy dla tego hotelu jak najbardziej negatywną opinię. Jeśli ktoś chce wiedzieć coś więcej, prosze pytać. Natomiast odnośnie lokalnych biur tureckich,z których usług korzystaliśmy, wystawiamy jak najlepsza opinię-pełny profesionalizm dla tych biur.Są to:Seaside-z polskim przewodnikiem,Pioneer travel-także polski przewodnik, i Focus.
Obserwuj wątek
    • Gość: matylda Re: Fethiye-hotel Koc Sun IP: *.echostar.pl 14.05.10, 14:36
      My byliśmy w Malhumie w Fethiye i było super, choć też hotel 3*.
      A życie nocne toczy się na promenadzie, nie trzeba jechać do centrum
      • Gość: Elizabet Re: Fethiye-hotel Koc Sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 16:34
        Prawie kazdy wieczór spędzalismy,specerując promenadą i nic sie tam nie dzialo,prawie puste kawiarenki i malo turystow.Ale mi to akurat nie przeszkadzalo, bo nie o tym pisalam,a o standarcie w/w hotelu,ktory nie pokrywa sie z ifo. z biura z Polski,wręcz jest calkowitym zaprzeczeniem.Całe szczescie ze duzo spedzalismy czasu na wycieczkach.
    • Gość: Daria Re: Fethiye-hotel Koc Sun IP: *.magma-net.pl 14.05.10, 20:55
      Tak napiszę dla uproszczenia odpowiedzi ;)
      1. Z jakim biurem leciałaś?
      2. Ile kosztował tydzień pobytu?
      3. Gdzie jeździłaś i co możesz polecić?
      • Gość: nuta Re: Fethiye-hotel Koc Sun IP: *.chello.pl 14.05.10, 22:07
        Nie dziwię się twoim opiniom o tym hotelu, wystarczyło zobaczyć ile dostał na
        www. wakacje i www. holidaycheck - słabiutko
        • Gość: Elizabet Re: Fethiye-hotel Koc Sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 19:44
          Polecam lokalne biura turystyczne z ktorych korzystalam:Focus,Seaside.Pioneertravel.Polscy przewodnicy.Bylam na wycieczkach:12wysp-rejs statkiem 20euro-polecam super!Łaznia turecka 12euro+ dotakowo za wybrane opcje ktore chcesz.Miasto Duchow i Fethiye jarmark-gratis przy zakupie 2wycieczek.Dalyan(Wyspa Żółwi)20euro..fantastyczna wycieczka polecana przez wszystkich.Oczywiscie Pammukale i Efez ale ja bylam w zeszlym roku.Z Seaside bylam w Tlos-Saklikent-Yakapark 17euro i tez bylo super!Bylam z biura Triada z ktorego bylam poprzednio zadowolona.Ale po obecnym pobycie w w/w hotelu zmieniam zdanie!
          • Gość: Daria Re: Fethiye-hotel Koc Sun IP: *.magma-net.pl 17.05.10, 19:45
            >>Bylam z biura Triada z ktorego bylam poprzednio zadowolona.Ale po
            >>obecnym pobycie w w/w hotelu zmieniam zdanie!
            Hmmm tak myślałam. Nie chcę się wyzłośliwiać, ale zapłaciłaś za tydzień
            pobytu 1000 złotych w trzech tureckich gwiazdkach i narzekasz na brak
            świerzych owoców i monotonne posiłki. Dzięki za info o biurach podróży.
            BTW opinie o Koc Sunie od lat są negatywne :-(
            • Gość: Elizbet Re: Fethiye-hotel Koc Sun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 21:26
              A pewna jestes ze to bylo 1000zl???????
              Nie wymagam cudow!Ale moja kwota zapłacona za wyjazd na pewno nie pokrywa sie z tym co tam zastalam.Nie byłam pierwszy raz w Turcji i wiem jak to powinno wygladac.A wiesz byli tacy co i za 1000zl mieli pobyt w Turcji i byli zadowoleni ,wiec rególy nie ma.Co do hotelu o trzech gwiazdkach ,tez nie masz racji,bylam w takim hotelu w Alani i bylo wszystko na bardzo wysokim poziomie,swierze owoce tez itd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka