Dodaj do ulubionych

Simena Sun Club a Champion Holiday Village PLAŻA

IP: *.ghnet.pl 15.12.10, 08:13
Witajcie,
zdecydowaliśmy się na jedną z tych dwóch wiosek wakacyjnych,
lecimy z 4 i 6-latkami,
mamy pilne pytanie dotyczące plaży:
która plaża ma choć trochę piasku tak aby dzieci mogły pobawić się w kopanie, budowanie...
bez tego jest wielka nuda na plaży:(
I drugie pytanie, która z tych wiosek jest fajniejsza pod względem atrakcji dla dzieci?
Chcę szybko podjąć decyzję, bardzo proszę o pomoc,
pozdrawiam,
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: Azetka Re: Simena Sun Club a Champion Holiday Village PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 09:51
      Byłam 2 lata temu w Simenie, którą polecam serdecznie. Wszystko było ok. Brodzik dla maluchów, basen ze zjeżdżalniami, plaża piaszczysto-kamienista, mój synuś siadał i bawił się właśnie kamieniami:-) Bardzo ładny i dla maluchów bezsprzecznie rewelacyjny plac zabaw, którego położenie w drodze do restauracji było niestety niefortunne, bo mój mały nie chciał z niego wyjść. Maluchy mają swoją małą restauracyjkę, małe stoliczki, swoje jedzenie itp. Na terenie Simeny można było za opłatą przewieźć malucha takimi autkami - też była frajda. Na plaży można wynająć skutery wodne, można uprawiać paraseling (polecam).
      Minusem jak dla nas była wielkość pokoju (malutki), który naprawdę może służyć na nocleg, bo w dzień chyba tylko do przebrania, a także niewygodne łózko. Malutki taras z widokiem na piękny ogród w którym przed nosem rosły pomarańcze.
      Nie umiem nic powiedzieć o drugim hotelu, ale Simenę polecam.
      • Gość: ren Re: Simena Sun Club a Champion Holiday Village PL IP: *.kpwig.gov.pl 28.12.10, 10:38
        Które biuro podrózy ma te hotele? Simena bardzo ładna, ma dobre opinie.
        • Gość: nuta Re: Simena Sun Club a Champion Holiday Village PL IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 15:39
          Wezy - plaza tam nie ma piasku - to kamienie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka