Gość: gość IP: *.chello.pl 18.07.10, 11:14 Pytanie do wielbicieli bursztynowego napoju:)Czy mozna dostać w sklepach dobre piwo.Wiadomo jest efez i jakies jedno zachodnie rozlewane na miejscu ,ale może sa jakies jeszcze warte polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iowa Re: Piwo w Turcji IP: *.chello.pl 18.07.10, 12:15 Efes, Marmara - tureckie , a oprócz tego Becks,Fosters, Miller i kilka innych, jest co wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piwo w Turcji IP: *.chello.pl 18.07.10, 13:30 Teraz juz wiem wiecej.Oczywiscie tugorga jak i wszystkie rodzaje efesu widzialem i piłem juz w Turcji(tzn tuborga nie piłem bo nie lubie tego piwa)Musze przyznac ze zaintrygował mnie ten Marmara Kırrmızı i w tym roku musze na niego zapolowac.Czy w ogóle jest do dostania w Turcji Egejskiej czy to jakies piwo tylko lokalne i wystepuje tylko w okreslonym rejonie Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Piwo w Turcji 18.07.10, 15:20 Ja kupowałam Marmara Kırrmızı na wybrzeżu Morza Egejskiego, ale nie w każdym sklepie da się je dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piwo w Turcji IP: *.chello.pl 18.07.10, 18:48 Dzięki za informację:) Odpowiedz Link Zgłoś