katherine21 15.04.04, 15:50 uwielbiam ten kraj! mojego narzeczonego poznałam właśnie w Turcji. Przeprowadza się niedługo do Polski, ale slub będziemy mieć także w Alanyi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_b Re: Nasilsin? 15.04.04, 19:43 czesc ja jeszcze poczekam ale pewnie bede w podobnej sytuacji co Ty jak planujecie to wszystko jesli mozna wiedzieć chyba problemów z przyjazdem do Polski narzeczony nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
magwoj4 Re: Nasilsin? 06.05.04, 10:13 a ja przeprowadzam się tam, do Istanbulu, poznałam mojego przyszłego męża w Korei :), to naprawde miła historia! Odpowiedz Link Zgłoś
a_b Re: Nasilsin? 06.05.04, 19:05 tak to super opowiedz jak chcesz oczywiście jak nie tu to mozesz napisac jak chcesz super moja tez fajna jest historia fajnie spotkac ludzi co mają no nie podobne przezycia ale coś wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
magwoj4 Re: Nasilsin? 13.05.04, 15:29 poznaliśmy isę na wyjeżdzie służbowym, na początku nic specialnego mniedzy nami sie nie działo, mój narzeczony jest rniesmiały, małomówny itd.(oczywiście zależy od sytuacji:))prawie jak nie Turek :) zaczely sie maile, smsy itd. potem przyleciał do Warszawy, zeby się ze mną spotkać!i tak zostało, widujemy sie dosyc czesto jak na zwiazek na odległośc! moja rodzina nie jest przekonana co do mojej przeprowadzki do Turcji, ale to juz postanowione! :)uwielbiam Istanbul! Odpowiedz Link Zgłoś
a_b Re: Nasilsin? 15.05.04, 09:27 bardzo dobrze, Twoje życie Ty wiesz co robisz. wiesz tak jak o Turkach są stereotypy tak i o POlakach, ale nie wszysyscy są przecież jednakowi, a rodzina kiedy zobaczy że Ty jestes szczesliwa to sie zmieni i przekona , tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
magwoj4 Re: Nasilsin? 15.05.04, 20:23 a jaka jest Twoja historia?:) jestes szczesliwa i co planujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
a_b Re: Nasilsin? 16.05.04, 15:17 wiesz u mie to troche dłuższa historia jezeli bedziesz chciała posłuchać to moge napisać w mailu do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
a_b Re: Nasilsin? 24.05.04, 21:40 sorry ze dlugo sie nie odzywałam ale miałam sporo zajec i teraz juz lużniej to zbiore sie na pisanie i opiszę Ci wszystko może jako osoba z boku inaczej na to wszystko spojrzysz pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Nasilsin? 30.05.04, 12:17 Sorry miłe panie, że się w dialog wtrącam, ale chyba komuś przydałaby się Wasza pomoc. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=9967835 Odpowiedz Link Zgłoś
a_b Re: Nasilsin? 30.05.04, 17:37 bardzo dobrze robisz kocibrzuch czytałam posty na innym forum i rózne opinie chodzi o kasię ale masz rację przydałaby się jej nasza pomoc ja napisałm do dwóch dziewczyn myslę ze ona też do nas dołączy napiszę do niej Odpowiedz Link Zgłoś