Dodaj do ulubionych

S(u)RAL RESORT 2011 -uwaga

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 16:34
Uwaga na ten hotel. Najggorszy w jakim byłam. Wszystko, a zwłaszcza - obsługa, restauracja, jedzenie -okropne!
Jedzenie - CODZIENNIE to samo! No może z takimi róznicami..Poranne parówki możesz odnaleźć w wieczornej potrawie z dodatkiem sosu pomidorowego. Uwaga na szefa restauracji - lubi dotykać kobiety i dzieci. Brudne.
Polacy są traktowani najgorzej - z automatu dostają najgorsze pokoje w bloku 6 lub 7. Znajomi zażądali zmiany pokoju, po czym przez 4 godziny czekali na sprzątnięcie zarzyganej (przepraszam za słowo) pościeli.
Pokojówki ospałe, ich sprzątanie ogranicza się do fantazyjnego ułożenia pościeli. Nie pomaga nawet napiwek dawany codziennie, a sprzątają codziennie od ok 15!
Fatalna recepcja. Nie znają angielskiego.
To nie są 4 gwiazdki ani 5 z szyldu ponad hotelem. Ten hotel powinien być zamknięty , to żenujące ,że jest w ofercie TUI! Polacy powinni, ze względu na ewidentne złe traktowanie , omijac ten hotel z daleka.
Obserwuj wątek
    • Gość: MechaniK Re: S(u)RAL RESORT 2011 -uwaga IP: *.internetia.net.pl 16.08.11, 19:27
      > ... to żenujące, że jest w ofercie TUI! ...
      Jak to ???
      Przecież TUI to cudo nad cudami / światełko w mrocznym tunelu / alfa i omega turystyki - w odróżnieniu od innych złodziejskich biur podróży!
      A może trafiłaś na turecką podróbkę ?
      • Gość: Beta Re: S(u)RAL RESORT 2011 -uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 15:09
        turecka podróbka:)
      • new.models Re: S(u)RAL RESORT 2011 -uwaga 19.08.11, 16:07
        Gość portalu: MechaniK napisał(a):

> > ... to żenujące, że jest w ofercie TUI! ...
        > Jak to ???
        > Przecież TUI to cudo nad cudami / światełko w mrocznym tunelu / alfa
        > i omega turystyki
        - w odróżnieniu od innych złodziejskich biur podróży!
        > A może trafiłaś na turecką podróbkę ?

Coś się tak TUI doczepił-podpadli Ci jakoś??
        Nie byłem w tym hotelu, ale ot tak mi się nasunęło :
        ...kiedy wróciłem i napisałam opinię o hotelu w którym byłem-przeczytałem wcześniejszą od rodziny , która była tydzień przed nami....
        Dla mnie hotel na 6, dla nich na 3- bo ""nie było się gdzie kąpać-w basenie mało miejsca, a morzu kamyczki"" :D

• Gość: MechaniK Re: S(u)RAL RESORT 2011 -uwaga IP: *.internetia.net.pl 19.08.11, 21:20
          > Coś się tak TUI doczepił-podpadli Ci jakoś ?
          Tak. Opcja kryptoniemiecka to zło.
          > Nie byłem w tym hotelu ...
          Czyli możesz autorytatywnie zabierać głos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka