25.05.12, 15:04
czy ktos moze mial do czynienia w ostatnim czasie z ta linia, czy lecieliscie juz z nimi do Turcji, jak wyglada sprawa z opoznieniami
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Enter Air IP: 157.158.44.* 25.05.12, 15:16
      Tak samo jak z PKP. Raz się spóźniają a raz nie.
      BTW: jak długo się wymyśla takie idiotyczne pytania?
      • Gość: Aga Re: Enter Air IP: *.akson.waw.supermedia.pl 25.05.12, 15:25
        Leciałam na początku maja, w obie strony punktualnie. Ale nie zagwarantuję Ci, że też tak będziesz miał:)
        • Gość: jasio Re: Enter Air IP: *.ck.polsl.pl 25.05.12, 15:28
          A ja leciałem z nimi w zeszłym roku i było 21 godzin opóźnienia. Ale nie gwarantuję, że też tak będziesz miał.
          Idiotyczne pytanie niestety....
          • tamerza Re: Enter Air 25.05.12, 15:35
            ja lecialam z nimi na Krete we wrzesniu 3 godziny opoznienie, bo jakies 2 panienki za dlugo siedzialy w sklepach wolnoclowych i stracilismy pozwolenie na start....ALE.... NIE gwarantuje ze ty tez tak bedziesz mial :)))))))))))))))
            • Gość: kasia Re: Enter Air IP: *.jjs.pl 25.05.12, 15:39
              Leciałam 8 razy. Raz przełożyli godzine wylotu o 3h, o czym poinformowano mnie dzien wczesniej. Ale nie gwarantuje, że będziesz równie zadowolony z tej lini ..... ;)
              • siemion78 Re: Enter Air 25.05.12, 16:01
                dziekuje za odpowiedzi na temat :D
                • Gość: Janika Re: Enter Air IP: 46.31.32.* 25.05.12, 16:05
                  Ja leciałam na Teneryfę i w żadną stronę nie było opóźnień , w drodze powrotnej w pakiecie był jeszcze super miły pilot ;) Ale to też bez gwarancji powtórzenia ;)))))
                  • kasia_p45 Re: Enter Air 25.05.12, 22:06
                    Ja lecialam z nimi na Krete w zeszłym roku. Poza 5-cio godzinnym opóźnieniem wszystko ok:))
                    Nie daje gwarancji, ze będzie tak samo :P
                • Gość: Ridick26 Re: Enter Air IP: *.szczecin.mm.pl 25.05.12, 21:42
                  forum.gazeta.pl/forum/w,660,125656069,125656069,Hotel_Blue_Star_Biuro_Wezyr_Linie_Enter_Air.html
                  • tamerza Re: Enter Air 29.05.12, 14:41
                    apropos ENTER AIR... od 6 godzin powinnam byc w Turcji, niestety moj samolot ma "lekkie spoznienie" wylot 11:25 przelozony poki co na 19, koczujemy na lotnisku, milutko, szczegolnie ze lecimy tylko na tydzien.

Co moge powiedziec pozytywnego to zachowanie biura podrozy TUI, caly czas jest z nami przedstawiciel biura, daje na biezaco informacje o sytuacji, wiec chociaz tyle :)

Trzymajcie kciuki ze dzisiaj wylecimy :)
                    • kasia_p45 Re: Enter Air 30.05.12, 14:56
                      I co doleciałaś w końcu?? Ile tego spóźnienia było i jaka rekompensata ze strony biura??
                      Rok temu na Krecie tez mieliśmy spore opóźnienie i TUI zachowało się bardzo ładnie - 200euro mniej za wybrane przez nas fakultety.. :)
                      • tamerza Re: Enter Air 10.06.12, 21:18
                        na szczescie udalo sie wyleciec o 19, biuro TUI niestety nie dalo za to duzej rekompensaty, bo dali nam dla jednej osoby wycieczke gratis: DELFINARIUM za 21 euro,.... super.. jestesm pod wrazeniem :(.... no comment
                        • kasia_p45 Re: Enter Air 10.06.12, 22:35
                          Kurcze to kiepsko. A nie mówiliście, że bedziecie składac reklamacje?..
                          Nam rezydentka sama zaproponowała duży upust z fakultetów jak powiedzieliśmy, że będzie reklamacja na to dość duże opóźnienie lotu. Zaoszczedzilismy 200 euro..
                          Na twoim miejscu tak czy owak pisałabym reklamacje. No chyba, ze podpisaliście cyrograf no to dupen bladen..
    • Gość: nune Re: Enter Air IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.12, 20:56
      Witaj,leciałam 29 maja z Katowic do Izmiru, wylot miał być 4.20 - polecieliśmy z 9 godz. opóżnieniem!!!
      • Gość: Monika Re: Enter Air IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.12, 21:08
        Lecieliśmy z Pzn do Antalyi i z powrotem żadnych opóźnień :)
        • kasia_p45 Re: Enter Air 14.06.12, 10:03
          No ja tez mam tak lecieć. Mam juz dosyc opóźnień. Mam nadzieje, że tym razem będzie wszystko ok bo mamy fajne godziny wylotu i chciałabym aby sie utrzymały..
      • tamerza Re: Enter Air 14.06.12, 20:22
        nune, to jest dokladnie ten sam lot o ktorym ja pisalam :) ty lecialas z katowic do izmiru, popsul sie samolot,i przez to ja mialam tez takie opoznienie w poz, bo z izmiru mial potem po nas przyleciec :) ale przezylismy. Powiedz mi czy koczowaliscie na lotnisku, czy odrazu wam powiedzieli ze czekaja na nowy samolot i macie jechac do domu? nam kazalai jechac i przyjechac wieczorem :)
        • Gość: nune Re: Enter Air IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 19:39
          Witaj, koczowaliśmy na lotnisku, lot miał być 4.20 był 13 istny cyrk!!!
          • kasia_p45 Re: Enter Air 16.06.12, 08:25
            Tez miałam podobne z lotem na Krete rok temu..
            • siemion78 Re: Enter Air 18.06.12, 13:36
              Witam, wiem juz wszysto :D wylot do Turcji 6 czerwca z 15 minutowym opoznieniem :) powrot do Warszawy 16 czerwca z 15 minutowym opoznieniem:D czytajac posty innych wspolczuje wam tak duzych opoznien, jedyne co mozecie zrobic to skladac reklamacje to Entera a potem do Urzedu Lotnictwa Cywilnego slyszalem ze mozna po dlugich walkach wywalczyc odszkodowanie w kwocie okolo 400 euro, za opoznienia ponad 3 godziny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka