Dodaj do ulubionych

Otium Eco Club Side

17.06.11, 09:53
Wszystkich wybierających się do Otium zapraszamy do wspólnej dyskusji. Jesteśmy departamentem Smiley Service, które w innych hotelach funkcjonuje pod nazwą Guest Relations, odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące hotelu i Państwa wypoczynku.
Obserwuj wątek
    • daisy5 Re: Otium Eco Club Side 24.06.11, 23:15
      Witam,
      Uprzejmie proszę o informację, czy w hotelu dostępna jest dieta bezglutenowa. Z góry dziękuję za odpowiedź.
      • smiley.service Re: Otium Eco Club Side 05.07.11, 08:34
        Daisy, dla alergików przygotowane są specjalne oznaczenia na etykietach z nazwami potraw. Każdemu alergenowi odpowiada odpowiedni kolor na etykiecie. Poza tym kuchnia piecze specjalny chleb na bazie mąki kukurydzianej oraz zakupujemy specjalne produkty bezglutenowe *makaron, ciasteczka. Przy zakwaterowaniu prosimy poinformować recepcję o alergii. Wszyscy goście cierpiący na alergie noszą niebieską bransoletkę, dzięki czemu personel restauracji łatwiej może pomóc. Po przyjeżdzie prosimy o kontakt ze Smiley Service, udzielimy wszystkich szczegółowych informacji.
    • wojtek33 Re: Otium Eco Club Side 05.07.11, 09:57
      Ja mam pytanie, czy hotel jest aż tak marny i biedny, że nie stać go na wykupienie reklamy tylko spamuje po forach?
    • i_pl Re: Otium Eco Club Side 16.07.11, 22:56
      Witam,
      wybieramy się w 3 osoby do OTIUM, w październiku. Wśród nas jest osoba poruszająca się na elektrycznym wózku inwalidzkim. Z tego co wiemy obiekt jest przystosowany. Biuro Podróży nie było w stanie udzielić nam w miarę szczegółowych odpowiedzi na nasze pytania. Mamy wykupiony standardowy pokój przystosowany, nikt nie potrafił powiedzieć, czy inny nie byłby lepszy. Mam w związku z tym pytania:
      -czy łazienka w pokoju przystosowanym jest na tyle duża ze można tam wjechać wózkiem i
      zamknąć drzwi?
      -czy da się z pokoju wyjść na balkon (bez progu)?
      -czy plaża jest dostępna dla osoby na wózku (pomost, molo)?
      -czy przy basenie jest podnośnik?
      - czy plaża jest kamienista, potrzebne są specjalne buty?
      -jakie temperatury są w październiku?
      Bardzo proszę o odpowiedź.
      Pozdrawiam :)SERWIS
      • Gość: ania Re: Otium Eco Club Side IP: 91.208.10.* 18.08.11, 13:26
        -czy plaża jest dostępna dla osoby na wózku (pomost, molo)?
        Na plaże jeżdzi bus co ok 20 minut, można również przejść twardą drogą - nie powinno byc problemu, na samej plazy hotelowej są drewniane pomościki które prowadzą do leżaków, nie umiem tylko ocenić czy nie beda dla Was zbyt wąskie, leżaki są pod zadaszeniem chroniącym od słońca, blisko bar, toaleta, prysznic
        -czy przy basenie jest podnośnik?
        nie ma, nie wiem jak mogloby być rozwiązane korzystanie z basenu przez osobe poruszającą się na wozku
        - czy plaża jest kamienista, potrzebne są specjalne buty?
        plaża jest piaszysto kamienista, kamienie są na niezbyt szerokim odcinku wejscia do wody, my nie mielismy butow, większość osób też nie, można powiedzieć że plażowicze w butach byli w mniejszości

mam nadzieje ze pomoglam
        wrociłam w lipcu

a pogode mozna wyszukac w internecie :)

-jakie temperatury są w październiku?
    • Gość: Pokój Re: Otium Eco Club Side IP: 156.17.104.* 10.08.11, 12:20
      Witam

Mam pytanie - co oznacza sformułowanie w ofercie wyjazdu - "pokój ekonomiczny" i czym różni się od pokoju standardowego?
    • Gość: k Re: Otium Eco Club Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.15, 23:20
      Mam pytanie. Był ktoś w hotelu otium eco club sied wiecej niż raz? Pytam bo chciała bym sie dowiedzieć czy personel tam pracujacy sie zmienia czy zawsze jest ten sam.
      • panakotka Re: Otium Eco Club Side 25.06.15, 14:59
        zawsze ten sam rotacja niewielka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka