Dodaj do ulubionych

HOTEL Dora Beach

21.12.11, 21:38
Czy był ktoś i może coś napisać o tym hotelu??
Obserwuj wątek
    • slawomirko Re: HOTEL Dora Beach 28.12.11, 11:54
      to już nieważne bo w innym hotelu będę.
      • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.12, 10:58
        Wracam do pytania, bo ja właśnie wykupiłam wczasy z dzieckiem (6 lat) w terminie 18.6.2012 Może ktoś z Was tam się też wybiera?
        I jeszcze w ofercie jest i biurze zapewniali, że będzie basen, ale na zdjęciach go nie widać. Trochę mnie to martwi, moja córcia będzie rozczarowana jeśli tego basenu tam nie zastaniemy.
        • Gość: Bella2012 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 11:31
          Znalazłam opis hotelu, w którym jest informacja, że basen jest nowo wybudowany, może dlatego nie ma go na zdjęciach?? Poniżej wklejam link do opisu hotelu:
          www.travelplanet.pl/wczasy/turcja/marmaris/marmaris/dora-beach,21052012ALFA37435.html?szukaj=dora%20beach
          • Gość: syllwia Re: HOTEL Dora Beach IP: *.home.aster.pl 06.03.12, 21:17
            Spokojnie, jest basen i Twoja corka napewno bedzie zadowolona. Mi hotel sie podobal tylko plaza moglaby byc piaszczysta a nie zwirowa, ale to kwesta gustu :). A z jakim biurem lecisz, na ile i ile placisz za wycieczke? Ja bylam z Alfa Star, bylam zadowolona, ale chcialabym porownac.
            • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.12, 12:00
              Też lecę z Alfa 1749 + 1099 dziecko, all inclusive. Cena wydaje mi się przystępna dla hotelu takiej klasy. Osobiście lubię mniejsze hotele, byłam już w podobnym w Turcji z 10 lat temu i bardzo nam się podobało. Teraz lecę w inny rejon i przecieram szlaki, bo nik ze znajomych nie był w tej okolicy ;-) ... Tylko gdzie ten basen, z tyłu? I napisz proszę trochę więcej o hotelu czy czysto itd. i coś o okolicy. Z góry Dzięki
            • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 12.03.12, 10:20
              Ja również wybieram się z rodziną 2+1 na dwa tygodnie w sierpniu i chętnie poczytam o tym hotelu, bo wyjątkowo mało jest opinii .Czy do wody potrzebne jest obuwie bo z tego co czytałam w opisie hotelu plaża jest żwirowa ? Czy fotki które można zobaczyć w necie odpowiadają rzeczywistości ?
              • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: 83.19.66.* 13.03.12, 12:28
                Ja biorę, nawet jak nie będą potrzebne to dużo miejsca w torbie nie zajmą. Wiem, że plaża nie jest zbyt szeroka i piaszczysta, ale to mnie nie odstrasza. Byliśmy kiedyś w Grecji i plaża miała same kamienie wielkości kiłeczki do ping-ponga i nie było tak źle, leżało się na leżakach, a przynajmniej nie trzeba było piasku wytrzepywać z każdej kieszeni;-) Za to woda była przecudnie ciepła i miała piękny turkusowy kolor... Ach, ja już chcę na urlop!
                • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 15.03.12, 08:48
                  Witaj Hoga 33 ! ja z nieśmiałym zapytaniem ... czy będzie można liczyć na jakąś relacje z twojego pobytu ? bo z tego co widzę to ty wybierasz się w czerwcu...a co do tych butów to masz rację lepiej "dżwigać niż ścigać" ;)
                  • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: 83.19.66.* 16.03.12, 09:44
                    Pewnie, że tak :-) Jestem taką gadułą co lubi opowiadać o urlopie, o tym co warto zobaczyć a co unikać - to zawsze innym może się przydać.
                    Generalnie to wszędzie warto pojechać i zobaczyć tego czego u nas nie ma, posmakować czegoś innego i poobserwować jak tam żyje się zwykłym ludziom, i stwierdzić po powrocie, że w Polsce tak naprawdę nie żyje nam się tak źle. Pozdrawiam :-)
                    • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 16.03.12, 13:20
                      To super "Hoga 33" !!! Zrób przy okazji fajne fotki na terenie hotelu to chętnie popatrzę ...np.na ten nowy basen ;) znalazłam ich stronę www.dorabeachmarmaris.com/ możesz luknąć w wolnej chwili. A powiedz planujesz jakieś wycieczki ? Bo nam się marzy rejs statkiem na Rodos ;) Popatrz proszę na ceny ,będę wdzięczna. Wszyscy piszą że kupują ten rejs w miejscowych biurach a więc z doliczoną marżą, czy to znaczy że nie ma kasy biletowej gdzie bezpośrednio płaci się za taką przjażdżkę ? Pozdrawiam :)
                      • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.12, 09:53
                        Cześć,
                        Na Rodos się nie wybieram, bo byliśmy tam kiedyś całe 2 tygodnie. Rejs statkiem chciałabym zrobić, ale zobaczymy na miejscu i zdecydujemy gdzie będziemy się wycieczkować ;-)
                        • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 28.03.12, 13:44
                          Hejka, a wracając do tematu basenu to mam najświeższe informację ;) basen jest w trakcie budowy właściwie to już go kończą bo do 2-tygodni maja zamieści zdjęcia na ich stronie www.dorabeachmarmaris.com/, pisałam do nich e-mail, pozdr :)
                          • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.12, 15:30
                            Dzięki za info ... i czekam na fotki. Pozdrawiam :-)
                          • Gość: ka Re: HOTEL Dora Beach IP: *.connecta.pl 30.03.12, 10:35
                            My lecimy 4.06.2012 na 2 tyg, więc chyba będziemy przecierać szlaki w tym sezonie:) jak tylko dotrzemy wrzucimy informacje, podobno jest wifi :) Bardzo jestem ciekawa gdzie będzie basen, gdyż niewiele miejsca pozostało im wokół hotelu patrząc na zdjęcia i google earth.
                            • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 12:41
                              Ano zobaczymy ;-) .... to czeka nas już więcej - cieszę się i pozdrawiam!
              • Gość: fenek72 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.swidnica.mm.pl 12.04.12, 16:17
                witam ja tez wybieram sie z rodzinka w sierpniu na dwa tygodnie ciagle szukam zdjec tego basenu
                • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 16.04.12, 13:34
                  Witam , no właśnie sama się dziwię bo napisano do mnie że basen będzie za dwa tygodnie a tu prawie miesiąc minął i ani śladu zdjęć na ich stronie :( .....mam nadzieje że to tylko opóżnienie w robotach a nie jakaś ściema :( ...... a można zapytać FENEK72 w jakim terminie sierpnia wybierasz się z rodzinką? bo ja od 6-20 sierpnia , pozdr :)
                  • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: 83.19.66.* 25.04.12, 09:41
                    Na stonie hotelu dopisali, że mają basen odkryty + basen dla dzieci - wcześniej takiej adnotacji nie było. Niestety zdjęć na razie nie zamieścili. Pozdrawiam
                  • Gość: fenek72 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.swidnica.mm.pl 01.05.12, 16:53
                    witam jade z rodzinka od 13-27 sierpnia
                    • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 04.05.12, 17:58
                      Witam, to zapewne spotkamy się... :) są zdjęcia basenu na stronie hotelu :)
                  • Gość: Bandi Re: HOTEL Dora Beach IP: *.altkom.net 21.05.12, 21:25
                    Ja będę w tym hotelu od 18.06 do 02.07.2012 dam zaraz znać jak to wygląda. Przed rezerwacją wczasów nie było żadnych opinii ale już po woli się pokazują ale mało pochlebne? oby się zmieniło na lepsze jak tam będziemy, albo niech to są opinie tylko konkurencji zobaczymy..
                • Gość: ka Re: HOTEL Dora Beach IP: *.connecta.pl 25.04.12, 21:29
                  najnowsze opinie - gości, którzy odwiedzili ten hotel w kwietniu - trzeba zaznaczyć, że przed sezonem i z tego co wynika z opisów posiłki były serwowane do stolika, a nie typowy bufet w all (mam nadzieję, że latem będzie lepiej, obecnie jedzonko opisano jak "awful" :( )

www.tripadvisor.in/Hotel_Review-g298033-d2316414-Reviews-Dora_Beach_Hotel-Marmaris_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html
                  aaa, no i baseny są na 100%, opinia nr 3 :)))
                  • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 26.04.12, 11:52
                    ...to poproszę o fotki basenu, he,he , pozdr. ;)
                    • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 04.05.12, 18:05
                      Witam , no i zdjęcia basenu w końcu zamieścili na stronie :) www.dorabeachmarmaris.com/index.php# ....miłego oglądania pozdr. :)
                      • Gość: fenek72 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.dynamic.mm.pl 08.05.12, 09:25
                        szulalem zdjec basenu na tej stronie i nie moglem znalez pozdro
                        • slawomirko Re: HOTEL Dora Beach 08.05.12, 09:56
                          Masz w zakładce Dora Beach Club ja dlatego zrezygnowałem z tego hotelu bo jeszcze nie było basenu jak zamawiałem wczasy a teraz jest żadna rewelacja no ale jest :)
                          • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: 83.19.66.* 21.05.12, 13:00
                            Nie przesadzaj, mały ale całkiem fajny. Wprawdzie nie ma 3 zjeżdżalni i brodzika, ale w spokoju będzie można się ochłodzić. Wprawdzie nie udało mi się go podejrzeć na stronie hotelu, za to znalazłam gdzie indziej, oto link:
                            pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298033-d2316414-Reviews-Dora_Beach_Hotel-Marmaris_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html
                            • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: 83.19.66.* 27.06.12, 12:42
                              Hej, właśnie wróciłam hotelu Dora Beach :-) Nie macie się czego obawiać - było super!!!
                              Niech żałują Ci którzy zrezygnowali z tego hotelu.
                              Fajny, nieduży hotel, bez tłoku na basenie czy restauracji; dobre położenie, łatwy dojazd do centrum; przepyszne jedzenie i przemiła obsługa - to jego najważniejsze zalety. Plaża fajna, kamyki nie przeszkadzają jeśli ma się obuwie do wody, morze czyste i przejrzyste. Wersja all inclusive pozwala poczuć się rozpieszczanym, nie tylko ze względu na dobre obfite jedzenie, smakowite owoce i desery obok których nie można przejść obojętnie, ale również na porządne drinki, z alkoholem i sokami, a nie jakimiś rozrabianymi siuśkami. Można leżeć na plaży i delektować się cudownym widokiem z zimnym piwkiem w ręku, w prawdziwej szklance, a nie jakimś beznadziejnym plastikowym kubeczku.
                              Obsługa przemiła, bardzo lubią dzieci i widać że zależy im na klientach. Oczywiście warto dać od czasu do czasu jakiś napiwek (...no już widzę wasze miny, ale nie bądzmy snobami, przy tym, że naprawdę nie trzeba nić kupować żeby coś dojadać lub dopijać - to wyraz naszego uznania dla ich pracy, a nie przekupstwa - ja tak to traktowałam i myślę, że oni też tak to odczuwali).
                              Basen fajny, mały, ale i hotej nie duży - więc taki wystarczał. Nie trzeba było rankiem latać żeby zajmować leżanki (chyba że komuś specjalnie zależało żeby nie leżał w słońcu).
                              Myślę, że holel mało znany przez same biura podróży i mało reklamowany - przez co niedoceniony. A każdy kto tam się wybierze nie będzie tego żałował, warto pojechać do Marmaris i Dora Beach Hotel !!!!
                              (... dopiero co wróciłam, a już chciałabym tam powrócić)
                              • Gość: a_gus_ia Re: HOTEL Dora Beach IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.06.12, 13:30
                                Dzięki Hoga33 za podzielenie sie wrażeniami. Czekałam na twoją opinię. Ostatnio pokazały się jakieś niemieckie i niezbyt były pochlebne. Ja lecę tam 2 lipca czyli niebawem. Czy koniecznie trzeba buty na plażę? Tam są kamienie czy raczej żwirek?
                              • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 27.06.12, 13:58
                                Hejka Hoga33,jak miło że same pozytywy na temat Dora Beach :) powiedz proszę czy wiesz może jakie są ceny promu z Marmaris na Rodos ? Pozdrawiam :)
                                • Gość: Dav Re: HOTEL Dora Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.12, 15:30
                                  Cześć, Hoga33 dzięki za takie informacje podbudowało mnie to przed wyjazdem bo wyczytałem w necie kupę negatywów. Jeśli chdozi o Rodos też przyłączam się do pytania.
                                  pozdrawiam
                                  • Gość: Hoga33 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.12, 09:09
                                    Hej, jeśli chodzi o cenę promu to nie wiem, nie interesowałam się tym, bo byłam kiedyś 2 tyg. na Rodos i teraz nie wybierałam się tam.
                                    Jeśli chodzi o buty na plażę, to wybór należy do Ciebie. Myśmy miały i było nam po prostu wygodnie, natomiast faktycznie byłyśmy nielicznymi osobami które takie buty posiadały i inni widać sobie radzili. Ja wziełam i nie żałuję, tam można kupić je nawet w pobliskim markecie, ale są dwa razy droższe niż u nas.
                                    Jeśli chodzi o opinie, to faktycznie negatywów jest dużo, może to bieże się stąd, że jest to hotel który dla nas polaków będzie atrakcyjny, a już dla anglików i turków, których w tym hotelu jest najwięcej - to już inny standard. Przyczepić się do "czegoś" można w każdym hotelu, to że w łazience było ponuro przez niezbyt dobre światło (zresztą te kolorowe paliło się non stop, ale tym nie przejmowałam się wcale-to nie mój problem), że w rogach fugi były żółte a nie białe, to mi też nie przeszkadzało. Codziennie przychodziła pani sprzątaczka powyrzucać śmieci, zamieść i umyć podłogi, a co dwa dni zmienić pościel i ręczniki. W hotelu dbali o czystość nie tylko w pokojach ale i dookoła niego, ciągle coś zamiatali, nawet myli płytki w ogrodzie przed barem specjalną maszyną. I bardzo dbano o czystość w restauracji. Widziałam też ze dwa razy jak ktoś z obsługi brał wodę z basenu, wlewał do jakiś fiolek i sprawdzał jak się zabarwiają, więc chyba jej czystoś.
                                    Jeździłam do różnych hoteli, które działają tylko nastawione na turystów sezonowych i ten jest jednym z lepszych w którym byłam. Dla mnie najważniejszy nie jest super luksus, ale czystoć, dobre jedzenie i uprzejmość obsługi i to że jak po raz czwarty pójdę po dokładkę to nikt nie będzie się na mnie krzywo patrzył. Pozdrawiam :-)
                                    • agalula Re: HOTEL Dora Beach 30.06.12, 15:01
                                      Ja jadę 2 lipca do tego hotelu. Cieszę się że masz tak pozytywne odczucia, ja wybrałam ten hotel ze względu na lokalizację i odległość od plaży. Myślę że się nie zawiodę i spędzę cudowne wakacje :)
                                      • Gość: Bandi Re: HOTEL Dora Beach IP: *.altkom.net 04.07.12, 21:50
                                        Powiem tak byłem w tym hotelu miedzy 18-30.06 było super jedzenie dobre picia w różnych postaciach też nie zabrakło plaża hotelowa też całkiem nie zła, basen w sam raz do wielkości hotelu, nie za mały nie za duży wystarczał. Co do wycieczek nie bierzcie od rezydentki bo was naciągnie na jakieś 15 do 20 euro na osobie u niej Pamukkale np: 50 euro a na mieście 35, Rodos 50 euro a na mieście 37 płaciliśmy ze wszystkimi opłatami. Co do plaży to mało kto używał butów do wody bo jest wejście do morza które omija większe kamienie kamyki a tak jest piasek ciemny. Woda czyściutka nawet jak się wypłynie i 50m w głąb dno widać idealnie. Dla wybierających się proponuje pokoje bliżej morza bo jest mniejszy hałas od strony ulicy i klimatyzatora z sąsiedniego hotelu który lubił się załączać od czasu do czasu. A okna przynajmniej m moim pokoju do najszczelniejszych nie należały kto lubi ciszę to stopery obowiązkowe, no i klima w pokoju jest dosyć głośna na noc musiałem wyłączyć lubię ciszę dodam. Ale wrażenia ogólne bardzo pozytywne obsługa wspaniała tylko wypoczywać!
                                        • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 07.07.12, 18:40
                                          Witaj Bandi ,mam pytanko czy cena którą podajesz za Rodos to cena biletu w obie strony i z opłatą portową?
                                          • Gość: Bandi Re: HOTEL Dora Beach IP: *.altkom.net 10.07.12, 19:04
                                            Tak cena całkowita 37 euro było nas ośmiu? wykupione w biurze w centrum na przeciwko Tata Turek czy jakoś tak koło kantoru bus podjechał pod hotel zabrał do portu odprawa paszportowa rejs na Rodos czas wolny i z powrotem około 16:00 w porcie bo prom odpływa o 17:00 i znowu bus pod hotel wszystko zorganizowane jak powinno. Polecam jak zobaczysz tych pośredników wycieczek jest tam pełno ale tam dał nam najlepszą cenę.
                                            • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 11.07.12, 07:06
                                              Witaj Bandi, dzięki za info, mam nadzieje że w sierpniu nie będzie dużej różnicy w cenie bo jak to zwykle bywa w pełni sezonu wszystko idzie w górę, pozdrawiam serdecznie :)
                                        • jc1971 Re: HOTEL Dora Beach 22.07.12, 17:56
                                          Witaj Bandi,powiedz mi proszę jak to jest z tymi posiłkami all inclusive ...jest bufet czy obiad i kolacje serwują ci kelnerzy !!!!
                              • Gość: Jędrek Re: HOTEL Dora Beach IP: *.smgr.pl 24.04.13, 10:22
                                Witam, w tym roku wykupiliśmy ten hotel i czytajac Twój opis mamy trochę pytań praktycznych. Czy masz ochotę podzielić sie z nami wrażeniami i odpowiedzieć na kilka pytań. Jeżeli masz ochotę na kilka zdań daj znać na meola sopranowski@op.pl. Pozdrawiam
                        • Gość: fenek72 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.swidnica.mm.pl 25.07.12, 17:02
                          witam bede w hotelu 14 sierpnia chcialbym sie dowiedziec czy posilki sa serwowane przez kelnerow czy jest bufet pozdro
                          • Gość: a_gus_ia Re: HOTEL Dora Beach IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.12, 13:09
                            Witam. Bylismy w Dora Beach na początku lipca. To był nasz 4 raz w Turcji i najlepszy. Odnosnie posiłków to dania główne sa serwowane do stolika. Pierwszy raz spotkaliśmy sie z tym w opcji all. Obawialismy sie tego ale okazało się spoko. Dania są wystawione z numerkami i nazwami. Na stoliku stoi menu, podchodzi kelner i zamawiamy. Można kilka dań. Przy sniadaniu zamawiamy jajka: sadzone, omlet, na miękko, na twardo. Zamawia sie równiez napoje do posiłków. Płyta zimna tzn sałatki, przystawki sery, wedliny, owoce, ciasta itp. są wystawione i samemu się nakłada przy każdym posiłku. Kelnerzy przesympatyczni. Nie czeka się długo. Jedzenie dobre. Praktycznie przez dwa tygodnie nic się nie powtórzyło (oczywiście codziennie był np. kurczak ale na rózne sposoby). Super jest opcja z donoszeniem przez kelnerów drinków i napoi do leżaka na plaży. Z tym też sie jeszcze nie spotkałam. Na plazy kelnerzy rewelacyjni. Odnosnie pokoi to faktycznie warto te od morza czyli od numeru 1 (201,301,401,501) . My mielismy 15 i hałas od klimatyzatora z sąsiedniego hotelu. 16 to ostatni pokój na piętrze najbliżej drogi. Nie ma walki o leżaki ani na basenie ani na plazy. Nie ma potrzeby wstawac o 6rano. Chodzilismy na plaże około 10 i zawsze było miejsce. A hotel był w całości zapełniony. Do Marmaris spacerkiem powolnym 40 min na max. W druga strone tez warto iść. Jest tam delfinarium i promeda biegnie w pieknym otoczeniu. Zycze udanego pobytu. Nam sie bardzo udał.
                            • Gość: agula81 Re: HOTEL Dora Beach IP: 89.174.61.* 27.07.12, 23:55
                              Ja wybieram się do Dory z mężem i dzieckiem już w przyszłym tygodniu i cieszą mnie te pozytywne opinie,mam nadzieję, że faktycznie będzie wszystko ok..Zastanawiam się nad tą opcją donoszenia posiłków, czy to faktycznie nie jest problemowe i można zjeść wszystko na co ma się ochotę?Obiecuję dodać opis wrażeń tuż po powrocie czyli po 12 sierpnia...
                              • Gość: agula81 Re: HOTEL Dora Beach IP: 89.174.61.* 15.08.12, 13:16
                                Witam w sobotę wróciliśmy z wakacji w Dora Beach.Jesteśmy bardzo zadowoleni..Hotel bardzo fajny, tyle tylko że spokojny, raczej nie dla rodzin z dziećmi. Na miejscu niema żadnych animacji ani atrakcji dla dzieci. Obsługa przemiła, czystość i porządek to dla nich podstawa. Widoki przepiękne, jedzenie w miarę. Forma all inclusive faktycznie inna ale my byliśmy zadowoleni. Wszystko donoszą kelnerzy.Leży się przy basenie czy na plaży i nie trzeba nawet wstawać po picie. Jedzenie też zamawia się bez problemu. Polaków bardzo mało, razem z nami 4pokoje. Przewaga Anglików i Rosjan. Ci pierwsi żądzą wszędzie i wszędzie też robią syf i burdy, ale można się nimi nie przejmować i śmiało korzystać z uroków wybrzeża. Na wycieczkę polecam Dalijan-rejs statkiem po rzecze (tureckiej Amazonce) kąpiele w błocie, widok wykutych w skale grobowców, podziwianie żółwi 140kg a następnie 2 godziny na najpiękniejszej w Turcji piaszczystej plaży. W tym czasie co my byliśmy były największe od 40lat upały w dzień temperatura 55stopni trzeba było się wciąż chłodzić więc Pamukale czy Rodos odpadały. Wycieczkę polecam brać nie od rezydentki po cena dwukrotnie wyższa. My jechaliśmy z biura na promenadzie. Po wyjściu z hotelu na prawo jakieś 200m- pewne..polecam. Ogólnie opinia dla hotelu bardzo pozytywna. Polecam serdecznie. Rada dla wszystkich jeśli chodzi o dobre schłodzenie pokoju, gdyż klima działa na magnes przy kluczu tylko jak jest się w pokoju. Radzę wypiąć klucz tuż po posprzątaniu w pokoju, magnes zostaje a klucz ma się przy sobie. Wtedy da się tam faktycznie wypocząć i odetchnąć chwilę od upału. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania agula1231@op.pl
                  • Gość: Kasia Re: HOTEL Dora Beach IP: *.wolff.pl 11.07.12, 13:06
                    Witam, jeszcze nigdy nie byłam w Turcji i wtym roku zamierzam się wybrać. Zastanawiam się między hotelem na riwierze tureckiej a Dora Beach.Czytając Wasze opinie bardziej przekonuje się Dora Beach. Mam pytanie, czy wieczorem mozna spokojnie wyskoczyć do centrum miasta i czy faktycznie jest to blisko jak podają w opisie hotelu?
                    • Gość: Bandi Re: HOTEL Dora Beach IP: *.altkom.net 11.07.12, 22:22
                      Witam czy blisko? około 3,5 km ale spokojnie spacerkiem po deptaku można się udać albo busikiem staje prawie przy hotelu koszt 2 TL spokój NIE wszędzie pełno ludzi to jest miasto rozrywkowe. nawet o 0:2 w nocy pełno ludzi w centrum nikt nie śpi wszystko pootwierane.
                      • Gość: gosia Re: HOTEL Dora Beach IP: *.smgr.pl 21.04.13, 11:14
                        Witam, jakieś świeże informacje o hotelu? Wybieram się w sierpniu i niecierpliwie przeglądam cały internet w poszukiwaniu opinii, czy ktoś już był w tym roku?
                        • pako_325 Re: HOTEL Dora Beach 07.05.13, 13:43
                          Witam.

Zastanawiamy sie nad wykupieniem wakacji w tym hotelu w terminie 2-16 Sierpien.

Mam kilka pytań odnośnie tej formy ala Carte. Jak to wygląda i jak to się ma do zamawiania obiadu itd. Co wtedy jeśli wybierzemy coś z karty a nie będzie to za bardzo smaczne... ? Wiadomo każdy lubi swoje potrawy, a zamawianie z karty chyba nie jest najlepsza opcja?

Oraz jaka sytuacja z plaza, czytalem ze plaze w Marmaris nie sa najladniejsze, waskie, ciemny piasek oraz woda pokoroju Nasz Bałty.

Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam
                          • Gość: marika500 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.bielsat.com.pl 18.05.13, 16:24
                            Witam ,
                            Dołączam się do pytania pako_325:)
                            pozdrawiam
                            • Gość: marika500 Re: HOTEL Dora Beach IP: *.bielsat.com.pl 18.05.13, 16:27
                              Ja wybieram się w sierpniu na 2 tygodnie do tego hotelu. Czy ktoś był już tam w tym roku? Poproszę o jakieś świeże opinie:)
                              • Gość: Agata Re: HOTEL Dora Beach IP: *.smgr.pl 01.07.13, 15:51
                                Czy naprawdę nikt nie ma żadnych nowych wiadomości o tym hotelu?
                              • Gość: Dora Re: HOTEL Dora Beach IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.13, 13:00
                                Hej:) ja wybieram się 23 sierpnia do Dory:P może ktoś z Was też tam będzie w tym terminie??? Jeśli macie jakieś nowe info co do hotelu to proszę piszcie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka