Dodaj do ulubionych

Blue Wave Turcja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 12:26
Witam, wybieram się do hotelu Blue Wave w lipcu i mam pytanie odnośnie czystości pokoji. Oglądałam zdjęcia, na których pokazany był grzyb i jak tam z jedzeniem typu frytki, pizze itp.?
Z góry dziękuje za odpowiedź:)
Obserwuj wątek
    • Gość: masajka Re: Blue Wave Turcja IP: 94.42.104.* 01.02.12, 14:44
      Byłam w zeszłym roku w tym hotelu w sierpniu. Hotel jak na swoje gwiazdki jest ok, ja miałam pokój rodzinny w apartamentach - było czysto, sprzątane, ręczniki zmieniane raz albo 2 na tydzień ( dokładnie nie pamiętam).
      Pizzy nie było, frytki przy basenie dla dzieci do 12 lat, ogólnie jeżeli chodzi o jedzenie to dużo, ale powtarzalne . Bardzo mało mięsa , dosyć duży wybór deserów (ciast), alkohol słaby (mocno roźcieńczany) Co do obsługi, to raz miałam awarię zamka w drzwiach -sprawa bardzo szybko została załatwiona, także tu też nie mogę narzekać.
      Uważam,że za tą cenę jest na prawdę ok, bez szału, ale przecież każdy wie gdzie jedzie i za co płaci. Hotel jest dokładnie taki , jak w ofertach bp.
      • Gość: Ania Re: Blue Wave Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 15:41
        Czyli dzieci powyżej 12 lat nie mogą korzystać z basenu i frytek??
        • Gość: Ania Re: Blue Wave Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 17:08
          Mam jeszcze jedno pytanie, czy po godzinie 22.00 można w hotelu coś zjeść, bo po tej godz. mam przyjazd.
          Z góry dziękuje za odpowiedź
          • Gość: masajka Re: Blue Wave Turcja IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 19:41
            My byliśmy w hotelu chyba koło 23 i niestety nic już do jedzenia nie było, także warto mieć coś ze sobą , żeby do rana nie umrzeć z głodu,
          • Gość: masajka Re: Blue Wave Turcja IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 19:44
            Z basenu oczywiście wszyscy mogą korzystać;) dzieci powyżej 12 lat też
        • Gość: masajka Re: Blue Wave Turcja IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 19:38
          Widziałam sytuację, kiedy chłopcy około 14 lat podeszli po frytki i kelner ich pogonił...miał szczęście,że to nie była moja 13-letnia córka ;)byłaby afera
          • Gość: Ania Re: Blue Wave Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 21:14
            Kto leci 4.07.2012 do Blue Wave, ja lecę na 2 tygodnie z Warszawy 2+2
            • Gość: olak Re: Blue Wave Turcja IP: *.ksiezyc.pl 22.02.12, 20:23
              Ja lecę 4 lipca na 2 tygodnie z Łodzi (2+2) a moi znajomi lecą z W-wy 2* 2+2, więc na pewno się spotkamy :-)
            • Gość: marcyska Re: Blue Wave Turcja IP: *.tktelekom.pl 12.06.15, 12:12
              kto leci 08-07-2015 do 15-07-2015 do blue wave obagol turcja?
              albo kto był???jakie opinie?????????????
              • holidayservice Re: Blue Wave Turcja 13.06.15, 11:14
                widziałam ten hotel w kwietniu, budynek główny miał remont całości hotelu więc pokoje są po prostu piękne! :) gorąco polecam ten hotel... nie będą Państwo żałować :)
    • Gość: o Re: Blue Wave Turcja IP: *.ksiezyc.pl 01.04.12, 08:38

Czy nikt nie byl w tym hotelu? Ja tez poprosze o opinie.
      • Gość: olak Re: Blue Wave Turcja IP: *.ksiezyc.pl 21.05.12, 17:43
        Czy był już ktoś w tym roku w tym hotelu?
        • Gość: Jaa Re: Blue Wave Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 21:15
          Czy ktoś do niego leci w tym roku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka