Dodaj do ulubionych

Hotel Crystal Bodrum

IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.10, 20:02
Witam wszystkich! Wybieramy się tam we wrzesniu czy może ktoś był w
tym hotelu. Może ma jakieś cenne informacje? Może coś co by nam sie
przydało z inforacji :) Dobre, złe strony? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dlugas77 Re: Hotel Crystal Bodrum 01.08.10, 20:57
      my tam lecimy 29 sierpnia, ale taki wątek już jest. pod tym linkiem masz chyba
      wszystko :) pozdrawiam
      forum.gazeta.pl/forum/w,660,88997277,88997277,Bodrum_Hotel_Crystal.html
      • Gość: Luśka.. Re: Hotel Crystal Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 02.08.10, 11:51
        W takim razie bede czekała na Twoj powrót i na opinie :) Życze
        udanego pobytu i wypoczynku.
    • Gość: Luśka.. Re: Hotel Crystal Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.10, 12:24
      Wznawiam temat...
      • Gość: Mirka Re: Hotel Crystal Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 09.09.10, 11:29
        Hallo, hallo... nikt tam nie byl?
        • bambooszniczka Re: Hotel Crystal Bodrum 12.09.10, 15:50
          Ja byłam! Tylko nie wiem, o który hotel chodzi. Są dwa: jeden 4 gwiazdkowy, a drugi 5. Jeżeli wątek dotyczy tego pierwszego, to mogę coś wspomnieć. Zdania na temat hotelu są podzielone. Wiele osób podczas wyjazdu narzekało przede wszystkim na pokoje. Nam trafił sie pokój w starej części, ale nie miałyśmy co do niego żadnych zasrrzeżeń. Był czysty, nie było w nim brzydkiego zapachu, sprzątany, z balkonem (po rozmowie z szefem udawało się gościom zmienić pokoje). A co do samego hotelu, to bardzo nam się podobał, miła atmosfera, obsługa wspaniała, jedzenie przepyszne, ciekawe animacje. Jednak plaża - w biurze podróży inaczej ją przedstawili. A na miejscu człowiek zdezrytł się z rzeczywistością ;) Ale z drugiej strony po naszych wakacjach mamy wspaniałe wspomnienia. Wróciłyśmy w pełni wypoczęte, zadowolone, naładowane pozytywnymi uczuciami, poznałyśmy ciekawych ludzi, nie możemy przestać rozmawiać o pobycie w Crystalu :) Wszystko zależy od tego czy dacie się zniechęcić pierwszym wrażeniem ;) Ja z chęcią wróciłabym tam choćby dzisiaj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka