Dodaj do ulubionych

Rheme Beach

IP: *.centertel.pl 25.05.12, 09:28
Czas zapytać, co słychać w Rheme ??? Wątek gości tego hotelu ucichł!.Czyżby w tym sezonie jeszcze nikt tam nie zawitał???
Tegorocznych bywalców proszę o kilka zdań na temat zmian w hotelu i okolicy.
Wyjazd mamy pod koniec czerwca i warto coś nowego "usłyszeć".
Obserwuj wątek
    • Gość: ali55 Re: Rheme Beach IP: *.centertel.pl 28.05.12, 11:30
      Ponawiam pytanie dotyczące aktualnych opinii na temat hotelu Rheme Beach
    • Gość: Iza Re: Rheme Beach IP: 91.208.72.* 29.05.12, 08:54
      Ja również jestem zainteresowana aktualnymi opiniami o hotelu. Interesują mnie podpowiedzi na co zwrócić uwagę co warto a co niewarto zwrócic uwagi w okolicy hotelu. Moze sąjakies fajne miejsca gdzie warto sie wybrać będac tam.
    • Gość: ali55 Re: Rheme Beach IP: *.centertel.pl 18.06.12, 13:28
      Do wyjazdu 2 tygodnie, proszę ponownie o kilka zdań z tegorocznego pobytu w Rheme.
      • Gość: Iza Re: Rheme Beach IP: 91.208.72.* 18.06.12, 14:13
        My lecimy 4 lipca też chcętnie bym cos usłyszała. Napiszcie jak w tym roku?
        • Gość: ali55 Re: Rheme Beach IP: *.centertel.pl 26.06.12, 11:12
          Pani Izo, chyba same sobie po przyjeździe opowiemy. Relacji wzajemnych nie porównamy bo częściowo pokrywa nam się termin pobytu. Ja będę tam już 29.06. Życzę udanego i miłego wypoczynku.
          • Gość: Iza Re: Rheme Beach IP: *.oswiecim.vectranet.pl 26.06.12, 18:02
            Chyba tak, w takim razie udanego urlopu , będzie dobrze
    • Gość: miston Rheme Beach - nie polecam IP: *.sm-gorczewska.com.pl 14.09.12, 19:25
      Byłem w sierpniu 2012 roku. Nie polecam tego hotelu. Silne zatrucia żołądkowe to specjalność tego hotelu. Położenie hotelu bardzo dobre. Pogoda była bardzo dobra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka