IP: *.netcominternet.pl 26.01.11, 21:19
LUDZIE czy o tej Santanie to prawda?Myślę o wakacjach w lipcu i aż włos się jeży.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: santana IP: *.uznam.net.pl 26.01.11, 21:44
      Ja byłam tam dwa razy, 5 lat temu oraz rok temu i było OK. Żadnych problemów zdrowotnych nie miałam, moja rodzina też. Luksusów tam wprawdzie nie ma, ale moim zdaniem za tą cenę warto, zwłaszcza dzieciom się tam podobało.
    • zlotepiachy.pl Re: santana 26.01.11, 21:55
      nigdy nie wysłałabym do tego hotelu klientów
      • Gość: mala Re: santana IP: 87.204.189.* 27.01.11, 11:20
        zlote piachy a co sadzisz o hotelu verano w side z jet turistik?
        • Gość: ganski Re: santana IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 11:58
          No właśnie - jestem bardzo ale to bardzo ciekaw- bo byłem we wrześniu 2010 z 2 małych dzieci przez 2 tygodnie - i mam bardzo dobrze wyrobioną opinie - bo sprawdzilem wszystko osobiście.A to jest nie w Side tylko w Kumoky taka mała dziura jakieś 5-6 kilometrów od Side .
          Plażą godzina marszu Dolomusem 10 minut
    • zlotepiachy.pl Re: santana 27.01.11, 14:18
      Hotel verano mogę polecić ludziom młodym, którzy mają mały budżet,
      natomiast co do Santany, pełno ludzi, tłoczno, warunki nieciekawe to mało powiedziane, kolejki po jedzenie, mięso wydzielane, to jest all, dwa dni w czasie objazdu, szczęście ze nie dwa tygodnie
      • Gość: mala Re: santana IP: 87.204.189.* 27.01.11, 14:42
        to może hotel plaza w alany 3* ale opinie dobre i wyremontowane pokoje
        • Gość: ganski Re: santana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 15:07
          ale daleko od morza- z oferty jetta na riwierę i tańsze opcje przetestowałem wszystko.
          Najlepiej wypadł Verano- ale nigdy w sezonie - zastraszające ilości ludzi walka o wszystko łącznie z wstawaniem o 4 rano w celu zajęcia leżaków na basenem.
          A z Santany bez dolmusa nigdzie nic nie zobaczysz bo nic nie ma
          Ale verano za tą kasę może być tylko trzeba się uczyć rosyjskiego i nie w wakacje - bo rosjan więcej niż piasku na plaży o ile to można nazwać plażą
        • Gość: ania w.1 Re: santana IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.11, 15:09
          Z tych trzech Plaza najlepsza - położenie dobre i po remoncie ( chyba w 2009 roku ja byłam chyba w 2007), widok z jadłodajni hotelowej b. ładny. Jeśli dopłaci sie do pokoju od strony morza (parę lat temu wytargowałam za 10$ za tydzień) to juz całkiem fajnie. Jedynie co to terenu hotelowego brak (chyba że basen i kawałek trawnika w około niego)(pod tym względem Verano najlepszy,ale w nim to byłam w 2003 roku - podobno jest tam coraz podlej - chodzi tu przede wszystkim o standard pokoi)
    • zlotepiachy.pl Re: santana 27.01.11, 19:26
      Gdybym miała polecić 3* hotel to z czystym sumieniem zaproponowałabym Marbas w Icmeler
      • Gość: ania w.1 Re: santana IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.11, 21:15
        Marbas ma b. wąską plażę - nieciekawą - jeśli się nie mylę
    • zlotepiachy.pl Re: santana 27.01.11, 21:27
      zgadza się plaża jest bardzo wąska, za to cudne widoczki:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka