Dodaj do ulubionych

Last Minute do Turcji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:24
Przeglądając stronę gazety, trafiłam na baner alfastar z ofertami last minute. Zainteresowało mnie to dlatego, że niestety w tym roku nie miałam wakacji. Pogoda w Polsce już zaczyna mnie przygnębiać i chciałabym się stąd wyrwać chociaż na tydzień. Cena jest zachęcajaca - od 899 zł w 3 gwiazdkowym hotelu w Alanyi. Myślicie, że za taką cenę sie opłaca? Jakich warunków można się spodziewać na miejscu?
Obserwuj wątek
    • kasia_07 Re: Last Minute do Turcji 07.09.10, 12:29
      Witam,

Standard średni, dla niewymagających, skromnie, nie ma się co spodziewać luksusów. Jeśli jest Pani zainteresowana ofertami Last Minute proszę o kontakt pod adresem turystyka@bpstar.pl, chętnie pomogę:-)
    • kattao Re: Last Minute do Turcji 07.09.10, 13:00
      Sama ślędzę te oferty, gdyż na początku paź. planuję jeszcze powrócić do mej Alanyi na tydzień (2 tyg to za mało, stanowczo). Cena jest bardzo korzystna, najczęściej dotyczy ona hoteli typu Diamond czy Aurora z wyżywieniem HB, ale uwierz mi - przy takiej cenie wycieczki można sobie nawet chodzić do marketu i kupować dużą wodę za 40 kuruszy...
      Hotele te są klasy średniej pomimo 3*, ale czyste i z dobrym jedzeniem. Takie kameralne, ale jeśli w planach masz za dnia plażowanie, a wieczorem wypad na miasto - to jest to bardzo dobra opcja :) Moje koleżanki były w sierpniu właśnie w Aurorze i wspomnienia mają pozytywne.

Także kupuj wycieczkę i jedź - Alanya jest cudowna! :)
      • Gość: tykwa Re: Last Minute do Turcji IP: 195.150.165.* 08.09.10, 18:02
        muszę powiedzieć, że ta Turcja coraz bardziej mi się podoba. Chce znaleźć sobie jakąś tanią ofertę żeby wybrać się tam jeszcze w tym roku ze znajomymi. czytałam, że to biuro Alfa Star jest chyba całkiem niezłe. Jeśli ktoś mógłby coś napisać na jego temat byłabym na prawdę bardzo wdzięczna.
        • kattao Re: Last Minute do Turcji 08.09.10, 19:05
          Proponuję szukać wycieczek w każdym biurze podróży.
          I najlepsze oferty są na dzień przed wylotem, jeśli ktoś lubi taki dreszczyk emocji ;)

I tak na ten przykład od nocy widziałam ta ofertę na wylot dzisiaj, z All Inc, za 898 zł - istne szaleństwo! I to za hotel dobrego standardu, kameralny, w centrum!
          www.travelplanet.pl/wczasy/turcja/riwiera-turecka/alanya/blue-dream,2148382.html
          Liczę, że na początku października też będą takie lasty, bo zanim na uczelni się rozkręci, to sobie skoczę jeszcze na tydzień odpocząć ;)
    • Gość: Jadźka Re: Last Minute do Turcji IP: *.cable.ziggo.nl 12.09.10, 16:09
      Mysle, ze za 900 zlotych sie oplaca. Wczoraj przechodząc koło biura podrózy z którego ja korzystałam zauwazyłam, że mają wyjazdy po 1600 zl od osoby all inclusive w 4 gwiazdkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka