Dodaj do ulubionych

marmaris palace kilka pytań

06.02.11, 12:38
witam mam kilka pytań odnośnie hotelu marmaris palace chodzi mi jak można się dostać z hotelu do marmaris z kąt odjeżdżają busy, czy mają jakieś numerki ,gdzie w marmaris można kupić bilety na prom na Rodos oraz jaki jest ich koszt w dwie strony .Mam jeszcze pytanie gdzie znajduje się jakaś fajna piaszczysta plaża publiczna niedaleko naszego hotelu gdyż w palace jest trochę kiepska i jak można tam dotrzeć ,jaki jest koszt wynajęcia dwóch leżaków oraz parasola pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: marmaris palace kilka pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 13:15
      Dolmusze jeżdżą co parę chwil spod hotelu. Jednak nie zawsze uda się wsiąść, bo jadą już pełne z Icmeler. Przejazd kosztuje 2 liry od osoby. Bilety na Rodos kupowaliśmy po 38 euro od osoby. Najładniejsze plaże w okolicy są w Icmeler, koło takiego hotelu przy którym rosną palmy (nie wiem, jak się nazywał, bo był w remoncie i miał zdjęty szyld).
      • Gość: ania w.1 Re: marmaris palace kilka pytań IP: *.gdynia.mm.pl 06.02.11, 20:24
        ten hotel to Laguna - potwierdzam najładniejsza część plazy w Icmeler (od Marmaris palce promenadą wzdłóż morza w prawo pewnie ze 2 km, 2 lata temu lezkak 2,5 lira , hamak i poducha po 4 liry). Można taxi lub dolmusem - wysiąść przy hotelu Laguna. Laguna to pierwszy hotel w Icmeler od strony Marmaris
        • markar72 Re: marmaris palace kilka pytań 06.02.11, 20:44
          mam jeszcze pytanie gdzie w marmaris można kupić bilety na prom do rodos
          • Gość: ania w.1 Re: marmaris palace kilka pytań IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.11, 19:15
            w kaZdym ulicznym biurze (jeśli dobrze pamiętam trzeba 2 dni wcześniej przyjśc z paszportem do takowego biura - biura znajduja się np .na promenadzie nadmorskiej
            • Gość: ania w.1 Re: marmaris palace kilka pytań IP: *.gdynia.mm.pl 07.02.11, 19:17
              polecam zabrać łyżwy (jest lodowisko) w letni dzień miła ochłoda :)
              • markar72 Re: marmaris palace kilka pytań 07.02.11, 19:30
                łyżwy zabieram ale czy lodowisko jest darmowe
                • markar72 Re: marmaris palace kilka pytań 07.02.11, 19:38
                  tak mi się co chwilę coś przypomni dlatego piszę na raty czy korzystaliście z jakiegoś miejscowego biura, chciałbym wykupić rafting jak jest gdzieś w okolicy organizowany nie byłem jeszcze w tej części Turcji
                  • Gość: ania w.1 Re: marmaris palace kilka pytań IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.11, 15:38
                    lodowisko nie jest darmowe i kosztuje całkiem sporo - nie pamietam ile(cennik wisiał w widocznym miejscu) pewnie moZna dowiedzieć się mailem. Ja nie mieszkałam w tym hotelu (a szkoda),ale przechodziłam kilka razy promenada (lodowisko jest przy promenadzie i za kazdym razem się zatrzymywałam dla ochłody) przy plaży. Połozenie w lesie piniowym bajeczka- szczególnie w letnie gorące dni. Nie ma znaczenia w którym biurze kupisz rafting - najwa żniejsze za ile :). Z wycieczek polecam Daylan statkiem ( w każdym razie mi się podobało). Biura są w lewo w kierunku Marmaris lub w prawo w Icmeler (wszystko spacerem promenadą nadmorską - warto nia pospacerować w obydwie strony - promenada ma 10 km dł)
    • paragazet Re: marmaris palace kilka pytań 03.07.15, 20:22
      Szukam dziewczyny z lotniska Dalaman - Wrocław lądowanie 29.06.2015. Kiedy mnie odnajdziesz? Wycieczka była w terminie 15-

29.06.2015, może była w marmaris, może ktoś zna kogoś z lotniska, albo z biura podróży. Jeśli też leciałeś tym samolotem

odezwij się. daaab@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka